djuriskt

djuriskt


ibland blir jag så arg att jag skulle kunna kräka upp maten jag åt igår på människor. för hur man beter sig, fattar inte uttrycket att man beter sig som djur eller att man behandlar nån som djur.
INGET djur dödar för nöjes skull, inget djur släpper ut olja i havet, inge djur skräpar ner, inget djur förstör planeten inget djur beter som som ett förbannat anus. visst svagast djuret överlever tyvärr inte, men så är det! vi kan säga flockdjur för enkelhetens skull, där finns en ledare oftast en hane och sen den starkaste honan, dem får alltid dricka och äta på födan först inget konsigt med det egentligen, sen får övriga i rangordningen äta eller dricka, men flockledare får alltid hålla utkik efter faror som kan hota. kan vi inte bete oss som djur istället?
nu ringde en idiot och störde mig i mitt skrivande..... fan ta han......


fan ta er allihopa, det är inte så enkelt som att häva ur sig att hur fan kan ni bete er så, hur fan kan ni leva efter vad ni gjorde. UTAN hur fan kan ni vara PRECIS som alla andra, rätt och slätt!
där är ingen skillnad på dej som spred ut en massa skitsnack eller dej som umgicks med denna personen efteråt, samtidigt som du påstod att du hatade denna personen!!!! det är ingen jävla skillnad på er. 
och snälla ni, sluta prata om att händer detta i landskrona, tro mig d händer i andra städer också, så försök inte skylla på en stad!!!
människor är människor så är det bara, jag skäms, skäms för att jag är människa och jag kommer leva mkt kortare tid än vad någon annan art och ändå kommer jag att förstöra jorden till max.
JAG SKÄMS FÖR ER MÄNNISKOR!

ska klä ut mig till leopard och ut på savanen.

btw, jag säger inget om att jag inte är dem som ska "fan ta sig, menar kan andra så kan jag"- Jag är inte mer än mänsklig eller hur var det nu?!

och nä, jag är inte vidare självmordbenägen. för jag vill bli make- up artist och leva ett värdigt liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0