gubbsjuka jävla Putin!

jag läste i en tidning att Rysslands förra president Vladimir Putin ska gifta sig med sin nya flamma som är 31 år yngre än honom. han är född 1952, under den tiden då Sankt Petersburg forfarande kallades Leningrad. haha bara det. men detta är kanske inga nya nyheter för övriga, men det är för mig!
hon är en föredetta elitgymnast som numera helt plötsligt råkar inrikta sig inom politiken. hon är 24 år gammal och sitter i det ryska parlamentet - duman som hennes gamle bock också råkar leda efter han det att han lämnade presidentposten. haha man kan ju undra hur hon lyckades med det? undra hur många fingar putin har med i spelet.

så äckligt, sjukt att han gifter (har gift sig) sig med en som skulle kunna vara i hans dotters ålder.

PUSS!


ett par tusen senare....

uuuuuh jag & min lillsyrra har tillbringa större delen av eftermiddagen i malmö och shoppat. det värsta är inte att jag bränt några tusen utan jag har skoskav under fötterna och är jätte öm om mina fötter. lägg till lite huvudvärk.
men dock så köpte jag 10 st nya tröjor/linnen/tunikor/koftor, ett par svarta låga stövlar, lite smink från make up store, lite hårvårdprodukter och nått smycke, resten kommer jag inte ihåg. en ny jacka köpte jag i förra veckan så det behövdes minsann inte!

nu behövs en dusch och sen jag lägga alla mina kvitton i lådan (vuxenpoäng). men först ska jag skriva ut några nya CV:ar och skicka iväg! jag fick svar från ett resebolag idag, dem skulle höra av sig längre fram vid ev. intervju. man kan alltid hoppas.

det är så smärtsamt att prata med jeppe. jag blir så jävla irriterad när han inte är hemma, och ännu värre är det när han är borta 10 dar och 49 mil härifrån. jag saknar honom frukansvärt mycket just nu!
och snäll som jag är så köpte jag en present till honom i malmö, och han blir alltid lika glad! en gång köpte jag en vit sten till honom på Housing där det står: jag älskar dig! ett litet tecken på kärlek. den ligger bredvid hans säng nu (som han säkert pussar på innan han somnar haha)

leka krig

på lördag om 6 dagar så skall jag och jeppe spela laserdome ;) fyfan vad vi ska kriga! jag hade gärna spelat det idag, men som vanligt är jeppe i lumpen. tråkigt.... jag saknar han förbannat mycket!!!!! det är mindre än 2 jävla skitmånader kvar.

idag har jag varit ledig från jobb, men å andra sidan jobbade jag 12 timmar igår. och planerna för idag är inte direkt storslagna. jag vaknade lite efter 9 och gick upp och kollade på barnprogram en timme, och sen blev det frulle. under förmiddan/eftermiddan idag så har jag städat och sorterat min garderob, den del som ska säljas och en del som ska skänkas bort. ikväll blir det nog film.



det får räcka så! hejs svejs.

dåtid & nutid och framtid!

jag hatar att få blåsor. det gör ont! innan idag när jag för andra gången på kort tid gjorde en prästostpaj (som är SMARRIG) så brände jag mig på ugnen. hur det gick till vettifan. men på ena sidan av tummen har jag en fin liten blåsa. och inte tänkte jag på att skölja fingret i kallt vatten, lite macho får man väl va (det lönade ju sig, huuumm)

idag så har jag bara jobbat. 7.30-16.15. jag blir lite trött av att vara aktiv så länge. men dagen går alltid så fort!
som sagt så var jag på jobbintervju i torsdes. det gick bra, med det var dock inte alls som jag hade tänkt mig. jag hade väntat mig sådana frågor som: hur ser du på dig själv? bra/dålig egenskaper? vad hade din chef sagt om dig om jag ringde henne? sådant jäkelskap som är svårt att svara på frågade hon inte. så vi får se vad hon säger när hon ringer tillbaka (som hon skulle gjort i söndes) bra eller dåligt tecken? om inte annat så har jag sökt fler jobb och kollar ständigt efter nya och roliga jobb.

jag tror jag har bestämt mig för att plugga till hudterapeut. mamma spånade omkring på nätet och landade på techfuturums hemsida, så hon skrev ut lite info till mig och jag läste igenom det. och det låter riktigt skoj, kanske inte att vaxa bikini linjen på en annan typ. men som om jag inte varit med om värre? hahaha. intagningen är i april nästa år,ska kolla närmare på intagningsbetyg och så vidare först. jag ligger risigt till det annars ;)

och jeppe, min älskade måste jag nämna här. han lumpar sig fram tills nästa fredag, den 26:e  vilket alltid är såååå förbannat tråkigt. men sedan på söndan 28/9 så har vi hängt ihopa i ett helt år. inte för att ett helt år är superlänge. men vart har tiden tagit vägen?!! men kul har vi! jag vill att han & jag ska åka och spela laserdome då ;) romantiskt hehe. för att nämna; jeppe sökte ETT jobb i söndes och dem ringde han idag och pratade en stund med honom och bestämde en ny telefontid senare i veckan. vissa har tur!
slutligen så älskar jag dig mest i hela världen! 


nu ska jag nog ta mig en dusch, man fryser ju häcken av sig i denna kylan! jävla väder! men jag tror jag såg ett "högtryck" till helgen i tidningen, cirkus 17-18 grader på lördag. men det får vi se då. man kan aldrig lita på tidningarnas väderlek.

hejs svejs!

jag ska på arbetsintervju!

baaaah jag ska på arbetsintervju om en timme. 17.30 ska jag vara i helsingborg på knutpunkten på en bar och vänta på en tjej som ska "intervjua" mig. jag börjar bli nervös! HOPPAS att jag får jobbet nu! HOPPAS att dem tycker om mig ;) HOPPAS att dem vill anställa mig. nu måste jag sticka till tåget.

HOPPAS!

tjing.


ps. det är på ett kasino jag sökt jobb.

en sprängd bil....

helgen går som vanligt snabbt. det kvittar hur jag tänker eller hur jag gör så går det alltid lika snabbt. och det är lika tråkiga att vareviga söndag så lämnar jeppe landskrona och byter ut det mot skövde i nästan en veckas tid. men snart är det slut på detta! den 14:e november så är det dax för han att packa sin kappsäck och åka hem till mig på heltid igen :D

vi har både tagit det lugnt och rumlat runt i helgen. i fredes somnade jag relativit tidigt, kanske runt 23 tiden. eftersom jag hade jobbat på dagen och skulle jobba morgonen därpå så var det bäst att tänka på refrängen. och inte blev  jag piggare av att jag sov ungefär 8 timmar sammanlagt på 2 dygn. istället att festa kollade vi på old school.

men däremot lördagen så hade anton "inflyttningsfest"/vanlig fest hos sig (han har flyttat till lägenheten bredvid) en skara människor samlade och spelade kort och intog lite större mängder alkohol ;) mitt i allt så var spriten slut, men vi lyckades med konststyckte att "fixa ölnummer" hehe still going strong, kan man säga där!
vi vinglade ner i stan, men jeppe kännde sig småsjuk, så vi tog oss hemåt. och vad ser man på hemvägen. polisavspärrningar överallt, en jävla massa blattar överallt och en jävla massa poliser överallt. för att ett patetiskt "gängkrig" härjar här  i landskrona! tydligen samma gäng av något slag  sköt en 19 åring i torsdags natt. fårskallarna hade sprängt en bil, ingen av fårskallrna strök med. synd.... sådana som ni hör hemma på havetsbotten. jag blir så trött!




idag är det söndag=slappedag. jag och jeppe tog oss friheten att äta frulle på subway, oohhhh vad goda smörgåsar dem gör. det är minsann inte klokt! jag tog en parmesan oregano baguette med skagen röra & grönsaker och en fin jävla cola till. flott! är det söndag så är det. som jag förtydligade längre upp så åkte jeppe tillbaks till lumpen idag. och jag har spenderat kvällen i sängen med kill bill vol 1 & 2, eller rättare sagt jag ska se färdigt vol 2 nu.

god natt!

mina matvanor!

här hemma får vi en fläng av att vara nyttiga stup i kvarten. idag ska vi äta kokta rödbetor med chevré ost till och en stor sallad med just sallad i. jag kan berätta att det finns nog fan inget godare, för stunden. medans en annan dag så trycker vi i oss pommes, bearnesås och en blodig bit kött.
ikväll är det chips och dippa med cola som gäller. och gud vad jag är sugen på det! lite knepiga kontraster.
jag skulle aldrig få för mig att leta upp nått jävla diet godis med mindre socker i eller 23 % mindre fett,  är det godis/chips/onyttigt skit ska det vara onyttigt och drypa av antingen socker eller fett ;D

nu ska jag fortsätta dricka upp min hemma gjorda juice, endast gjord av frukt i en maskin. nyttigt! :P som sagt vilka kontraster.

RSS 2.0