lille sillen!

och jag ska mysa med min lille sillen!



god natt!

29 kronor & en mil

alltså, en sak begriper inte jag. jag kollade precis hur mycket pengar jag har kvar på kontot, och då står där en överföring på 29;-! visserligen säljer jag lite saker på tradera & så, men just nu har allt blivit sålt. och när betalningen sker så heter det insättning. jag tyckte det var konstigt. 29 ;- vad är det för en snåljåp, för över 10.000:- istället =) självklart är jag för lat för att springa ner och hämta mitt kort, så jag kan se vart pengarna kommer ifrån.

och en liten sak till. det är andra gången på två dar som jag har cyklat till jobb. och nu snackar vi en mils sträcka till jobb! haaaaaaaaa. om jag ser till att göra det ett par gånger i veckan, så slipper man få dåligt samvete för att man inte rör så mycket på sig. fast jag tycker jag avverkar den rekomenderade halvtimmen om dan. jag har ju trots allt en hund jag går ut med några gånger om dan. och som sagt så cyklar jag mycket.

nu skall jag sova, fyfan vad trött jag är!

jävla telenorare!!!!

en sak till, dem jävla telenor kan ta sig i röven. dem ringer vanligt folk och väcker dem för att mala om sina jävla erbjudande, byt till detta abonnemanget eller till den superbra telefonen som du till och med kan dyka med. BAH! jag är aldrig intresserad av sånt skit, och varför skulle jag vara det precis när jag vaknat? vill jag byta telefon eller vad det nu kan vara, då hör JAG av mig. punkt slut!


snart ska poolen upp =)

till helgen ska det bli runt 25-30 grader. FAN VAD HÄRLIGT!  jag skall infinna mig på playan då. om inte annat så ska vi förmodligen grilla på lördag, så då kanske det blir ett och annat dopp. idag ska vi sätta upp vår pool här hemma, men jag är tyvärr inte hemma för jag börjar jobba kl. 16 (så jag slipper slitgöran) antagligen så kan man bada i den imorgon, jag längtar redan.

det är redan torsdag idag, himmel vad veckan har gått fort. imorgon ska vi grilla & spela bränboll på jobb, så jag får sticka på systemet typ imorgon eller så.

nu ska jag ut i solen och filosofera om jag ska till stan tidigare och handla på mitt present kort på h&m och det som är kvar på guldfynd eller om jag  blir kvar hemma nån timme till.
och mina knallrosa pumps har inte kommit än ;( antagligen var det en beställningsvaran från USA, så det tar 2-3 veckor. jävla skit.

döskallarna

mina snygga påslakan jag köpte ;D haha.



nytt skit!

igår så gjorde jag av med fyra tusen MINST! hehe, men jag får se det från den ljusa sidan, jag behöver inte leta efter en skinnjacka längre, eller köpa nytt smink eller några som helst skönhetsprodukter såsom rakhyvlar m.m. dessutom har jag köpt lite nya inrednings prylar, två tavlor och en fotoram där det står skrivet LOVE och sådant gulligt på, tanken är ju då att jag ska skriva ut foton på mig och jeppe och klistra in. jag fick även fatt i lite "flytta hemifrån prylar".
oh min skinnjacka är nått av det fräckaste jag skådat. den liknar en MC jacka, och är i riktigt härligt skinn. tyvärr är den för lång i armarna, men det får en skomakare eller mamma rätta till.

eftersom jag var uppe halv.6 igår (det har inte hänt på de närmaste 2-3 månaderna) så var jag mega trött när vi kom hem igår kring 20 tiden. det är ingen omöjlig tanke när man sprang benen av sig i 10 timmar. jag  klippte av lapparna, och stuvande in grejerna på sina rätta plaster, allt för att det skulle gå så snabbt som möjligt. sen en liten snabbdusch innan jag gick en runda med sillen runt åkern. 
när jag kom tillbaka hoppade jag rätt ner i sängen och kollade på landet för länge sen, nått av bästa jag visste när jag var liten (och antagligen gör jag det fortfarande eftersom jag köpte filmen till mig själv hihi). 
jeppe försökte få mig att vänta att se den tills han kom hem, så vi kunde se den tillsammans, men det kunde han glömma! haaaaa. jag älskar lillefot!

åh det är alltid lika skit tråkigt när han ska leka krig i lumpen, jag saknar han jämt och ständigt så fort jag inte är i närheten av han...  och denna helgen ska han se kiss i stockholm och kommer inte hem förräns på lördag morgon kanske fredag natt. men va fräckt att gå och se kiss. fast vi skall göra något mysigt istället på lördag, typ bio? haha orginellt ;P
när jeppe kollar på kiss ska jag istället roa mig med att spela bränboll och grilla med mitt jobb. sedan blir det utgång i stan med fia och resten som vill med?

nu ska jag ut och sola.

jag & nina

på festen i fredes



haha skithuen ;P

26:e maj

jaha, idag så öser regnet ner på oss. men det kan ju behövas, markerna har varit snustorra de senaste veckorna.

och ja helgen gick lika fort som den alltid gör. det är de två dagarna man längtar tills mest på hela veckan och så susar dem bara förbi mig. till mesta dels för att jeppe kommer hem hihi. och sen sitter det kvar i sen unga år att man alltid längtar tills helgen, för då var det ledighet eller som nu på senare år då det är fest istället.
fast för det mesta så jobbar jag på söndagarna och ibland på fredagarna och då slutar jag inte förrän 22.

nä men annars i lördes så fick jag aldrig fatt i fia, för hon låg och var grymt bakfull... så det blev till slut att jag och jeppe drack öl & cider och tittade på kalle och chokladfabriken, american pie och save private ryan innan vi begav oss ner i stan vid 23 tiden. och i stan var det väl ingen direkt hålligång, vi minglade på speakers, akropolis och tycho. småsamtalade med diverse folk och sen gick vi hem kring stängning. inget direkt märkvärdigt.

igår får jag ju säga att jag var ganska töntigt, först kollade jag på askungen och det magiska trollspöet och sen high school musical 2. haha jävla prinsessefilmer som slutar lyckligt.... självklart är jag glad för tecknat, men jag har ändå mina gränser på vad jag orkar med att se.

nu ska jag nog duscha, jag börjar jobba kl.16. ikväll får det bli att hoppa i bingen tidigt, för innan kl.6 imorrn bitti ska jag vara uppe, om vi ska slippa alla köerna på ullared. löning imorgon dessutom ;)

svejsing.

ändrade planer 2

ingenting blev som jag tänkte igår. efter två timmars "försöka fixa kvällen" samtal så åkte vi trots allt till teckomatorp. det var helt okej, men vi gav det inte riktigt en chans. jag, nina, pontan och krille höll låda där i ett par timmar innan jeppe kom och hämtade oss, så vi gick ut i stan istället. och jag får säga att det var rätt kul att snacka med en massa tyska utbytes studenter. haha, en upplevelse det! mitt försöka att förklara varför man inte ha solbrillor på sig när det är mörkt, förutom när man är full var ju helt snurrig. och nina var inte bättre när hon kläckte ur sig: " you only wear sunglasses when it´s a sunny day".


idag är det tänkt att vi ska hem till fia och kuckilura ;P som hon själv sa. just nu kollar jag och jeppe på pirates död mans kista, det var ett bra tag sen jag såg den. nu under helgen får vi infinna oss i källaren eftersom linus har en utbytes student som har installerat sig på jeppsons rum. jaja så kan det bli.

nä nu ska jag sminka klart mig.

en trevligt butik

vad jag älskar denna affären, jeppe kallar den "ont i huvudet affären" p.g.a alla skarpa dofter. men det kan man skita i vad han tycker ;P jag hade lätt kunnat spendera timmar där. fyfan vad deras schampoo med tång och annat knasigt i, är bra!




statist? en framtid?

jag gjorde precis mig en profil på www.statist.se. tänk vad coolt om man blir en statist i nån film? eller reklam eller så. jag skall uppdatera det lite en annan dag och betala medlems avgiften. men tänk! jag har ingen aning om hur mina skådespelar talanger är, det får nog tiden utvisa om dem är bra. hihi. man kunde ju inrikta sig på modellande, artist och andra eventjobb.  fast å andra sidan vet jag inte om svårt det är att få "jobb".

hejs svejs.

ändrade planer

idag är det minsann och dag fredag. egentligen var tanken att jag skulle med nina till torp och röja, men det sket sig för hon har legat och kalvat halva natten och mådde som en använd håsa idag! det var synd iallafall, för det var en halv evighet sen sist jag träffade henne. men istället så ska jag och jeppe småkrökar lite, med vem och vart vetisören. men vi får se vart kvällen bär hän framåt kvällskvisten. imorrn skall jag till systemet och köpa SPRIIIIIIIIIIIIIIIT :D  efter det nån gång ska jeppson och jag ut och äta middag. sen kanske det blir hem till fia och dricka viiiiiiiiin, vi ser.

innan idag när jag var i staden så handlade jag upp mitt present kort på guldfynd på 1.200;- det är rätt mycket pengar om man handlar "lagom dyra" smycken. jag fick bland annat fatt i två snygga klockor, en i silver och en i guld, några örhängen, två armband och ett halsband. fast allt gjorde jag inte av med, jag fick tillbaka ett sånt tillgodo kvitto på ca. 400 spänn.
och just det en mors dag present till mamma köpte jag också när jag var i stan! om jag inte har fel för mig är det på söndag. jag vet inte riktigt om vi brukar "fira" det egentligen, men en liten sak kan man nog kosta på sig att köpa. det tycker jag iallafall.

nu snart ska jag nog duscha! inte för att jag har direkt bråttom, men jag har inte så mycket och göra.

ajöss.

tänk i nästa vecka har jag & jeppe varit ihopa i 8 månader. vart tog tiden vägen? men jag trivs som fisken i vattnet =)

egentligen för trött..

usch idag är jag förbannat trött. mamma utförde lite zonterapi på min fötter precis, imellan åt gjorde det ont som tusan och helt plötsligt var det skönt. antagligen blir man sådär trött som man oftast blir efter en massage eller liknande.

i förmiddes var jag på jobb och bjöd dem på lunch, vilket nog var lyckat! för alla var nöjda med maten & efterrätten ;P hihi. och fia försöker tjata till sig att jag skall med dem på lördag och röja. men jeppe har nått i göringen som han ska överaska mig med, så först och främst är det han som gäller!

nää fan nu är jag alldeles för trött för att skriva nått.

tjingeling.

en liten sång!

haha jag ser väl inte helt nöjd ut efter att dem sjungt för mig ;P


154296-105


min 20 års dag

en liten resumé av dagen:
inte en enda dag slapp jag undan den förbannad huvudvärken och som grädde på moset så får jag frukansvärt ont i min mage. jag har ingen aning om vad som hände eller vad jag kunde gör åt det, jag kunde varken sitta, gå eller ligga. vilken plåga! mamma skaffade fram nån krampavlösande tablett, och lite nytta gjorde det. efter en timme så kunde jag åtminstone klä på mig och sminka mig. men jag har ändå fått lida under eftermiddan/kvällen.

men trevligt har jag ändå haft det idag. mamma och bettan kom in och sjöng för mig vid 8-9 tiden. och innan dess hade jag fått några sms och jaaa jeppe du var först ;P jag fick en cykel som jag redan visste om, och en skit snygg silver ring med rosa stenar (?). och såklart var jag trött och somnade om, tills jeppson ringde och väckte mig vid halv 11. och då hade några sms till trillat in på telefonen. det tackar jag för =) sedan började helevetet med min mage.... jag blev liggandes i sängen i 3 timmar, när jag egentligen skulle hjälpt till med det sista i köket och dammsugat lite varstans. men som sagt så lättade det efter några timmar. i brist på annat så varvade jag ett spel på min telefon för andra gången haha.

under eftermiddagen så började gästerna anlända. det blev fler än beräknat och det är såklart jätte kul. anton, filip & jessica dök också upp, riktigt skoj. inger hade i hemlighet samlat pengar på jobb och köpt fina smycken till mig, dessutom kom pia, tomas och gun-britt hit här (mina jobbarkompisar) fan vad coolt det låter att säga så! och vad snällt av dem att göra det. tja jag fick mycket fina saker idag, en del smycken, present kort, sprit :D, skitsnygga ljushållare i betong (!), ett linne och diverse saker. det är heller ingen dålig samling blommor som står nere i hallen. och ida hade gjort en tavla till mig, med gamla fylleblider eller allmänt fula kort och skrivit små kommentarer. haha den var fin den! 

hade min jeppe varit här hade dagen varit fulländad, men så "slarvade" hans befäl bort hans ledighetsansökan så "taskigt läge för dig" ungefär. jag kan  kort och gott säga att jag var arg som fan igår, och jeppe med! riktigt dålig stil av lumpen.
imorgon skall jag och mamma in på jobb och bjuda dem på lunch av vad som blev över sen idag. så jag måste upp kl. 7.30 för och ringa till dem och säga att jag kommer, bläää ingen sovmorron.

nu ska jag i säng och kolla på forrest gump. god natt!


effektiv tid

hela helgen gick som vanligt snabbt som sören. två utav tre dagar jobbade jag, flitigt! men det är inte förrän 16-22 så jag överlever. och min skallebank jag hade berodde på att jag drack för dåligt med vatten. i vanliga fall är jag galen i vatten och kan dricka litervis varje dag. men just nu är jag inne i en sådan "period" när jag måste påminna mig själv att dricka vatten, och det resulterar i att jag får ont i skallen... och redan nu känner jag att jag måste ta ett glas vatten, för huvudvärken kommer smygande.

under fredagen hämtade jeppe mig så åkte vi till filip och kollade ishockeyn sverige-canada, efter ett bra tag tröttnade jag och spelade ett spel på mobilen, och jag varvade spelet och fick börja på en annan level. eller ja jag klarade några banor iallafall. inte blev det mycket gjort, vi tryckte i oss chips och dippa innan vi körde hem framåt halv 2 tiden.

i lördes så vaknade vi upp hyffsat tidigt, det var nämligen mammas födelsedag så vi kunde inte ligga och dra oss. 10.30 åkte vi hem och firade med mamma och lite annat löst folk. hon hade ordnat brunch. under eftermiddan sysslade bengt och jeppe med att montera ihop cyklar, som jag & mamma fick i present. ohohohoho, denna ska jag vakta med mitt liv så den inte blir snodd. så ja efter en tur här hemma åkte vi hem till jeppe och började kolla på 300 (som jag aldrig sett) vid 19 tiden så hade hans päron bjudit hem folk till middag så där höll vi dem sällskap, en trevlig historia. jag och jeppe gjorde efterätt, ahh se där =) 

 kvällen slutade sen med tycho som var tråkigt och road riders sommarfest (!) haha, fan vilken fest, dem hade ett band (som vi missade) och hyrt strippor. coooooooooolt.  jag somnade i baren och stod och surade mesta delen av tiden vi var där.
jag & jeppe trillade in genom ytterdörren på morgonkvisten, och jag somnade på direkten och vaknade med världens äckligaste huvudvärk bara några timmar senare, det var hemskt! men efter 1 L vatten, två alvedon och en snabbdusch började man hitta gängorna igen. det var jag så illa tvungen till, för kl. 16 började jag jobba.

imorgon fyller jag. och nu måste jag hjälpa mamma att laga middag och annat tråkigt...

en låååång tur

idag har jag cyklat en mil. det ni. det är inte alla som hade orkat ;P tog mig friheten att cykla in till jobb idag, himlans härligt väder, jag cyklade hela vägen till stan i bara linne. det är fina tider vi går mot.

nu ska jag ner och äta upp min choklad och sparka på DVD´n för den ville inte fungera igår, för jag SKA kolla på vänner eller så läser jag en glöttig skvaller tidning. jag får se. jag står mellan två svååååra val.

god natt!

imorrn kommer min älskling hem.

min jeppe =)

här är min kärlek på sin student. han var överlycklig för han fick en ny gitarr, det kan man väl förstå =)

154296-104

det är bara till att städa

idag så har jag stooooooooooor städat mitt rum, sorterat bland alla gamla tidningar och slängt gammalt smink jag aldrig använder. så nu är mitt rum så himla fint. jag har blivit mycket bättre på att hålla någerlunda ordning och dammsuger nästan 2 gånger i månaden, det vill jag iallafall påstå ;P mamma har fått dille på att allt ska vara tip top tills jag fyller år och ska ha kalas hemma. men vi ska tydligen ändå sitta utomhus. hum, jag får inte riktigt ihop det.

men fyfan vad tråkigt det är att städa, första halvtimmen fastande jag i vår student foto katalog och var tvungen att kolla igenom hela den.
tänk att det snart gått ett helt år sedan man tog studenten. tiden går så fort! jag har funderingar på att sätta på mig min studentmössa när vi ska på studentfest i malmö så folk kan gratta mig med ;P men jag tror ändå jag skiter i det, det är inte speciellt rättvist haha.

jag bara går här hemma och väntar på kläder och dylikt som jag beställt på nätet ska komma, men det verkar inte som det vill anlända. och det retar sån gallfeber på mig. för jag vill ha det NU!

äntligen har min 3-dagars huvudvärk släppt. men den kommer säkert imorgon igen........ det känns sådär....
nu är det ner i loppelådan.

jag älskar dig sigge =)

håret blev kort

såja nu har jag äntligen fått rättat till mitt hår. frisören kapade säkert 10 cm, och luggen kom på snedden denna gången. dessutom klippte han upp en bit i nacken. fräckt att han en manlig frisör ;P
så nu skall jag bara färga och slinga håret i, mellanblont/silver (jag vet faktiskt inte vad det är för färg) och ljusa slingor. jag får se hur det blir. och om jag gör det idag, i så fall måste jag duscha. för jag har en massa styling skit i håret.

jaha nästa onsdag är det dax för min födelsedag, blööö. jag hade tänkt spara pengarna om jag nu får några när jag fyller år samt spara den inkommande lönen och det jag har kvar på nuvarade lönen för i slutet på denna månaden ska vi upp till ullared. dax för mig att handla lite mer vår / sommar kläder.

ajöss

en mindre snygg person

det nya stjärnskottet agyness deyn, som tydligen ska vara nya kate moss är ful som stryk. för det första liknar hon en man, var är hennes bröst? och sen har hon ingen snygg kropp, fast vilken modell har det (?) hon är en blandning av en ful james dean, en bonde, en transa och en ryska (med tanke på det "blonda" håret) jag tål inte se fanskapet i en massa tidningar och bara för att jag nu retar ihjäl mig på henne så ser jag henne över allt. snart kommer jag väl börja drömma om henne också. huh.. dessutom hörde/läste jag att hon inte ens heter agyness...

sen att hon klär sig i konstiga kläder gör inte saken bättre. som detta gula? vad är det? visserligen har jag väl sett värre, men nej tack!
jag tycker aldrig om sånt som alla andra gillar. tydligen så är alla hippa modebloggare tokiga i denna "killen".

154296-103

nu ska jag gå och lägga mig, för kl. 10 är det dax för klippning. det var ett tag sedan.  

jag listar två saker

jag vet två fräna grejer jag varit med om, som jag kom att tänka på precis.

1) när jag tog studenten var jag den ENDA som hade en cerise rosa skylt. COOOOOOOOOLT! inte fan behövde jag leta efter mina päron, direkt efter att vi gått ut, jag såg den direkt och trängde mig igenom folkmassan. jävla töntar som körde på vitt!! ett smart drag om jag får säga det själv.
2) en gång (för ett bra tag sen) när jag gick i ettan (på gymnasiet) så körde pappa mig till skolan i sin corvette. han är mega glad för bilar och byter bil varannan månad, typ. och han är inte den som håller igen på körningen, utan plattan i mattan och tvärnit så är man framme. så under bästa rusningstid på morgongen så åkte jag fint till skolan. och alla såg det hehe. fast han sålde sin corvette bara ett tag efter det...

och idag så betällde jag en het klänning som jag tänkte kunde passa i studentdagarna. redan den 30:e maj skall vi på studenttillställning i malmö till min morbrors ex. dotter som tar studenten. najs, då kanske det bli utgång med henne och hennes kompisar sen? vem vet, det hade varit skoj som sören iallafall. samma dag ska jeppe se KISS i stockholm med sin brossa, filip och sin pappa. så det längtar han nog till.

fan NAVY CIS har redan börjat........

årets första...

idag så åt jag mina första jordgubbar med mjölk och grädde. fan vad gott! om det är något som jag aldrig kan tröttna på så är det minsann jordgubbar.


154296-102


annars så tackar jag för en trevlig helg, som har varit varvad med lite fest, fotboll, jobb, sol och mys med sigge. idag hade jag velat att han skulle stannat hemma, helst legat och mys i sängen och ätit jordgubbar kanske? hihi. men drömma kan man....

nu är det stranden som gäller

woho. snart ska vi till playan och rasta oss lite. jag är inte helt säker på vad vi ska göra där, men det blir kanske sol & bad, lite lekar och kanske nån grillad korv. fy fan vad härligt! jag ska ner i plurret direkt ;P haha.
ikväll ska vi nock hem till anton/filip och grilla tror jag, jag ska väl slicka på kryddorna oå köttet och lägga tillbaka de ;P hehe.

nu ska vi dra.

tjingeling.

sommar & sol

det blir säkert mycket tjat om hur fint vädret är och hur varmt det är i folks bloggar. men fyfan vad skönt det är med sommar värme redan. jag är sugen på att bada i havet, men det känns dock som det är för kallt än, iallafall för mig. men i helgen så vill jag på något sätt bada, antingen om det blir i en vatten spridare haha eller på karlslund eller hemma i någons pool. sola ska jag definivit passa på att göra. det är mycket bättre än att sola solarium.

154296-101
vad skönt att kunna stå med fötterna i atanten ;P

jag går här hemma och väntar på att få ut sån postavisering eller vad det nu heter, för jag vill så hemskt gärna få hem mina knallrosa pumps. visserligen har jag ett par knallrosa hemma, men dem är inte lika snygga som dem jag  har beställt. dessutom är jag nog inte speciellt glada för dem....
om fyra timmar börjar jag jobba, och innan dess ska jag hinna rensa garderoben och sola lite till. just nu har jag tagit paus, för jag blir förbannat varm.

idag så kommer jeppe hem, det är alltid lika skönt att få hem han. så ikväll blir det till att mysa och vila upp oss. imorgon skulle det nog bli heldag (vad det nu kan innebära) och sen på kvällen ska vi ut och äta och festa ännu senare på kvällen.

hejs svejs.

ps. jag älskar jeppe förbannat mycket!

lalalala

alltså det är rent jäkligt hur snabbt tiden går. vi är fan snart inne i mitten på maj månad och snart fyllar jag 20. fan vad gammalt, men jag vägrar BLANKT att gå på systemet den dagen jag fyller år. antagligen är det bara jag som tycker det är pinsamt och löjligt! det  möjligt att jag går dit och tömmer affären helgen efter ;P men annars så nixpix.
nu ska jag hem ifrån jobb! tjingeling.

vi har stor städning

usch jag & mamma sliter här hemma för att få vår lya snygg. i denna värmen är det inget roligt kan jag säga. helst av allt hade jag velat ligga och pressa på altanen med en bok och bara lata mig, för kl. 16 börjar jag jobba. men det kan jag inte göra på någon timme. anledningen till att vi städar är att både jag och mamma fyller år snart, hon den 17:e och jag den 20:e, maj då alltså. annars hade vi aldrig städat som vi gör ;P jag får till och med piska mattorna, fyfan vad det är tråkigt. allt skit som yr omkring fastnar antingen i mitt hår eller på kläderna.

igår var första gången på några dagar som jag kom i säng tidigare än kl. 3. jag har vänt på dygnet för jag är aldrig uppe längre på morrnarna. och ändå sover jag inte bort hela dagen! bra där =)

nu ska vi fortsätta städa och passa alma som är på besök hihi.

auktioner på nätet

självklart så finns det alltid människor som ska klaga på något, finner dem inget "naturligt" så tro fan att dem kommer på något att gnälla om. jag & bettan sysslar med lite auktioner på tradera, en hyffsat lönsam affär om jag får säga det själv, och hur coolt är det inte när man är business woman haha. och ibland köper jag faktiskt lite saker där som jag har varit väldans nöjd med.

men jag skulle komma till en speciell punkt nu, bettan hade ett par replay jeans som var för små, så hon lade ut dem på tradera. auktionen gick ut bara någon dag innan valborg, och har man en någerlunda hjärnbalk så begriper man att det är för det första inte lönt att skicka något för det är röda dagar, klämdagar och så brukar man ju gå ut och fria valborg, med andra ord har med flesta lite annat för sig. ingen prioriterar att skicka paket kan jag tänka mig? men kärringen skickar ett surt mejl om vart brallorna blir av, och inte ska hon behöva vänta en vecka. för det första tar det 3 dagar innan pengarna syns på kontot, och 2-3 dagar innan paketet kan vara framme.
idag lade hon sitt omdömde, visserligen blev det inte negativt, men det var en dryyyyg leverans enligt tantan. 9 dagar är fanimej inte lång tid? jävla kärring, fan vad jag kan reta mig på en sån klimatiriekärring. gå och träd jucka ditt jävla fruntimmer!


play that funky music

idag har jag handlat smink för nästan ett studebidrag! visserligen var 500 spänn "gratis" eller ett present kort på makeup store. jag tyckte jag fick fatt i ganska mycket som jag behövde nytt eller bara uppdatera. det var ju som sagt en lektion på make up store som gällde, hon rödhåriga som sminka mig sist jag var där är duktigt. jag blev blå & guldig. det ser ballt ut, men det låter kanske inget vidare haha.
när jag ändå var uppe i helsingborg så svängde jag in om H&M och handlade en kjol nått linne och armband. jag gör fan inget annat än handlar kläder ;P

idag tycker jag nästan att jag svultit bort, imorse åt jag ett sketet ägg och drack vanlij te. sen glömde jag bort att äta under resten av dagen, och kom inte på det förrän jag kom hem att jag inte ätit. så jag & bettan slängde ihop lite taco i köket. men å andra sidan är jag nog inte helt återställd nu när jag varit sjuk och då är aptiten inte direkt på topp.

154296-100

nu snackar jag med jeppe så jag får avsluta detta!

dålig tillvaro

jag börjar bli ordenligt sjuk nu. visserligen kom mitt onda i halsen i fredes natt, men nu har det utvecklats till feber, fattig hosta och ont i heeeeela jävla kroppen. så nu ska jag krypa ner i min säng (helt själv, för jeppe åker tillbaka till lumpen ikväll) och kolla på pulp fiction! fast sen så har jag ju laddat upp med godis & chips ifrån hemköp.

154296-99

vi ses!

så kan det gå...

solbrillorna åkte fram tidigt haha.
154296-98

ps. jag har fått hem min parfym, åååh härligt!

fesitval & grillning!

god eftermiddag.

idag har jag så förbannat ont i halsen. redan inatt kännde jag att nu är det klippt för min hals. så under hela denna dagen har jag inte rört en cigg, och jag vill inte heller. och jag är inte alls röksugen. man kanske skall ta sig i kragen och sluta på riktigt igen? jag har ju alltid sagt att innan jag fyllt 20 ska jag ha slutat röka. jag fyller 20 om lite mer än två veckor. oooops!

annars igår så blev det ju den lilla festivalen i häljarp. jävla sätt att folk inte kan ta sig dit, nu när dem fixar såhär "spännande saker". att skylla på att det var dyrt, det var löjligt!  men jag hade ändå trevligt, dansade loss med ullis på dansgolvet. och jag vill inte veta hur det såg ut,hon dansade säker bra med tanke på att hon går i danskola. danny och hans band EMD eller tvärtom hade en spelning där, trevligt trevligt. efter det underhöll prebens pågar, och då blev det fullt ös! men först var det ju mingel hemma hos inger & ronny som bjöd på grillspett, potatissallad och en enorm sallad. sommarfeeling på gång nu va?! tyvärr var jag inte riktigt hungrig. bara timmarna innan så lagade anton en het kylling gryta med ris, hemma hos annelie. kvällen blev ung, jag och jeppe promenixade hem till mig redan vid 23 tiden, ja så kan det bli ibland iallafall.

och sist men inte minste tycker jag det är frukansvärt irriterade att folk inte kan bete sig normalt. först och främst lägga sig in sånt dem inte har med att göra, och dem har ingen jävla aning om vad det handlar om, egentligen! ännu barnsligare blir det när denna "händelse" var på tapeten för ungefär ett år sen. vafan är problemen? jävla dårar.

nu ikväll skall vi bort till häljarp igen, men denna gången med jeppes mor & tomas. men först ska vi grilla här hemma, det bli räkor, nån fet stek, dippsåser och annat asgott! smarrigt. det blir nog trevligt ikväll.

tjing.

en gammal stadsminister

i sverige hade vi en gång en stastminister som hette tage erlandsson. jag får väl hoppas det var en trevligt jäkel. men en sak jag blir förbannad på, är på hans 60 årsdag ungefär 1800 frösihjäl (1960 talet) så fick han 535.000;- på sin födelsedag av sitt parti (han tillhörde socialdemokraterna) 535.000;- då måste varit en helsikes massa pengar, säkert 1 miljon. då kan man ju fråga sig, vaddå fick av sitt part? var det inte snarare så att pengarna togs från partiets budget? jag vill iallfall tro det, för jag tror fan inte på att dem körde "insamling på jobbet" och samlade ihop 100:- i veckan i 20 månader eller så. såklart skänkte denna goda man bort pengarna till välgörenhet, "barn och ungdomar bortom de östra gränserna" (finns det verkligen något som heter så ((???) nä era jävla luredrejare, ett tidigt bevis på att dem snor skattebetalarnas pengar. så levde du då och jobbade så vet du att du bidrog till s.k "barn och ungdomar bortom de östra gränserna". då mår man nog bra! ps. detta läste jag i en bok. fast jag ändrade om det lite ;P

nu får jag gå ner och väcka jeppe, för vi ska hem till hans mamma om drygt en timme. och ikväll kärt folk, då blir det fest!

RSS 2.0