26:e maj

jaha, idag så öser regnet ner på oss. men det kan ju behövas, markerna har varit snustorra de senaste veckorna.

och ja helgen gick lika fort som den alltid gör. det är de två dagarna man längtar tills mest på hela veckan och så susar dem bara förbi mig. till mesta dels för att jeppe kommer hem hihi. och sen sitter det kvar i sen unga år att man alltid längtar tills helgen, för då var det ledighet eller som nu på senare år då det är fest istället.
fast för det mesta så jobbar jag på söndagarna och ibland på fredagarna och då slutar jag inte förrän 22.

nä men annars i lördes så fick jag aldrig fatt i fia, för hon låg och var grymt bakfull... så det blev till slut att jag och jeppe drack öl & cider och tittade på kalle och chokladfabriken, american pie och save private ryan innan vi begav oss ner i stan vid 23 tiden. och i stan var det väl ingen direkt hålligång, vi minglade på speakers, akropolis och tycho. småsamtalade med diverse folk och sen gick vi hem kring stängning. inget direkt märkvärdigt.

igår får jag ju säga att jag var ganska töntigt, först kollade jag på askungen och det magiska trollspöet och sen high school musical 2. haha jävla prinsessefilmer som slutar lyckligt.... självklart är jag glad för tecknat, men jag har ändå mina gränser på vad jag orkar med att se.

nu ska jag nog duscha, jag börjar jobba kl.16. ikväll får det bli att hoppa i bingen tidigt, för innan kl.6 imorrn bitti ska jag vara uppe, om vi ska slippa alla köerna på ullared. löning imorgon dessutom ;)

svejsing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0