bättre eller sämre?

har man blivit en erfarenhet rikare? just nu känns det verkligen inte. allt känns åt helvete och för att krydda det lite till så känns det rikitigt åt helvete för att jag själv har ställt till det. för jag har ingen eller något att skylla på. ännu värre det, för jag vill ha nån att skylla på, jag vill hata någon och vara riktigt förbannad. men den enda personen jag kan vara förbannad på är mig själv. kanske är detta ett patetiskt inlägg, men just nu bryr jag mej inte.
FUUUCK jag vill inte skriva mer.

men jag har ändå haft turen att lära känns världens bästa människa!
och jag hade oturen att bevisa att jag är världens sämsta människa!
och det går inte ihop...

fick jag ut nått av detta? nä jag känner mej ännu mer patetiskt, för det är väl vad jag är...




FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!


jävla mygg

här ute i civilisationen (saxtorp) kryllar det av mygg, man blir uppäten. ligger nog inne med 20 myggbett på bara benen. och övriga parti på kroppen lär där nog finnas 20-30 bett. råkar man röra vid så är det klippt, det kliar satan. sen får man så fina sår som svider när man badar....

ikväll blir det krök här hemma ;D naaaaajs. än så länge har vi inte gjort annar än badat och slappat på altanen, men det går lika bra det. nu ligger trollen i mammas & bengts säng och myser med varandra. ska snart göra dem sälle.

ps. nina har ett knull hål i sina trosor ;P hahahaha.

nä nu är det dax...

tjingeling.

snabbis

denna veckan har gått snabbt som fan. vad händer lixom? varit hemma själv sen i söndes och det har varit riktigt jävla naaaaaaajs :D haft nattliga besök, krökat så smått, kollat på en massa rullar, åkt till ICA och handlat sådär 10 gånger (på idas moppe hur töntigt låter inte det ;P hehe) och då såklart har vi köpt godis, dippa, chips & läsk.
men lite stolt får man ändå vara för jag har lagat middag varje dag. ikväll blir det taco tjoho =) sen vaknas det krök.
idag åkte jag en runda med mormor till hennes faster och hälsade på, sedan skulle jag till sjukan i lund och få mina (ÄCKEL) fötter inspekterade (jag hatar fötter) men har haft sådana äckliga (och jag menar äckliga) utslag/eksem på dem. 150 ;- senare så konstaterade den legitimerade(?) läkaren att jag hade eksem.
jadu nått sånt hade jag aldrig själv kunnat komma på. ibland blir man så trött. fick mej ett recept och hämtade ut en salva och nått jodpax medel (röd liknande sörja som liknar sånt man har på hästarna om dem har sår) ytterligare 280:- där, i och för sig är det mor min som betalar (hoppas jag).
om cirkus en vecka så åke vi till kreta, pålsson & sofie infinner sig oxå där så det kan bli ännu mer skoj :D

shit som det regnar här ute nu....

nä nu ska man dra sig.
tjing


godis helg

det är vad det har varit =) ifredes bestämmde jag & nina att vi skulle hem här till mej hyra film,käka gottis & trycka i oss chips m.m för kvällen innan hade jag varit på hamnfesten och blivit full (läs askalas) för jag minns inte hemresan eller sådana onödiga detaljer ;P
förfest hemma hos sjövall med absolut vodka, kan det bli stabilare.
och ännu stabilare blir det när jag börjar jobba 7.30 och fortfarande packad när jag cyklade och vinglade på jobb, men det måste vi vara tysta om!
så i  och med att jag va bakfull som ett as kl.16.00 när jag slutade så ville jag inget hellre än att ta det lugnt. så det gjorde vi. men under kvällens gång så får jag nått så sjuk ont i magen och känner mej febrig o.s.v så jag sjukskriver mej lör-sön säkrast så att dem får in vikarier.
igår var  det ingen trevlig dag, gick sån krampanfall i magen i mellan åt, men det mesta försvann under kvällens gång. vilket var skönt. idag är det ganska bra, förutom att jag har ont i skallen och känner mej slö, kankse febern som har gått över! och skönt att vara ledig imorrn oxå , så ska jag grilla har jag bestämmt, hur fasen ska det gå till? ;P
och helnajs att jag är hemma själv hela veckan fram till söndag kväll =)

nä nu ska jag ner och mysa lite!

tjingeling.

ps. 2 veckor kvar sen kröka vi satan. tjoho

sommar

154296-38

om 18 dagar befinner man sig på playan och solar & om kvällarna festar man. ida var och bokade vår resa idag, det blev Kreta istället för Kos. men det får lika bra ändå. resesällskapet består av mig,ida,nina,adam,oscar & yre.
kan blir hur kul som helst :D och priset det var inte heller så farligt.
och hela nästa vecka är jag hemma själv för folket här hemma packar sina väskor och sticker till bulgarien på söndag morron, och då tror jag man styr upp nått trevligt här hemma =)

såja, nu ska jag nog äta efterrätt! kladdkaka ;)

tjoho.

RSS 2.0