nybadade från karlslundsbadet

uuh jag är minsann lite trött nu. jag och jeppe har varit och badat några timmar på karlslundsbadet. närmare bestämt 3 timmar. lägger man till 20;- (tror jag det var) så hamnar man på relax avdelningen, d.v.s man får bubbelpoolen i princip för sig själv och en ångbastu. vi minglade lite i dem större poolerna, simträning typ 100 m , mer get vi inte hehe.





just nu sitter jag och läser den 3:e boken från Stieg Larsson Luftslottet som sprängdes. och om ett tag ska vi köra hem till mig och hämta några liter sprit. för som sagt ikväll ska vi supa skallen i mindre bitar hihi ;)
och jag mäste ge mig själv lite cred, jag har betalat min "hemavgift" till mamma, lagt undan 4000;- och betalat alla små räkningar bland annat en räkning till videomix/hemmakväll (vi glömde lämna filmerna) och min cykelförsäkring haha. och jag har ca. 10.000;- kvar som jag kan "göra vad jag vill med"! fast jag ska lägga undan minst tusen kr till. men det är bra såhär långt!

nu ska jag fortsätta läsa.

tjing.

jävla ungjävlar!

igår efter jobb så blev jag hämtad, men först så skulle till tågstationen och hämta upp min lilla systers cykel. och när vi kommer fram så är jag lättad att den iallafall står kvar. men nu har du tagit ventilerna på bakhjulet. HUR LÖNT ÄR DET?! tänk om jag hade tagit tåget hem och sen skullat cykla hem. det är ca. 5 km hem till mig från tågstationen. det är inte såååå jävla roligt. visserligen hade jag fått ringa hem och bett dem hämta mig. men tänk om här inte var någon hemma?
resten av kvällen gick åt till att tänka ut hur jag hade straffat dessa missbildade ungjävlar på bästa sätt. helst hade jag först stenat deras föräldrar och sen fanskapen. bara för att det ska förstå vidden av vad deras fanstyg stället till med. eller elda upp dem!!!!! fan vad arg jag är på dem jävla snorungarna som ränner på stationen.
jag blir så trött när folk ska hålla på att små saboterar. det är fanimej ännu mer irriterande.

nu ska jag duscha och förbereda maten till ikväll på jobb.

löning om tvåååååå dagar!

ett par rader

jag kom precis från kvantum och har handlat en stor påse lösgodis och filmen Narnia. som jag för övrigt inte har sett. ikväll är den ner i lopplådan och kolla på film. jag är trött och sleten. så det är vad som gäller idag! skönt!

om en halvtimme så slutar jag jobba. så jag får väl sitta och uggla tills dess.

tjing!

6 JÄVLA dagar kvar tills jeppe kommer hem. jag gillar inte detta "distans förhållandet" (att inte få ha han hemma menar jag)


lite ofräsch ;)

fan vad skabbig jag känner mig. jag har inte gjort ett enda knop idag. ätit frulle, suttit vid dator och inspekterat mina affärer på tradera och läst lite. jag känner att det är dax både för en dusch och lite middag. en runda i det fria med sillen hade också varit på sin plats. men så går det när man är ledig, då gör jag ingenting. och det är skönt!
fast just nu är det ganska tråkigt att inte göra någonting. men på torsdag gäller nog jobb 7 dagar framåt! jag är ju inte direkt bortskämd med ledighet om jag säger så.

ps. vilket meningslöst skrivande....


här är en ganska sleten bild, bara för att styrka att jag ser ut som ett russin idag ;P


snövit till salu??

detta är helt sjukt; http://www.tradera.com/SNOVIT_OCH_DE_SJU_DVARGARNA_WALT_DISNEY_KLASSIKER_NR_1-auktion-69962877#pic

dagens frågor (i brist på annat)

Dagens frukost: havregröt med äpplemos, ett glas mjölk. fast en halvtimme senare slukade jag en banan på jobb

Du har på dig: en svart tröja med döskallar på, gråa jeans, svart kofta, gympisar, en indiskmönstrad sjal samt min skinnjacka.

Du får ångest när: sällan. men när jag försover mig är det illa.

Du blir avundsjuk på: folk som har det bra när dem inte förtjänar det

Vad skulle du vilja shoppa idag: stickad hösttröjor. sååå mysigt!

Du blir glad när: jag får lön haha. om jag ska vara djup så bör jag svara kärlek och omtanke m.m

Senaste förälskelse: min nuvarande pojkvän ;)

Är du kär nu: Japp =)

Dagens bästa: jag ska lösa in en check på banken, troligtvis bra!

Du blir arg när: saker och ting inte passar mig... eller när jag sovit väldigt lite, som jag gjort dem senaste 14 dagarna

Du längtar efter: en semester resa  

Dagens bottennapp: det regnar, idag igen....

Vad inspireras du av just nu: just nu? inte en susning

Du gråter åt: allt och inget. oftast på fyllan ;P haha

nu ska jag lämna bygget och åka till banken med mamma. äntligen ledig från jobb i tre dagar!

gammal räklukt i stövlen

så himla skönt. klockan är inte mer än drygt 21.20! det känns som jag all tid i världen att göra vad jag vill (typ haha) men jag kan säga att jag trodde klockan var väldigt mycket mer, fast å andra sidan är det skönt att jag har ett par timmar kvar av dygnet innan det är lägg dags! jag hinner kanske läsa ut Camilla Läckbergs bok; Olycksfåglen

just nu sitter jag med en välbehövlig ansiktsmask gjort på blåbär (?) och tång. efter en dag i trädgården med diverse tråkiga arbetsuppgifter är det skönt att slappa efter en dusch med min ansikts mask. fan vad tjejigt det låter... huuummm. en annan äcklig sak jag måste nämna såhär i förbifarten.
jag hittade inte mina knallgula gummistövlar någonstans innan idag, bettan hade slängt dem i soporna. jaja jag slog en snabb blick i tunnan och nej dem ville jag inte plocka upp. det stank gamla räkor och den typiska spodoften hängde över mig. men mamma hon rotar runt och finner dem snustorra och "fullt funktionsdugliga" som hon så fint uttryckte. ÖHHHHHH. dem luktade apa! men äckliga som jag är drog jag på mig dem och började arbete i trädgården. jag stank gammal räka om fötterna och benen! haha.

närmast på schemat står en kvällsrunda med sillen och ett telefonsamtal med jeppson. därefter är det sängen.

nu har det gått mellan 5-10 min sen jag satte på min ansiktsmask!

populära coca cola glas!

vilken modefluga dessa coca cola glasen från McDonald´s har blivit. vartenda hushåll äger säkerligen ett par stycken. jag sitter just nu på tradera och förundras av att folk köper ETT glas för uppemot 100;- hur galet är inte det? plus frakt då mellan 33-55 kronor. STYCKET! haha 150;- spänn för ett glas som du får gratis när du du beställer en valfri plumeny. det är helt absurt om någon frågar mig.
själv äger vi här hemma inte ett endaste. det tyder kanske på att vi inte är på McDonald´s speciellt ofta. usch tänk om denna kampanjen hade funnits i USA! då snackar vi inte ett 4-pack donken glas i varje hushåll  inte. snarare ett 40 tal. sjukt! fast jag faktiskt erkänna att dem är snygga. men tydligen inte så hållbara. nåja, det är inget som jag tänker samla på! offra sig för macedonkan mat ;P




regn och allsång på skit skansen!

större delen av denna sommaren har varit molnig och regnig. även om vädret idag och igår är ett undantag med 22-24 graders sol, så är det förbannat tråkigt! fan vad tråkigt att ha semester i ett sådant skit väder..... till helgen lovas det åska. kul ju. även molnen ska titta fram med en och annan regnskur. det vet man nu vid detta laget att det kommer regna HELA DAGEN! äh vad tråkigt att babbla om vädret.

såhär såg det ut en molnig dag i juli!





igår läste jag den gratis tidningen om Lund och Malmö. den hette nog punkt se! innan, sen blev den uppköpt och så vidare. så jag vet inte riktigt vad den heter. men på tv avdelningen var där en kvinnlig kröniker, som skrev en jätte bra krönika. hon hånade ALLSÅNG PÅ SKIT SKANSEN! som jag också hatar att veta av, jag har sett det under få sekunder och ångrat mig bittert att jag råkade zappa förbi kanalen. varför körs denna plågsamma långkörare fortfarande på tv (?)
snälla sluta sända möget (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

nu ska jag ut och läsa klart en annan av Camilla Läckbergs böcker, nämligen Sjöjungfrun!

favoriter m.m

Färg: tja, ljusgult är snyggt nu på sommaren
Naglarna: korallfärgat
Frisyr: uppklippt och ganska kort med sned lugg
Musik: samma gamla vanliga, rock
Sysselsättning: bada
I behov av: en timmes sömn
Status: pojkvän, eller vad menas??
Latest kiss: av min snygging
Senaste inhandlade plagg: två tunikor igår
Drink: ähh ingen aning. sunset kanske






Du är min stjärna jesper!

när jag var nära att kissa på mig

jag satt alldeles precis och inne på facebook och kollade på en massa gamla studentbilder. jag vet inte om jag nämnt detta nångång. men när vårt traktor flak precis svängde in i på "studentgatan" så var jag sekunder från att kissa på mig. jag var helt vild! jag försökte hålla mej, men hur lätt är det när alla skrek och var glada. så jag tog helt enkelt upp en plastpåse och kissade i den och slängde ut den på gatan, det som då inte rann ut, haha.  fredrik i min klass undrade vem fan som spillt så jävla mycket vatten på golvet (inte fan var det vatten ;P) men det höll jag hemligt! tur att ingen trampade i det, vad jag vet. jag tyckte det var en himla rolig händelse, som jag ska berätta för mina barnbarn, vad deras gamla mormor gjorde på sin student.

åter till böckernas värld och sängen. god natt!


dax för något roligt

öööööööh. jag orkar inte tänka idag. jag är trött och vill gå och lägga mig. men nixpix. då kommer jag inte i säng i ordentlig ordning senare ikväll/natt. törstig är jag med, eftersom jag pregat in en massa bonbon karameller i munen (lakrits godis) typiskt!
och jag fick jobba över 2 ½ timme på jobb idag. lite påfrestande med tanke på att jag slutade 22.30 igår och sen somnade jag inte förrän efter midnatt nån gång. och upp innan jag ens somnat och jobbade mellan 7.30- 16.15. vilken meningslös dag. egentligen! jag har bara jobbar, ätit middag och suttis på tradera en knapp timme nu.

nä fan vad vresig jag är! NUUUUUU är det dax för en cigg och kanske slå jeppe en plingeling. kankse han kan pigga upp mig en aning =) den förbannade lumpen började igår igen!!!!!!!

kriminalromaner

idag är det den 4:e augusti (som för övrigt är den månaden jag har svårast att stava till, jag fick tjuvkicka på klockan i hörnet på datorn för att se hur det stavas) men det är ett riktigt skit väder. jag vaknade imorse kring halv 8 och frös och irriterade mig väldans mycket pg.a av att regnet öste ner. vilken jävla histora....

om ca 5 min ska bengt köra mig till jobb... usch jag hade velat ligga i sängen och läsa vidare på minbok "Tyskungen" av Camilla Läckberg.
jag har gått och förälskat mig i Stieg Larsson och Camilla Läckberg böcker! eftersom jag är en riktigt bokmal så läste jag ut Stieg Larssons första bok "Män som hatar kvinnor"  när vi åkte tåget i fredes från Landskrona till Skövde.

jag återkommer mer ikväll! nu måste vi nog köra.

RSS 2.0