gammal räklukt i stövlen

så himla skönt. klockan är inte mer än drygt 21.20! det känns som jag all tid i världen att göra vad jag vill (typ haha) men jag kan säga att jag trodde klockan var väldigt mycket mer, fast å andra sidan är det skönt att jag har ett par timmar kvar av dygnet innan det är lägg dags! jag hinner kanske läsa ut Camilla Läckbergs bok; Olycksfåglen

just nu sitter jag med en välbehövlig ansiktsmask gjort på blåbär (?) och tång. efter en dag i trädgården med diverse tråkiga arbetsuppgifter är det skönt att slappa efter en dusch med min ansikts mask. fan vad tjejigt det låter... huuummm. en annan äcklig sak jag måste nämna såhär i förbifarten.
jag hittade inte mina knallgula gummistövlar någonstans innan idag, bettan hade slängt dem i soporna. jaja jag slog en snabb blick i tunnan och nej dem ville jag inte plocka upp. det stank gamla räkor och den typiska spodoften hängde över mig. men mamma hon rotar runt och finner dem snustorra och "fullt funktionsdugliga" som hon så fint uttryckte. ÖHHHHHH. dem luktade apa! men äckliga som jag är drog jag på mig dem och började arbete i trädgården. jag stank gammal räka om fötterna och benen! haha.

närmast på schemat står en kvällsrunda med sillen och ett telefonsamtal med jeppson. därefter är det sängen.

nu har det gått mellan 5-10 min sen jag satte på min ansiktsmask!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0