en dag, men inte som alla andra

tja där vaknade man sisådär kl. halv 10 och man skulle till skolan runt 10 snåret. vilken lycka typ, men jag sov hemma hos sara å knuffades med skrället lite för han skulle till doktorn å kolla levern (som för övrigt inte finns kvar) haha man kunde hoppas :p
börjar med att vi inte får komma in på samhälls lektionen så där står nina och jag som några nötter, istället så börjar vi disskutera pojkvänner och fläsk, (fläsk är en benämning på just fläsk)
haha kanske ett internt ord. vem vet? men sen flyter väl dan på skulle jag tro, förutom per sär som måste skaffa sej ett ligg ;D hahaha. han hade ju inte överskotts energi. hem å allt det dära, käkade löksås med potäter gillade inte köttet, haha ofta då.
 
råkar slänga in ett rävöra i mammas samtal där hon disskuterar med nån annika ifrån ridklubben, så behöver dem folk på jack and jones så troligen är mitt jobb säkrat till efter studenten ;D och troligen ska jag och idelini "dela" på tjänsten 10 timmar i veckan om skoladagar/helger. kan blir kul med tanke på att det är en killaffär ;D wiho ooooh shit snart tar jag verkligen studenten!!!!!!!!!
nu när jag va ute i stallet å kelade med håsepäls så kommer man alltid på och tänka på en jääääävla massa, undrar varför man gör det?

haha min helg är så wonderbar ;D i fredes blev d lökigt å härligt, stack till centan å handlade lite skit med ida, eller nja inte bara skit, vi handlade madds present oxå. men lite lite godis å chips hihi. sen låg vi där vi låg halva kvällen, men blev säng gång "ganska tidigt" vilket var bra för vi kom upp i ottan :p eller kl.10 och trixade och fixade i stallet så vi fick lite ordning där. sen så väntade lite granne fest hemma hos madde&j eller snarare nere hos mackans mamma. men ändå, tja va säger man där flöööödade alkoholen inte lite heller.  kanske lite för mycket så man måste åka hem kl. halv 12 haha. sen drog resten till arom, slapp iaf lägga ut en massa kosing på det, jag hostade i sömne sa sara :p hahaah pallar inte med mej själv! sen hoppade jag lite på pimpim å tvingade ida å gå med mej till godis paradiset för jag va så sjuuuukligt sugen på godis ;D så där slank ner dippa å hela köret och en pucko som satt som den skulle! sen hemgång å jag red barbacka på håsing, inte helt lyckat för han blev rädd för en båt :O nööörd. in om å käkade å hade mej, sen drog jag till sara&pim å vi kräääängde kan ni tro haha.

slut på det roliga ! jag ska kanske kanske baka semmelbullar som jag så sött hittade att det hette. för jag är nått så sjuuuukligt sugen på det ;D eller så blir d mariekex å smör för d är fanimej nästan lika gott haha.


"öl är ju gjort på humlor"


sov gott era spillevinkar! 
det heter kärlek wiho puuuuusss <3


tjingeling.

is it love ?


As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change,
Come whatever
We will still be, friends forever


154296-9

 

La, la, la la; yeah, yeah, yeah
La, la, la, la, we will still be friends forever

.....................



SNART SPYR JAG NER MEJ OM JAG HOSTAR EN JÄVLA GÅNG TILL :(

dansa nykter?

154296-8


ibland blir det inte som man har tänkt sej, vissa kvällar kan faktiskt sluta på detta viset :S hahaha.

idag så har det blivit skolan, dööö tråkigt, sen har jag tränat med min håsing lite i ridhuset, skuttade runder sen red vi dressyr. jag är rädd för ögat :( helgen blev det stillsamt å fullt ös :p i fredes va jag hemma hos min syrra käkade godis å blev allämnt fet :p tihi. sen slappade kanske å full rulle på lördag som vanligt va ida sen å seg, hon å adam hade vatt i halmstad så kom dem hem i sista stund. så vi snabbade oss som sören för vi skulle hinna ut å hjälpa några med hästar å då sprang jag runt i hagen i VITA byxor dumt gjort, hästen blir rädd å min phants blir riktigt riktigt skitiga så bytar om snabbt hemma hos ida sen bär det av fort som fan in till pålsson som fyllade 20 (dan efter) festade å hade trevligt, käkade mat m.m sen ner till stan på baggens å bla. bla

nu ska jag käka !


tjingeling gott folk


vet du hur man stavar till avundsjuka å schizofreni? jag vet, jag vet även folk som lider av det... grovt...

evigt tjat

154296-7
 
Manolo Blahnik, baaaah !



jaha så var det det eviga snacket om att jag vill gå å lägga mej för jag är såååå förbannat trött, satt uppe till rent för länge igår för å göra klart mina arbeten, men bra blev det (hoppas jag iaf). imorrn blir det fest & jag ska sova ut imorrn så jag är på topp. misstänker nämligen att jag ligger inne med bihålsinflamation, eller annat trams men det krökar man väck gott folk !

god natt & sov smarrigt!  puss på sune !

sladdar runt med en sedelbunt

jag käkar glass med smält choklad med banan ;D om det inte är smarrigt tihi. nästan som när man var på grand canaria och jag åt friterad banan å glass på en ching chong resturang !
lite paus i mitt eviga pluggande vad har hänt med mig? WHAT A FUCK, mamma trodde jag va sjuk :S för att jag sa att jag skulle plugga. tycker jag är ganska stressad i min skalle, har en del å göra till imorrn på skolfronten sen så massa i veckan med håsing å sen kommer NÄSTA helg, maha. då händer både ett å annat framför allt så får jag pengar ;D ;D skööönt. hoppas på gratis krök denna helgen (igen) hahah inne på min tredje helg :p

nä back to business !

jag är inte den som är den som tackar nej


fuck for lajf <3

ge mej bulgarien, sex on the beach,billiga louis vouitton kopior, mina prada brillor, sol, hemlisar, skitsnack, riskakor , negrar som säljer rolex på gatorna, elektrisk tjur, karatefylla, fotbolls VM lika så, maddes nikotin plåster, mitt & idas utbrott ,billiga cigaretter, billig öl, billig sprit, strippklubbar, till och med basshunter och zlatansången. GE MEJ BARABULGARIEN 2007

dem rike dem kan...

154296-6

TRE JÄVLA DAGAR NU
;D wohoho fan vad jag är bäst !

ps. känner du sune å hassan? jag & nina gör.

bad to the bone, you n me <3

my number one

ååååh vilken helg, en hel del som jag hunnit med kan jag tycka. i fredes så va det MOLTO kräng hemma hos syrran ;D för en gångs skull va d inte alkoholen som flödade utan godis & chips. kanske inte heller så nyttigt men what ever, sen satt vi å snackade skit om allt som rör sej på denna jorden :p haha. sen lördag efm. så fixade jag och ida i stallet tvättade lite här å där, sen vänta arom men först drog vi till adam, fick höras vuxnas skit som dem hittade på i yngre dar :p sen ner om stan lite in på akropolis och sedan bussen till tåget där träffade vi ngr spilevinkar som vi slog följe med till knutan sen yrade jag&ida mest runder in på stinsen, shakespear, gamla barcelona å lite annat. men vi drog till arom och jag trillade i en rulltrappa (!) hur fan nu det gick till, sen hittade vi inte ens till arom. hur nu fan det oxå gick till (?) hahaha. men vi frågade ngr tjejer sen så hittade vi hur lätt som helst (säger vi) hihi. men så kul var där fkt inte inne på arom, ida fick en drink hälld över sig, för att ja? ehum undrar jag med. vi va väl stökiga som vanligt (a) sen trampade en tjej på mej med sina fula jävla klackar och där var det nära att hon åkte på en bakvända ! så vi beslöt oss för att dra till knutan å käkade på pölsemannen ;D smarrigt. sen drog vi till stan med halv 3 bussen och ida drog till adam å jag stack hem till sara och helt plötligt skulle vi til glenn !
jag, pim, sara, tobbe å glenn, vi hade "skoj" ihopa hahaha pallar inte med sånt ! men sen festade vi till morron kvisten å åkte in till stan med en däckad sara. ps. jag glömde säga allt sara hävde ur sej under kvällen :p hahaha lilla vän du kan inte ens försvara dej ! men i vikket fall som helst så småbråkade jag å pim hos sara så jag får för mej att jag ska gå hem till adam ist, men ja vet inte riktigt vad som händer för jag går runt lite mobbad som jag är och sen somnar jag med kläderna på hemma hos sara igen :p jag pallar inte med mitt eget hue.
stackars sara som skulle jobba idag :(
jag vaknade kl. halv 3 idag hur ska jag komma i säng ikväll? nart måste jag ut i stallet oxå blööö.
byta liv nån?

jag tänker alltid på dej, alltid. du har det inte lätt det vet jag om, vi måste försöka ! lots of love to you.
                                                                                     du & jag

have a nice evening ! orka ens läsa mitt eget inlägg :p

wanna fuck?



jaha, idag skulle man nästan kunna hoppa över duschandet, va nyss ute i stallet och och gav hästarna mat, man blev ju inte blöööööt. liknar en dränkt kisemise... tja min dag har ju inte varit som den brukar, va iväg på hemliga ställen med min mamma. sen var jag lite med mitt skrälle, jag gjorde faktiskt mat till han, haha snabbmakaroner men jag räknar det som en svår uppgift :p
JAG SÄGER BARA SOMMAR, FY FAN.

nä men om ska ta och plugga klart nu, har några sidor italienska som ska översättas, tror iaf att det är till imorgon.   

jag har ingen större lust att skriva något inlägg.
saras katter är räliga :( mihi 
   
du & jag

mitt i mina papper

känner att just nu har jag inte ett skvatt att skriva om. fördrivit min dag på ett förjävla tråkigt sätt. mest städat lite här å där, pluggat en del och suttit vid datan som en annan nörd ! och var fan tog mitt lov vägen?

jag pallar inte skriva mer idag :(

VEM HAR SNOTT MINA PENGAR ?! 



                                                                                                 pusspuss 



 


krök

154296-3
 

Ibland är  man för snygg för sitt eget bästa ! ;D

snart slut

bland mina sista lov, förutom kanske påsklovet och sportlovet. var iaf en jävla kväll igår :p hahah. först å främst var jag på kalas med släkten och sen drog jag in till stan å mötte nina& tessi så stack vi hem till jesper å höll lite låda med folk. 89:an blev 18 :p kvällen gick lite upp å ner tydligen sen min sammanfattning efter gårdagen haha sånt märket aldrig jag förrän dagen efter ! men sen begav vi oss iaf ner till stan och där va väl rätt skoj, jag fick mina spel på lite allt möjligt ehum, as usual.... fast det var en rolig kväll. sen stängde allt å jag skulle hem till sara där va d full rulle, sen drog vi på efterfest hos mange, och där va ju lite speciellt, haha du fattar inte ens själva hur töntigt detta är!  najs pics of kors ;D hahahaa. jaja jag har så sjuuukt mycket jag kan skriva om, men jag giter inte, för jag måste ut å mocka å sånt i stalllet fan vad jag kan hata hästar ibland.  
-och varför är det såhära? vet inte om han själv kan svara på det :(

ibland hatar jag att killar inte fattar någonting, en sak är en sak  och då ska man icke ändra på det.

puss&kram love you

piggelin

just nu sitter jag med en sån i munnen ;D ashärligt, jag längtar till sommaren nått så grymt. satt med madde igår å snackade om vi ska utomlands nått till sommaren. bulgarien igen hade icke vatt fel, tihihi hårt krök å mycket sol. annars har dagarna bara flötigt iväg, sitter hemma hos min moster just nu , som fyller (gammalt) haha men tror nock d är 43-44 kanske.  igår var jag med min påg. kollade på tecknat hihi, sen innan dess va jag ett slag hemma hos madde & j, fixade hem mina saker som jag glömde där sen nyår! ikväll blir det ida, jag & JOHNNY DEPP ;D hahaha, lite depp maraton någon?! lite ridning har det oxå blivit, va folk ifrån stockholm som provade håsing igår :( men hon verkade väldigt intresserad och red han fint ! imorrn är d kanske barrunda i helsingborg. sen är det helg å då händer där väl en hel del ;D hihi.
hittade en massa gamla foton igår jular å annat skoj på denna datan haha ;D
ha d kalas. puss å sådant.
Tjingeling.


puss på oss !

RSS 2.0