10 timmar i stöten

som vanligt när jag bara skulle ner en vända om stan så "råkar" jag köpa en himla massa. det enda jag var ute efter var ett par byxor, och jag kommer hem med underkläder, lite smink, några tröjor, ett linne och en bh. haha sällan det händer! men å andra sidan är det aldrig fel att shoppa ;)

blaaa idag jobbar jag delad tur, från 7.30-12 och sen 16-22. egentligen är det inte schema lagt, men jag ställde upp ändå. så idag jobbar jag 10 timmar. min lön blir nog inte helt fel i juli hihi.

till helgen så ska jag iväg med jeppe, anton och deras mamma och bo i en stuga vid laholm. eftersom det fina vädret kommer tillbaka nu i veckan så är det badning på schemat, bland annat. det ska nog bli trevligt. och ännu trevligare är det att jeppe är hemma en måndag från och med nu på fredag. vad jag har längtat!!!!!!!

morsning.

mormors fest

varför ska helgen alltid gå så fort? idag är det söndag, vilket betyder att jeppe åker upp till sitt skövde. MEN på fredag kommer han hem och stannar i fyra efterlängtade veckor! sånt gillar jag!
tiden går visserligen också fort numera, jag har börjat jobba på dagen och då går tiden undan som sören. på kvällen blir det film och liknande. vår dator har ju helt och hållet pajjat, typiskt! så framför den burken blir ingen tid spilld.

jaja nu får det vara nog snackat om grejer jag inte förstår mig på. i fredes vad jag ute och käkade med fia, johanna och en som heter på jessica. redan när jag gjorde vid mig som bäst hemma så började jag få ont i huvudet. så jag tog några klunkar vatten och tänkte inte mer på det. men det ångrade jag bittert, för vilken skallebank jag började få efter att vi beställt käket. efter maten så började jag bli illamående till på köpet. så förbannat typiskt när det var en trevlig kväll!
jeppe och gänget kom ner nån gång, och så styrde vi in oss på det nya inferno. jag brydde mig inte så mycket, och kan inte säga så mycket om hur "det var". det får jag ta en annan gång. 10 minuter innan stängning tog vi taxi hem och jag tryckte i mig en liten tablett. jag glömde nämna att jag inte drack ett smack ( mer än två cider och en halv öl under heeela kvällen)

igår, lördag väntades det kalas för mormor som fyllde 70 år i vintras. hon ville ha ett sommar kalas eller fest kanske man rättare sagt ska säga. hur trevligt som helst. hennes barn och barnbarn ( vi då)  hade gjort en scrapbook till henne och skrivit hur vi upplevde mormor, skrev in minnen och sånt mysigt. mamma och resten av hennes barn hade gjort en sång om henne, som dem sjöng sådär bra, haha. jeppe fick agera trubadur med sin gitarr, vilket han klarade bättre ;P
efter maten blev det kubb, vårt lag vann efter många om och men, sedan skiftade det till bränboll. och herre jösses vad grym jag, diana och jeppe var. vi körde egna regler att tog vi 3 lyror åkte den sista ut, blev man bränd åkte man ut och sådant. så på så vis fick vi igång spelet haha. och vem om inte jag tog många lyror? haha. till sist var det bara vi tre kvar och vi sprang omkring som galningar och sköt i väg bollen som galningar. så idag är det inte konstigt att jag känner av träningsvärken haha. kvällen tog slut snabbt och vi beslutade oss för att sticka till hamnkrogen där det var lajvband på gång. så sagt och gjort så kom vi dit, hade ganska trevligt och sen blev det bussen hem.

fia i fredes på akropolis: du kim kan jag få matsedeln?
kim (bartendern och hennes på g kille) : vaa?
fia: haha nä jag menade menyn.

för helvete matsedeln.

nu ska jag & jeppe få i oss lite mat och sen är det duschen som gäller.

emo killar på nätet

en hel del av det jag fotografera brukar hamna i min bilddagbok. från början tyckte jag bilddagboken var nån jävla emo sida, där man fotade obetydliga saker som ett gräs strå och så photoshoppade till den med lite blod. ganska töntigt! men så tänkte ja vafan alla har antingen det eller facebook (facebook är drygt för allt är på engelska och jag fattar ingenting, men ändå har jag det, kanske beror på att jag inte ens vet hur man avslutar sig?) så jag skaffade mig en bilddagbok. och vilken målgrupp besöker mig? 15-20 åriga emo killar, som fotografera obetydliga saker som gräs strån och skriver en poetisk dikt där till, eller lägger in ett foto på sina andra emo kompisar och skriver: BEVAKA och ett emo namn som killmebeforeido. EHHHHHHHHH?! liknar jag en emo?

vad är det frågan om?


en liten bild!

lite lekar på gång under midsommar helgen. detta var nått liknande twister.



fan vad jag hatar vår dator. virus överallt och ingen stans, allt tar 2914893274974598 år för att ma ens komma nån vart på internet. och givetvis på alla sidor jag vill besöka! fuck off!!!!!

hela midsommar helgen!

jag tycker att har man ett bil larm, så borde man veta hur det låter när det går igång. just nu har nån sketen bil här utanför, börjat tjuta och ha sig. det har gått minst 10 min nu utan att äger känner sig vid sin bil. jag höjde ljudet på tvn så jag skulle slippa ljudet. men dessvärre hördes det ändå...

hum, jag har lite beslutsångest om jag ska kolla på en film på tvn eller om jag ska hoppa ner i sängen och sätta på en gammal skrutten VHS film. det låter så mycker mysigare att ligga i sängen och lata sig.

men först lite kort om helgen. i fredes morse åkte vi till hallaröd, som ligger utanför höör nånstans. ett riktigt mysigt ställe, med små övernattnings stugor och en sjö bara 10 m från huset. jag ska bara förklara lite hur och med vem vi "firade midsommar med" jeppes familj brukar fira midsommar med ett "midsommargäng" som dem faktiskt gjort i 15 år detta året. dem flesta har barn eller ungdomar som blivit kompisar med varandra. inget konstigt där. hur trevliga människor som helst!
vi anlände relativit tidigt och förberedd lunchen, stuvade in all packning m.m. när alla sedan hade kommit fram så åt vi lite lunch, hälsade runder på alla. givetvis kom regnet och vi förflyttade oss in i stugan, där vi fick reda på alla vi skulle bli indelade i olika lag/länder för pelle (jeppes pappa) hade lekar på gång, som handlade om temat OS. vår lag döpte vi till pappas nya marsvin!!!!!!!!!! (papa nya guinea) våran lagflagga och hejaramsa slog ALLT! hahaha, men kul hade vi.
långbordet blev dukat med midsommar mat, och det var en trevlig tillställning. mellan varven körde vi lite volleyboll och fotboll. anton och kajsa kantrade mitt ute på sjön hahaha vilka klantar. så vi fick hjälpa dem in och det var TUNGT! anton hade 20 min tidigare hånat att man skulle använda flytväst, och att det desstom var töntigt. som tur tog han ändå på den, för han hade aldrig orkat dra in kanoten själv, om vi inte hade varit där.
vi ungdomar höll lite låda med waterfall och med knotten. våra regler slutade med: ingen fick tilltalas med namn, man var tvungen att prata engelska, plocka av en groda från flaskan innan man drack, klia sig i skrevet, säga; I have a friend name mary! var finns logiken?? haha.
när solen gått ner, så förflyttade vi oss till lägerplatsen där jeppe och mattias spelade lite gura och sjöng. jag bröt upp rätt tidigt av diverse anledningar (alkoholen tog ut sin rätt haha)

lördagsmorgonen var inget roligt till en början, jag var trött som fan och hade en smygande huvudvärk. men det redde sig bra efter en fin frulle. jeppe och jag var ute och rodde med linus och karin på sjön. vilket team vi är, även om jeppe inte tyckte att jag var speciellt stark (vilken tönt). lekarna som tillhörde OS temat tog sin början, vi fick papptrattar på huvudet med minimalt med synfält, så skulle laget styra en vart man skulle hitta potatisar i gräset (?) haha men grymt lek.
sen blev det vanliga klassiker som hoppa säck, få en penna fatsklämd i byxlinningen och pricka ner den i en flaska och "snurra 10 varv med huvudet ner i marken runt en kvast" i detta fallet. jag gjorde en sån grym vurpa när jag snurrade omkring som en galning. fyfan vad dålig jag är! vårt lag kom sist i hela tävlingen medan antons lag fucklandia vann. hela gejer avslutades med en svår tipsrunda om 1880-1950 tals sport (?) typ ingen som kunde något. men där kom vi iallfall lika med ett annat lag och vann. pris cermonin var grym ettorna, tvårona och treorna fick medaljer, och vi fick ett diplom med texten: ABSOLUT SIST! INGEN HELST SOM BERÖM, FAN VAD NI ÄR KASSA! nått sånt, där var en mening till men den kommer jag bannemig inte ihåg. och jag har såklart slarvat bort mitt diplom. ett fint jävla diplom med andra ord!
innan maten så tog en hel del sig ett dopp i sjön, jag simmade omkring som en annan galning för det var jävlar i det inte varmt. bastun var igång så det var direkt in och värma upp sig. kvällenen bjöd sedan på god mat och lite granne sprit. vi slöt även upp denna kväll vid lägerelden och hade sånghäften i högsta hugg. jag har en känsla av att jag tog i lite för mycket i sången (jag är aldrig glad för att sjunga offentligt, så mina stämmband är inte vana vid det). denna kväll var jag iallafall uppe betydligt längre. sandra var på gång och hittade på egna låtar, det var en härlig kväll!

idag så var det mest ihop packning, städning och sådant tråkigt som stod på schemat. några runder volleyboll hant vi faktiskt med, jag började bli lite duktigt på det. såklart var det tråkigt att åka därifrån. fast det behövdes för jag är helt död idag, jag har inte gjort många knop. söndag som alltid så åkte jeppe till lumpen idag. men snart så har han sommarlov. denna helgen som kommer så kommer han hem som vanligt fredag kväll-söndag eftermiddag, men veckan därpå kommer han hem och blir hemma fram tills i augusti. åååååh vad jag längtar!

 nu ska jag faktiskt dyka ner i sängen och bara lata mig.

"sandra: detta ska bli den bästa midsommaren detta året"
vi tyckte det var kul, när det hände ;P för hon var helt uppspelt!

midsommar helgen

oj vilken rolig helg jag varit med om. det har varit fullt ös från morgon till kväll. jag har sån grym träningsvärk så det är skadligt, vi spelade volleyboll, paddlade kanot eller spelade fotboll heeeeeeela tiden. jag som är så inaktiv fick ju träningsvärk direkt.
jag får snabba mig på och skriva för jag håller på att koka varm choklad på spisen (som är tre dagar gammal haha), markoolio, ingen sommar utan reagge, dunkar i högtalarna av någon anledning haha.

skriver en rad senare.

morsning!

äckel virus

vår förbaskade data där hemma har nog dött. bettan råkade få nått virus genom världens sämsta program någonsin: MSN!!!!! sen vet jag inte vad som hände med vår dator. just nu är den på lagning hemma hos rebeccas store bror. jag känner mig handikappad utan en dator. jag använder den alltid till allting, även till minsta lilla. om man vill se vem det var som ringde, då är det  eniro direkt, betala räkningar eller så, direkt in på min internetbank. eller om man helt enkelt ska googla något som man vill ha reda på. vilket missbruk!

om tre timmar börjar jag jobba. sen när jag ledig hela midsommar helgen för vi ska ju iväg. och på måndag börjar jag jobba på morgonen igen. blööööö. jag kommer vara väldigt trött om morrnarna den närmsta tiden. jag har varit inne och jobbat max 5 gånger på dagen de senaste månaderna. jag är så van vid mina kvällar. fast jag & fia kommer ha roligt i vår grupp ;)

och på tal om virus så har jag börjat få ont i halsen (igen).  jävla ciggaretter! jag borde inte röka, för jag har redan problem med mina luftrör, och inte blir det bättre av rökning. vilken dumskalle jag är.

nu ska jag nog duscha hade jag tänkt. svejsning

en låååång dag

åhh jag är helt slut i skallen. jag var på kurs hela dagen 8-16. att lyssna sig igenom en hel dag tar faktiskt på krafterna. eller rättare sagt på koncentrationen. det var rätt tråkigt, även om det var nödvändigt (dock inte för mig, men lika bra ändå) pinsamt nog slumrade jag till i en soffa i 20 min kanske. efter denna pärsen så gick jag direkt hem (till min syrras lägenhet som jag passar) ut med sillen en lång runda, dammsugade hela lägenhet och tvättade golven.
jag fick flänga till krysset och handla mat. efter det att jag kom hem igen så började jag laga mat, sillen fick sin kvällsrunda och mitt i allt så var det dax för CSI!
jag höll låda på tradera, mina auktioner går fint. jag har även  pratat med jeppe i telefon två gånger och ätit chippe & dippa. smarrigt! men fan vad det kan vara jobbigt att bo själv!!!! man får göra allting själv. hur gör man när man blir sjuk?

nu är det dax för en film (i min syrras höj & sänkbara säng FAN VAD HÄRLIGT!) och sen är det skönhets sömn!
hennes säng är nästan som en hästens säng...... oh vad jag ska drömma mig bort, jag ska drömma om min älskade jeppe!


en söndag som alla andra

jag håller på och ska beställa ett dior läppstift på nätet. jag är helt tagen i att handla på nätet. det är inte klokt! men snyggt är läpptiftet, det är korall rosa och enligt alla modebloggare som inte har nått liv så är det på tapetet detta året.
idag har jag inte gjort många knop. eller egentligen har jag inte gjort ett jävla dugg. mest latat mig, suttit vid datan, bäddat med nya & rena sängkläder och tvättat kläder. alltså inte speciellt mycket! eller jag har ju faktiskt ryktat sillen och gått en runda med han ;P

men nu snart ska jag hem till min syster och passa deras lägenhet några dar. sillen följer med mig, såklart. jag tror jag kommer hem på tisdag igen, för jag måste nämligen packa allt jag ska ha med mig till midsommar innan onsdag kväll! söndag idag, det blir en film och sen ner i bingen. jävla skit, jag ska upp kl. 7 imorrn senast!

åh så sköööööööönt. jeppe kommer hem om tre dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fan jag saknar han!

jag kan nog ingen engelska

i fredes när jag stod i en omänskligt lång kö, bara för att gå på toaletten så stod där några slibbiga typer och hängde? raggade (?) iallafall började dem prata med mig på engelska. och jag svarar på svenska. VARFÖR gör jag alltid det? det är sällan jag svarar på engelska. är jag dum i huvudet eller? jag tror nog nån stans innerst inne att dem ska "förstå" svenskan haha. han yngre frågade bland annat om jag är förlovade och jag utbrister: ser du nån jävla förlovningsring? haha. och håller upp mina händer, och ser nog jävlar i det förvånad ut, så han begrep nog att jag inte var förlovad ;P är man svensk så är man! haha.

örk, idag ska vi städa här hemma. fast "bara övervåningen". mamma har varit och plockat hylle blommor. som man tydligen kan göra saft av med tiden. men det STINKER KATTPISS! så jag vetifan om jag vågar dricka något som luktar kattpiss.... dessutom hade jag behövt spika upp mina jävla tavlor på väggarna. det är alldeles kalt och inte är det speciellt snyggt.

tjingeling.

ikväll ska jag vila mig

jag har fått på mig mysiga joggingkläder nu och så skönt det är! ikväll ska jag inte göra ett endaste dugg. för det första så vill jag inte göra ett dugg, sen regnar det ute och jag är lite trött sen igår. det passar mig utmärkt!
mamma har börjat på maten, så jag får kanske hjälpa till lite istället för å sitta här. jag ska såklart äta lasange som jag älskar så mycket! ikväll har jag ett par filmer som jag tänkte plöja igenom. det är kanske så att jag slocknar rätt tidigt.

jag kan bjuda på en bild från igår, mycket mer har jag ingen lust till. vi hade iallafall en trevlig, svettig och rolig kväll =)  




en släng av nostalgi

såhär såg jag ut på min studenten förra året ;) jag skriver om gårdagen senare, eller inte alls ;P för nu ska jag sola lite (vi har iallafall varmt här hemma)  och röka en cigg.


dåligt minne & virus

tjolahopp.

jag tänkte skriva att nu är det ett år sedan jag tog studenten, men det var faktiskt den 8:e juni som jag tog studenten. tror jag.... nu blev jag förvirrad. nä det var det 8:e. och när jag ändå är inne på ämnet fövirrad/glömska. jag kommer FANIMEJ inte ihåg vad vår kvinnliga metor hette i skolan . matihas var ju min "egen" mentor som hade halva klassen, det är ju inget man bara glömmer. och kvinnan hade den andra halvan, men vad heter hon?????????

egentligen borde jag inte sitta framför skit datan (som för övrigt har skit  virus) eftersom vi ska iväg om några timmar. och jag känner mig rätt, så kommer jag göra 23 saker innan jag börjar göra vid mig. för att sedan ha meeeeeega bråååådis. men å andra sidan är det typiskt...

morsning

gammalt festfolk!!!

jaha det var ett par dar sen man skrev något intressant här. dagar flyter på som aldrig förr (fast lite sakta går dem, för jeppe kommer inte hem förrän på onsdag) jag har mest jobbat och sådant! aldrig fel, imorgon ska jag faktiskt jobba på dagen, det är ett tag sen. jag har blivit riktigt bekväm med sovmorrnar nuförtiden ;P och sen ska jag röja loss på kvällen i student tältet hihi.

och apropå fest, igår hade min lillasyster avslutningsfest för att hon gick ut 9:an. så här kryllade av en jävla massa ungdomar. mitt i allt så får jag syn på folk som jag brukar träffa på fest. HALLÅ? ni är 19-20 och hon är 15 (!!!) vad har ni gemensamt? dessutom en avslutningsfest för att dem gått ut 9:an. hahaha dra mig baklänges. det var riktigt glöttigt.

nä, jag ska upp tidigt imorgon så nu är det bingen. jag hoppas det blir ett fint väder till alla studenter imorgon & att ni får roligt =)

god natt!

svettig läderstol

när jag kommer till den punkten i livet då jag ska flytta hemifrån (vilket förmodligen är snart) så ska jag aldrig ha en läderstol vid min data. just nu sitter jag hemma hos min syster och skriver lite i min blogg och jag klibbar fast i stolen!!!! visserligen har jag shorts på mig, för annars hade jag väl aldrig klibbat fast. men det är irriterande att klibba fast och svettig blir man.

om en timme skall jag cykla bort till jobb. jag var uppe redan vid 7 idag för att gå en kurs för man ska få ge insulin. COOLT! vi satt och sprutade vatten ur "pennorna" som "sprutorna" kallas för. imorgon ska jag besöka ungdomsmottagningen för att få ut lite nya recept och sen är det dax för jobb igen kl. 16-22. på torsdag är det dax igen för kursen och sen så mitt i allt är det helg. och denna helgen är det dax för alla studenter att ta sin student. jag skall möta upp nina m.m efter att vi varit hos någon i släkten som tar studenten (jag har ingen riktigt koll på "vad" han är till mig ;P)
och rätt som det är så är det onsdag igen och då kommer jeppe hem. hela nästa vecka ska jag gå på kursen & jobba samtidigt, blöö.
 på midsommar ska vi åka till höör och fira den. det kan bli trevligt! så ser min planering ut inom den närmsta tiden, för det mesta är det  jobbrelaterat. pengar, pengar =)

hejs svejs

en långhelgs sumering

då var mina 4 dagars ledighet slut. och så förbannat skönt det har varit! torsdes-fredes var  vi ju som bekant ute och vandrade på skåne leden vid veberöd, som ligger utanför lund nånstans. helt perfekt väder, tänk så fint skåne är egentligen. vi sov i vindskydd en natt, och slapp turligt nog undan alla myggen. kanske berodde det på att vi hade såna myggljus som vi hänge/lade överallt. på själva vandringen lackade svetten och vattenflaskona användes flitigt. fast vi gick dock inte "mer" än 8 km, men det är 8 km mer än vad jag är van vid. på något sätt är det riktit mysigt.

här står jag i hagen med en galen kossa ;P


i fredes kväll åkte vi ut till dösjebro och partajade lite, men jag var rätt trött och ville hem och nanna. vår vanliga otur gjorde att vi missade tåget hem (det var ju helgdag, så dem slutar tp gå kl. 22 på kvällen) och försök att få tag i taxi gick rent i stöpet.... filip vad dock snäll som hämtade oss.

lördag förmiddag så åkte jag och jeppe till center syd och gjorde av med en del av vår skatteåterbäring på kläder, smycken, skor och annat skräp. och jag som inte skulle handla mer kläder denna månaden... men vi hade ändå trevligt! eftersom jessica fyllde år igår så hade hon liten tillställning hemma hos sig, så vi köpte en present till henne också. en riktigt god pasta sallad bjöd hon på och groggar som min hjärna inte redde ut. ett tag satt jag med tre olika glas, ett vinglas, ett grogglas och en bacardi, haha det är fint! efter några timmar blev det utgång i staden, jag minglade med mammas jobbarkollegor (som dock är yngre än henne;P) allt var trevligt tills det stängde, det är allt jag har att säga om det!

idag så var vi lite trötta och låg och kollade klart på 300 och en parodifilm på 300, det kan vara det sämsta glöttiga skit jag har sett.... sen måste man ju uttnyttja det fina vädret, så vi åkte hem till mig och badade och solade på altanen med mamma & bettan.

just nu ska jag lyssna lite på janis joplin, sedan hänga upp tvätten och lägga tillbaks bengts saker i bilen. när allt det är klart ska jag kolla klart på Dansa med vargar och kanske duscha.

adjööööss.

tröttheten kommer smygande

puh, jag är trött idag. eftersom jag var uppe "redan" klockan 8 så börjar jag bli lite nannig. just nu ligger jag & jeppe och myser och kollar på film, den sista mowhakanen (?) än så länge är den rätt dryg, men det blir väl bättre annars så sover jag istället.
jaha nu är jag & bettan hemma själv fram tills söndag, jag kommer visserligen inte vara hemma mycket och knappt hon heller. men det är ändå skönt med lite ledighet från päronen ;P

tänka sig, denna veckan har jag cyklat åtminstone 3 mil.

nu får jag återgå till filme. god natt!

intressant?

vad är det intressanta jag skriver i min blogg? vissa dagar så har jag typ 5 gånger så mycket mer besökare, och vad har jag skrivit om då? inget speciellt, tycker jag. jaja men inte för att jag bryr mig om min sketna blogg blir "poppis" haha.  

på med bikini och ut i solen.


kära tradera

alltså tradera kan vara det bästa som har hänt på internet. jag & bettan säljer ju som sagt lite grejer där ibland, det har jag säkert nämnt innan. för någon vecka sedan beställde jag hem såna espadrillos fråm H&M, dem var svarta och för stora. ganska typiskt! men istället för att skicka tillbaka dem så la jag ut dem på tradera. efter halva tiden ute på auktion har det redan lönat sig. det är 5 dagar kvar och jag kan nock tjäna mig en hacka så som det ser ut nu ;P

nä det får va såhär så länge, tjing ;)



ibland är livet bra!

åhhhhhhhhhhh. vad skönt. jag fick tillbaka min skatteåterbäring idag. eftersom jag "råkat" göra av med relativit mycket denna månaden (igen) så gruvade jag mig för hur jag kommer klara denna månaden... bland annat ska vi iväg och sova i vindskydd och vandra lite nu på torsdag så går ju några hundralappar åt till mat och annat, och sen kommer ju studenten med fester och annat som kan bli outförspådda utgifter. men nu så var det problemet löst!

min chef ringde mig innan idag och erbjöd mig månads anställning, men jag tackade nej. man får bland annat två löner första månaden, men sen står man där utan lön i två månader efter det. och man kan kanske räkna månads antsällning som en mer trygghet att man är garanterad visst antal timmar varje månad, och man får bland annat betald semester. men jag är ingen sparar människa som sagt! och bestämmer man sig för att jobba exempelvis 80 % så kan man inte utöka den. vilket är en skön fördel nu, jag kan jobba hur mycket/hur lite jag vill veckovis.

nä, nu är det ut i solen igen. jag har redan badat två gånger idag och läst ut i Danielle Steel bok, som heter Hemligheter. hon är min favorit författare efter Sidney Sheldon.

hejs svejs.

choklad huet!

här är jag i mitt esse hehe. det ska föreställa en brun-choklad ansiktsmask!



kiss biljett säljes?

http://www.tradera.com/Kisskonserten_-auktion-65886718 detta finns ju inte i denna värld. det är alltså någon som lägger ut en kiss biljet till konserten som var i fredes. startdatumet var till och med 3 dagar efter att konserten varit. vilken idiot!!!
fast dem börjar närma sig ålderns höst så hade dem mycket att ge ;P synd jag inte var med och såg dem.

imorgon ska jag försöka vakna till liv innan kl. 10 så ska jag ut och bada & sola i trädgården. ååh vad härligt!

nu ska jag sova, god natt!


så blandat som det kan bli!

tjalalala. första gången för i år, så badade jag idag! hela tre gånger var jag i vattnet och plaskade, men jag blötade inte ner håret, för det hade jag precis duschat innan vi drog till playan. det låter kanske inte som en genomtänkt idé, men jag hade grymt mycket hårspray, wax & annat skit i håret.
dessutom jag har bränt mig ganska mycket i ansiktet & ovanför brösten (jag vet faktiskt inte vad det partiet på kroppen heter ?) men det var skönt, imorgon ska jag kasta mig i en solstol nån stans och sola. mamma började sätta upp poolen idag, så den skall jag bada i under den kommande veckan.

nu ska jag förklara vad som menades med "stryk av en blatte". det var såhär. eller jag drar igenom kvällen lite snabbt  först.  vi hade en riktigt trevlig kväll i axeltofta med jobbet. vi spelade bränboll & jag bjöd in mig själv till att spela fotboll med barnen, när jag började bli rund under fötterna, men det var trevligt ändå.
kring 22 tiden så drog jag & några till stan och gjorde den osäker. nåå, allt hände på tages. jag sjöng kareoke (tydligen hade någon filmat det (!!!!!!!!!!!!) hemska tanke & hemska film! jag vinglade omkring hit & dit och var nog rätt odrädlig... men så höll nårra killar på så som killar håller på, ska dansa extremt nära en, råka "klämma lite på låret/benet eller rent av på bröstet.
jaja men inget av det gjorde dem, men jag flög på dem ändå och får mig en lusing i plytet. baaaah. jag sprakar väl aset allt vad jag kan på benet (ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg om jag sparkade han innan eller efter) och så kommer årets dummast jävla idiot fram (en tjej) snälla bråka inte med han buhuuuuhhh. ja, mina ord var väl inte rumsrena som jag svarade denna slemmryggade varelse till brud. haha jävla tramseri! fast jag kanske får skylla mig lite själv, för jag har en känsla av att jag var ganska otrevlig mot dessa dummskallar till killar. men icke ger det något rätt till att slå till nån!
JÄVLA BLATTAR RENT UT SAGT!
jag stack därifrån rätt snart och tog en taxi hem och surade för att jeppe inte hade kommit hem, så jag ringde han istället och däckade på fläcken. 

lördagen, hem till mig en runda, körde jeppes lillasyster till och från kalas. vi var hemma själv hos jeppe, lagade middag ihop och satt på altanen, njöt av vädret och drack lite alkohol. efterhand gick tiden så drog vi och käkade friterad spätta filé på den nya hamnkorgen, smarrigt! slank i några öl och så drog vi en runda till pumpshuset och mötte jeppes päron m.m. drack irändsk öl  ehum sådär gott. sedan åkte vi ner till stan en runda, dyr historia!!!!! jag betalade 650;- för jeppe ska vara med på tycho golfen dagen innan midsommar. givetvis ska jeppe vara med för adam bjöd in honom ;p och jag som är banken får snällt betala möhö.
 
vi hängde kvar lååångt efter stängning och såg hur allas vår ex landskrona politiker marco huttunen (?) blir utslängd och portad från tycho i knäkorta shorts (hahaha) och rosa tröja. för att sedan köra den klassiska: knulla din mamma till tychos vakt! vakten (mike tror jag han heter) kontrade med något verbalare meningar och så lommade tönten iväg utan att komma på något att försvara sig med, haha! ibland är det himla kul att vara åskådare.  

nu är det direkt ner i bingen!

ps. jag är rädd för att det blev en del upprepning ifrån förra inlägget.

en snabbis

nu får jag snabba mig, för jag ska se CSI kl. 22.55 eller när det börjar? fast jag kom på att det började nog 22.45.
hum, intressant helg i övrigt. jag blev bjuden på vin på krogen, av en tjej. som jag aldrig sett innan! coolt! i fredes fick jag stryk av en blatte hehe, mer om det när jag hinner, jag röjde på tages och trillade in i en taxi kl. halv 4 på morronen. igår så var jag seg, men dock inte bakfull. jag hinkade i mig sprit men inget hände? jag & jeppe invigde den nya hamnkrogen (gamla valters). vi minglade i stan och somnade till nile city på morron kvisten.

nä fan jag ska äta upp mina nooodels och kolla på CSI nu. ps. jag liknar en kräfta så röd som jag blev efter solen idag!

RSS 2.0