svettig läderstol

när jag kommer till den punkten i livet då jag ska flytta hemifrån (vilket förmodligen är snart) så ska jag aldrig ha en läderstol vid min data. just nu sitter jag hemma hos min syster och skriver lite i min blogg och jag klibbar fast i stolen!!!! visserligen har jag shorts på mig, för annars hade jag väl aldrig klibbat fast. men det är irriterande att klibba fast och svettig blir man.

om en timme skall jag cykla bort till jobb. jag var uppe redan vid 7 idag för att gå en kurs för man ska få ge insulin. COOLT! vi satt och sprutade vatten ur "pennorna" som "sprutorna" kallas för. imorgon ska jag besöka ungdomsmottagningen för att få ut lite nya recept och sen är det dax för jobb igen kl. 16-22. på torsdag är det dax igen för kursen och sen så mitt i allt är det helg. och denna helgen är det dax för alla studenter att ta sin student. jag skall möta upp nina m.m efter att vi varit hos någon i släkten som tar studenten (jag har ingen riktigt koll på "vad" han är till mig ;P)
och rätt som det är så är det onsdag igen och då kommer jeppe hem. hela nästa vecka ska jag gå på kursen & jobba samtidigt, blöö.
 på midsommar ska vi åka till höör och fira den. det kan bli trevligt! så ser min planering ut inom den närmsta tiden, för det mesta är det  jobbrelaterat. pengar, pengar =)

hejs svejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0