ring problem

efter en liten shopping dag med ida på centan så blir man lite trött, skulle egentligen gått och kollat på simpson filmen ikväll, men ja det sket sig.
när vi strök omkring på centan idag så var vi inne på guldfynd för ida har fått dille på ringar. och mitt i alla så hittar jag en lika dan ring som jag fick av pappa & vera i studentpresent.
men nä tänkte jag den kostade över 5 papp (mycket dyrt enligt mej) och designern var Thomas Sabo. jag tänkte väl i mitt stilla sinne att min är nån slags kopia.
men när jag kommer hem så va jag tvungen och kolla upp det och visst fan var det en lika dan ring från den jävlen thomas sabo, här springer jag omkring med ringen på fester och har glömt den lite var stans. en sån får man ju för fasen inte göra av med.

efter "lite" städning här hemma, så sitter spaghetti & köttfärs sås fint som fan =)

hauuuu det!

fjällen

liv i luckan, det kan man gott påstå. för fan jag är nästan aldrig hemma längre, så man får minsann å passa på att njuta när man väl är hemma. då kan man ju undra vad jag roar mej med när jag är på vift. och det är en jäkla massa, fastän samtidigt ingenting. så jag kommer inte på nått bra att skriva om vad jag brukar syssla med.

men krök blev det i helgen =) woho. fredan jobbade jag kväll och kom upp relativt sent till hbg & mötte upp folk hit å dit, hant bara dricka en öl innan det var dax för joddla. och visst det var väl trevligt, sen minglade (mingla är mitt nya ord som jag missbrukar mycket nuförtiden) vi i ett parkeringshus med några handplockade människor vi hittade på gatan ;P sen tja vad hände? jag tog mej hem med putte, för alla hade lämnat knutan så bengt vi komma upp och hämta oss (fastän dem ringde vid halv 1 tiden å frågade om jag skulle med hem och jag ringer efter 1 och frågar om dem kunde hämta mej) lite synd om dem där fkt.

hem och nannade i min säng, men innan dess så var vi tvugna att ut å leta efter sillen för han var på rymmen (men det visade sig att mamma & bettan hade glömt och ta ut han från häst transporten) och vilket damp jag fick på dem, för han hade suttit innelåst där hela kvällen &  natten och morgonen. stackars hund!
nog om det, ingen skada skedd som det så fint heter.

jag & nina bestämmde att vi skulle börja kröka tidigt. så vi sikta in oss på baggens efter en sväng in om pimpim, och där åt man smarrig mat. runt halv 7 snåret åkte vi upp till knutan och satte oss på stinsen och krökade loss :D det blev drinkar, cider & öl dock inga shottar men jag klarade mej. minglade lite, träffa en massa kokosnötter o.s.v. 
sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, rätt som det var så skulle vi hem och vilket tjatter där var på perrongen, massa bråk och skit....  
men det löste väl sej rätt ok. resan hem gick som på räls ;P nina & jag lånade mormor & morfars lägenhet över natten så det blev till att promenar ditt posten, slog följe med adam, jocke, pimpim, graba. och jag pallar inte att graba gick omkring med en jävla säckakärra (?) sånt som man brukar göra. hahahaha.

idag söndag gick åt till att bara löka, beställa hemkörnings pille som nina kallar det (pizza på ren svenska) kollade på juressic park (?) om det stavas så, sitta och röka och ha lägga av bakis fisar ;P och det blir säng gång tidigt ikväll, för jag sov inte så vidare länge idag.

nu får det va nock.

"du suger lika bra som din dotter" hahahaha det är mira i ett nötskal (en tjej på mitt jobb)

adjökens!

fur elise

var ett jävla tag sen man slängde in några rader här... vet inte om nån bryr sig speciellt mycket om det.
men jaja, skit samma.

tror inte jag skrivit något om helgen, eller rättare sagt karnevalen. torsdan var det MÅNS :D hahaha. helt sober så rockade jag som bäst ! faktiskt sant, folk trodde jag var dyngrak, men icke. bäst av allt är när jag vrålar CARA MIA ett antal gånger och tills slut så är ju månsan bara tvungen att kommentera; "fan vad ni är på g där borta" och pekar bort mot vårt håll! ;P inte för att jag bryr mej ett skvatt om hans musik, men det var kul ändå. tråkigt nog var det jobb på fredas morgonen, så jag åkte hem med mina päron runt midnatt.

direkt efter jobb stressade man hem och bytade väl om tror jag för att sticka på förfest hemma hos ida, var en trevlig folksamling som krökade hos henne. bland annat rakade oscar & adam sina skallar. sen bar det va mot karnevalen och jag hade väl trevligt. kommer inte ihåg allt speciellt väl just nu... det blev mingel på krogarna o.s.v.
ärligt talat jag kommer inte ihåg så mycket..... hemgången till mackan skedde mellan 2-3 och haha jag sov med en pojk =) tyvärr kan jag inte avslöja vem, för hans "flickvän" kan bli sur, fan vad lurigt!
men tro nu inget snusk, för det var det verkligen inte!!!! så det så.
jag åkte hem relativit tidigt och jag har för mej att jag & ida gjorde nått under dan, tror vi red i havet. haha ja så var det ja, och vilka räliga syner vi fick stå ut med. gamla gubbar eller groteska tyskar som badade nakna i havet ;S men tyvärr så är det en nudist strand.... så man får väl "stå ut"

sen minglade vi runder i svalöv och hämtade saras broder fredrik som väl är en trevlig prick ;) eller hur ida?! hähä. lite vigörningen hemma hos idelini och grillad mat med hennes päron seeeeen bar det av mot förfest hemma hos jeppe, som var najsigt. efter lite dricka och lite lekande så stack vi ner till stan för 3: dan i rad.
jag vet i fan vad man sysslade med, man fick sig en stalker för kvällen som limmade rätt så mycket på mig ;P och ida fick sej en som hon inte blev av med ;P meeeeeeen inte säger vi några namn. hehe. denna gången så kom jag i alla fall in på wallmans och röjde med gamla pensionärs länningar?! jag fattar inte varför dem ska va där och pedofilera sig?!! stå och glo som om man var nån skytdocka....
jaja lite mingel på det så blev man glad igen. lite kebab och sen hemgång till kitel där jag sov för natten och vaknar kl 9 morronen därpå..... blöööp. söndan säger vi inte så mycket om, den gick åt till att vara sleten... mihi.
och vad är det nu, 3:e året i rad som jag missar karnevals tåget? haha.

nu i veckan har man fördivit tiden med jobb, umgåtts med ida & nina. vi har minglat lite i hbg, där både jag & ida hade såna present kort på make up store, där dem sminkar en o.s.v maxat kan man väl säga! idag var jag på center syd med med mina syrror, kul och träffa juliana som kommit hir ifrån england som man tyvärr inte träffar så ofta ;S och min minsta syrra eijlah. jag inhandlade ett par bhar, massa halsband & öronhänge ett festlinne,  en kläningshistora (från barnavdelningen hehe). och det har helt enkelt varit en grönsaks dippa vecka.

skruvat att jag jobbar heeeeeeeeeeela helgen och missar falsterbo, åhus är för ollon som gillar mygg, billig fylla och fjortisar. så jag platsar nog inte där tyvärr ;P men å andra sidan så tjänar jag 41;- mer i timmen när jag jobbar helg (jävla pisslön). det blir istället att bli REDLÖST full nästa helg när jag får lön WELCOME MONEY ;)

nä jobb imorron så man kanske ska hoppa i bingen.

OCH jag "läste" eller kollade i Moore. och vad fann jag; jo en som jag känner som vikt ut sig???? hoho. vad fan är detta?

hårt jobb

vad ska jag skriva om idag? ännu ett meningslös inlägg? det lutar åt det hållet i alla fall.

jag vaknade i morse och var svinigt jävla trött... hade jag gått i skolan hade jag banne mej varit hemma 100 gånger om, inte en chans i hela världen att jag hade gått till skolan. men nu så jobbar man och tjänar egna pengar så då funkar inte sånt, man stannar inte hemma bara för att man är trött. vet inte om jag nämnt det men jag fick förlängt till mitten av september redigt najs och en resa som snart nog är bokad, destinationen är Kos. dit åker vi runt den 20/8, blir nog jag, ida, adam & oskis =)  

sunny beach vågar man ju inte resa till om man ska lita på "säkra" kvällsposten, för där är ju umgdomarna redlöst bersuade (som om dem inte är det i Sverige då, visst fattar att det är skillnad utomlands), man klär av sig naken, man köper horor, man skämmer kort och gott ut sig!!! snälla reportrar, så gör man för fan överallt i världen! som om detta skulle vara något nytt? EHHH NÄÄÄÄ. jag älskar i alla fall sunny beach, jag hade as trevligt när jag var där!

till hösten då? kanske kastrup? mor min kunde fixa jobb genom nån som kännde nån, ni vet ;P hade varit skoj, då hade det blivit i nån taxe free affär. eller så drar jag helt enkelt ner till italien som jag har viljat i några år nu :D

det får framtiden utvisa.

nu ska jag duscha och sen är det ner i bingen direkt, ska upp kl.6 imorron.
imorron kväll ska man glo på Måns och så vidare på karnevalen, festligt då hihi.

god natt sverige.

kärlek...

kärlek är det svåraste som finns att förstå sig på. lika förbannat som man blir sviken, lika förbannat kan man bli kär i någon, kunde inte allt vara lika enkelt som det var när man var liten och oförståndig? kärlek var nått mamma & pappa gjorde när dem pussades, eller när prinsessan fick sin prins o.s.v. nu så vet jag inte vad det är????!!!!! något som är så underbart och fint, samtidigt som det är hemskt, man blir sårad och frustrerad! men såklart mestadels är det underbart och fint
att "kanske" veta att kärleken tar slut är hemskt, ena dag finns dem där, andra dan inte alls. är det då man ska kämpa, försöka fortsätta, prata ut, åka på romantiskt weekend (yeah right lixom) eller ska man gå vidare då?
för man ska ju aldrig vara kvar i relationen om man inte vill, men om det går upp och ner varje dag? hur gör man då? gör slut lite då och då? jag vet inte. önskar att det fanns en bok där man slog upp "svaret" på min fråga.
JAG VILL VETA OM JAG GÖR RÄTT! HUR LÅNG TID SKA DET TA ATT FÅ REDA PÅ DET?


154296-37 dej älskar jag nått så sanslöst


jag orkar inte vara mer deprimerad i mitt skrivande.....

hej hå era kräk

NU SKA JAG TILLÄNGA ETT EGET INLÄGG TILL ER KUK BLATTAR I STAN SOM TROR ATT NI ÄR NÅGON SLAGS MAFFIA, SOM TROR ATT MAN KAN ÄGA EN VÄG OCH TVINGA CYKLISTER OCH BILISTER ATT BETALA ER PENGAR FÖR ATT DEM SKA "FÅ CYKLA PÅ VÄGEN" HELVETES JÄVLA KUKAR.
SNÄLLA BARA GÖR MEJ EN TJÄNST, GOOGLA OM MAFFIA OCH SLÄNG DIT ETT GETÖGA OCH SE VAD DÄR STÅR, TROLIGEN INGENTING OM ATT ERA HORPÄLSAR TILL UNGAR SKA RYCKA VÄSKOR I FRÅN PENSIONÄRER ELLER HA TÄVLING I HUR MÅNGA FÖNSTER MAN SKAN SLÅ SÖNDER PÅ EN KVART!

DETTA ÄR SÅ PATETISKT ATT JAG VILL KRÄKA UPP MIN MIDDAG OCH "STRÖ" LITE MJÄLTBRANDSBAKTERIER OCH SKICKA DET TILL ER, ERA JÄVLA LUDER, OCH FAKTISKT HOPPAS ATT NI LIDER ÄNDA IN TILL DÖDEN. 
JUST NU BRYR JAG MEJ INTE ETT JÄVLA DUGG OM JAG ÖNSKAR LIVET UR NÅN ANNAN!
 FATTA DET ÄR INTE ER STAD, KANSKE INTE MIN HELLER.
MEN FÖR HELVETE BETE ER INTE SOM NÅGRA JÄVLA PYSCHOPATER SOM RÅKAT BLI FÖR MYCKET VAGGADE NÄR VI SMÅ SNORUNGAR! OCH EN TJÄNST TILL, SNÄLLA SKYLL INTE PÅ SVERIGES SYSTEM ATT VI INTE HJÄLPER ER, FÖR VEM VILL EGENTLIGEN HJÄLPA "MAFFIAN", INGEN VILL JU VARA SKYDLIGA EN I MAFFIAN EN TJÄNST, ELLER DET KANSKE NU INTE VISSTE ERA KUKAR! DRA SÅ LÅNGT DET BARA GÅR OCH
 KOM ALDRIG TILLBAKA, FÖR VI KLARAR OSS UTAN SÅNT PACK SOM ER!

HA EN TREVLIG DAG


ps. alla utläningar är inte så, men var fan är ni då? inte fan ser man er ofta....

welcome to a very mad world

ska man fira att jag "bara" ska jobba och slita i cirka 45 år till?! när jag tänker närmare på det så blir jag livrädd, för jag är svintrött på morgonen efter min påbörjade tredje vecka på jobbet, visserligen så är det inte krävande som ex. en byggare eller nån annan som sliter ut sig. men ändå...
när fan var det tänkt att man ska börja leva? när jag är 65? då kommer jag inte kunna krypa ner i ett badkar ordentligt, eller plocka upp något som jag tappat på marken.
men det tar vi väl då, ska återkomma om 45-46 år och berätta hur mitt liv har varit.
eller så kör vi på; att dö ung och ha ett snyggt lik! eller nä, jag ångra nog mig där....

kommer å tänka på det att jag har nog en jävla ångest, ångest för att jag ska försova mej på jobb, trilla och bryta benet nu på sommar halvåret, ångest för att min pålle snart kommer säljas (3:e gången gilt?), ångest för att jag kommer förstöra för så många människor hur jag än gör!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG HATAR DETTA JÄVLA SKITET!
eller egentligen så har jag inte sån ångest, utan mer besluts ångest. men så försöker jag skylla på nått annat. ganska typsikt mej... det jag "ångestar"  om går i stil med att kommer jag göra rätt om jag väljer "detta" eller är det mer rätt att välja "detta andra". och värst av allt? det är helt å hållet mitt eget fel (mer eller mindre)
men som sagt, jag är väl inte mer än mänslig och då felar man och sviker människor eller sviker sig själv, jag har gjort både och. och det svider så in i helvete! för i slut ändan är det ändå jag själv som drabbas värst, för jag har INGEN jävel och skylla på! mer än så vill jag inte avslöja, för jag är aldrig offenligt känslosam....
eller jo på fyllan, då kan i princip vad som helst få mej att börja lipa ;P

men dem jag älskar, dem älskar jag verkligen!

FÖRLÅT MIG!


coca cola fabrikerna i Indien där dumpar man alla de giftiga utsläppen som finns i floder & bäckar och andra vattendrag som folk får sitt dricksvatten ifrån, utan att "veta" om att det är förgiftat så dricker dem av det, eller så finns ingen annan möjlighet att få tag i någorlunda rent vatten och tvingas dricka detta vattnet. fan vad jag blir besviken, men på vem? alla som är delaktiga i detta? för var och varannan köper läsk ifrån coca cola (till företaget coca cola räknas mer än cola, bland annat fanta sorterna m.m) kommer aldrig kunna hålla löftet att aldrig mer köpa läsk därifrån, men jag skäms!
fan vad sorglig världen är ibland.

ute på ön

ännu en helg gången. fredan ; var hemma en stund (för en gångs skull) haha. fixade med håsings saker och åt med familjen, sen begav jag mej hem till adam, där jag & ida kollade på en dokumentär om Marilyn Monroe (?) och snackade dygna som vanligt. men sen ryckte det i pälsen så vi stack ner en sväng till akroplolis, baggens & tycho där ida inte ens kom in för hon hade glömt legg. hahahaha, enligt den idiotförklarade människan till vakt så såg hon ut att vara mellan 11-13 och jag såg ut att vara 11. HALLELULIJA!

det finns väl gränser, jag vet väl att vi ser små & unga ut, men nääääheeee. men jag  trivs med att se ung ut =)
när stan blev tråkigt ganska snabbt dels för att där knappt var en själ ute under 25, dock träffade vi madde :D sånt är alltid trevligt. en kort visit hemma hos kitel, man SKA inte umgås med fulla människor när man är nykter, så är det bara! men lite kul var det när rasse klädde på sig ett påskägg ;P
blev till att dra till mitt andra hem så att säga, för jobbet kallade så småningom på morgonen, både jag & ida försover oss. vaknar fem i halv 8 när vi börja jobba halv 8. men vi hant, mer eller mindre i alla fall. som vanligt gick tiden snabbt på jobb.

fick riktigt frispel hemma hos pimpim för där låg grejer överallt!!!!! så jag "storstädade" hans lägenhet och kännde mej duktigt. när han kom hem ifrån fotbollen tvingade jag han att tömma sängen från grejer så han i alla fall hade hjälpt till, men det pinsamma var att nästan allt som låg på sängen var mitt haha. så kan det gå.
efter en stund kom engkvist & pålsson, då blev det bestämmt att vi skulle äta pizza och kröka lite. men vilket jävla problem där var att få tag i öl! löste sig dock när mamma & bengt kom in med ett flak till oss =)
vi drog oss bort mot kitel och var där ett tag innan man fick promenixa ner till hamnen.

ja, destinationen var ju Ven eller rättare sagt Ven festivalen,  och vad ska man säga? trevligt och helt okay men kanske ingen höjdare. inte alls så mycket folk som man trodde det skulle vara. så det var lite drygt i början när vi kom dit, så vi avveck och drog till "campingen" och jag lovar jag har aldrig sett en fular och lerigare camping.
det roar ju alltid barn med lera och vattenpölar o.s.v och jovisst barnen lekte i leran och hade lerkrig, mina puckade kusiner skulle komma och kramas sen.

höjdpunkten var ju joddla med siv, och då rockade man loss lite. tja, vi skulle ta båten tillbaka 00.30 då snackades det hit och dit om vi skulle dra till lödde på efterfest, men festen där stänger ner (as usual) så jag snackar med pimpim så han får ha efterfest "så länge". men vi minglar i stan en stund och sitter utanför Landskrona posten och dricker cider som Robin hittade, och det sa han efter att jag druckit upp halva cidern...... huuummmm.
jo visst den efterfesten varar till sisådär halv 7 imorse....... jag hade trevligt till typ klockan 4 då jag börjar bli trött, (haha jag, engkvist & pimpim hade lite allsång på låten mad world) då hade i princip alla gått och tro fan att där då kommer några andra som ska efterfesta.....
jag får såna utbrott för jag är cp i huet  (?) kanske, så jag går nån annan stans typ, ut på gatan för att lugna ner mig och då träffar jag min kusin ola så vi sitter å snackar på gatan, dock var det kallt sådär klockan 5 på morgonen så vi går upp till pim igen. och fy fan sen kom tobbe som hade slumrat till på tycho med en snodd filt, och sen snodde han en "röda faran" som då är en röd cykel hahaha + att fanskapet hade en medalj om halsen (???) även om jag var på dåligt humör så skrattade jag åt han!
jaja efter mycket om och men (och skrikande från mej) så går folk hem och jag sover knappt för sären snarkade (hela morgonen).....
i alla fall så åkte jag hem för dem skulle till tosselilla, ser det ut som man är sugen på det när det "bara" är runt 20 grader, vet inte riktigt hur varmt det är. nu var det tänkt att jag skulle städa rummet under eftermiddan annars prylar väl mamma mej för hon tycker där är grisigt, men det tycker hon alltid så jag vet inte om jag ska tro henne.

nä gott folk.

tjoho!

jag är i alla fall modig, det är inte du.....

RSS 2.0