welcome to a very mad world

ska man fira att jag "bara" ska jobba och slita i cirka 45 år till?! när jag tänker närmare på det så blir jag livrädd, för jag är svintrött på morgonen efter min påbörjade tredje vecka på jobbet, visserligen så är det inte krävande som ex. en byggare eller nån annan som sliter ut sig. men ändå...
när fan var det tänkt att man ska börja leva? när jag är 65? då kommer jag inte kunna krypa ner i ett badkar ordentligt, eller plocka upp något som jag tappat på marken.
men det tar vi väl då, ska återkomma om 45-46 år och berätta hur mitt liv har varit.
eller så kör vi på; att dö ung och ha ett snyggt lik! eller nä, jag ångra nog mig där....

kommer å tänka på det att jag har nog en jävla ångest, ångest för att jag ska försova mej på jobb, trilla och bryta benet nu på sommar halvåret, ångest för att min pålle snart kommer säljas (3:e gången gilt?), ångest för att jag kommer förstöra för så många människor hur jag än gör!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG HATAR DETTA JÄVLA SKITET!
eller egentligen så har jag inte sån ångest, utan mer besluts ångest. men så försöker jag skylla på nått annat. ganska typsikt mej... det jag "ångestar"  om går i stil med att kommer jag göra rätt om jag väljer "detta" eller är det mer rätt att välja "detta andra". och värst av allt? det är helt å hållet mitt eget fel (mer eller mindre)
men som sagt, jag är väl inte mer än mänslig och då felar man och sviker människor eller sviker sig själv, jag har gjort både och. och det svider så in i helvete! för i slut ändan är det ändå jag själv som drabbas värst, för jag har INGEN jävel och skylla på! mer än så vill jag inte avslöja, för jag är aldrig offenligt känslosam....
eller jo på fyllan, då kan i princip vad som helst få mej att börja lipa ;P

men dem jag älskar, dem älskar jag verkligen!

FÖRLÅT MIG!


coca cola fabrikerna i Indien där dumpar man alla de giftiga utsläppen som finns i floder & bäckar och andra vattendrag som folk får sitt dricksvatten ifrån, utan att "veta" om att det är förgiftat så dricker dem av det, eller så finns ingen annan möjlighet att få tag i någorlunda rent vatten och tvingas dricka detta vattnet. fan vad jag blir besviken, men på vem? alla som är delaktiga i detta? för var och varannan köper läsk ifrån coca cola (till företaget coca cola räknas mer än cola, bland annat fanta sorterna m.m) kommer aldrig kunna hålla löftet att aldrig mer köpa läsk därifrån, men jag skäms!
fan vad sorglig världen är ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0