andiamo

jag har en ovana. att bita mig i läppen/läpparna hela tiden, som när jag inte har nått att göra, eller när jag är stressad o.s.v det är riktigt jävla onödigt för jag biter ganska ofta "hål" och sen svider det som fan när man äter ex. ketchup eller något salt.
när jag var ute med sillen innan idag så kom jag att tänka på att jag inte har några ovanor, förutom att jag svär som fan, men vem gör inte det? och att jag får för mig knäppa saker som att prata för mig själv i tid och otid (som när jag är ute och rider, fast då pratar jag med håsing, men folk brukar inte fatta det , för dem glor som nåra gamla fårskallar eller på bussen när jag ska byta låt på mp3n)

jag skall inte göra ett endaste dugg idag/ikväll, det är jobb hela helgen eller egentligen alla helgerna fram till jul, så adjöss mitt privatliv!!! nu ska jag bli tråkig och uggla en längre tid, kanske man kan byta väck nån dag så jag får komma ut i vimmel livet för en kväll. imorrn ska jag i alla fall gå på bio med jeppe så det är ju något trevligt.
trött är man också för det har blivit sena kvällar bland annat så var jag på baggens igår med ida & fredrik och kollade på när jeppe & filip spelade. givetvis spelade herrskapen bra, dem blir bara bättre & bättre hihi.

ååååh så måste man äta middag idag, jag giter inte. hade hellre ätit mackor med ost, skinka & tomat på. men jag såg att där låg fläskfilé i kylen, så det är väl middan ikväll. va trött jag blir, helvete va gnällig jag är idag.

imorrn ska även håsepälsen tävla med bettan i d-torp, i dressyr faktiskt! jag jobbar så jag missar det, men hoppas att han håller sig på mattan och får fina poäng!

nu nä jävlar ska jag slänga mig på soffan eller sängen och läsa mina krigsböcker!

snabbt gjort

och då hade man handlat alla julklappar för detta året. på en och samma dag och det är inte ens december. hur skönt är inte det? dessutom var jag oerhört generös detta året för jag handlade mer än en present till dem flesta. har bara jeppes lite mer seriösa eller hur man nu ska säga, kvar och ida kanske, men sånt är i alla fall lätt.
det allra bästa är att jag slösade ändå inte så jävla mycket pengar som jag trodde och det är bra, och då lyckades jag ändå handla lite sånt som mössa & nya vantar m.m så nu slipper jag lägga mer pengar på julen och slippa julhandeles stressa eller ha ont om pengar till jul. fan vad bra jag är. ännu bättre är det när man får lön :D

nu ska jag nanna för jag ska jobba imorrn!

god natt!

dream boy ;P


hahahahaha bettans ragg på gran canaria! men i största hemlighet ville han gifta sig med mig....
154296-54

natten är ung

tänk om jag hade skullat jobba imorrn, jag hade lagt mig ner & dött.
fattar inte vad jag ens gör uppe nu!? har ingenting att göra, sitter å spanar på lite klädes sidor, man vill ju inte vara sämre än nån annan. så jag råkade beställa lite kläder på nätet idag. ska det till att skiten passar också. fan va tråkig jag är, skriver bara om kläder, eller saker jag köpt, eller ska köpa. nog om detta jag ska banka skallen i väggen så jag somnar.

tro fan att jag blev hungrig nu också....

god natt!



varför måste jag alltid hålla på såhär? haha
154296-53



jävla mobiltelefoner

nu är jag & bettan hemma själv fram tills tisdag. så what to do? jag jobbar lördag morgon så inget krök imorrn i alla fall, men kanske på lördag kväll så ska jag försöka ta tag i det. jag tror inte jag kommer göra många knop utan istället ligga på soffan eller ut & rida håsepälsen.

igår beställde jag nya stövlar och får hem dem nån gång under nästa veckan, förhoppningsvis ska dem passa eller rättare sagt dem ska passa. tyckte dem va skit snygga, svarta med spännen på och smala skaft, för det behövs med tanke på mina sketna vader som är som sillamjölk. ett plus är att det var rejält hög klack, så man ser lite granne längre ut ;P

kom på att jag lär nog få köpa en ny mobil, har lyckats ha sönder 3 mobiler eller skadat dem. började i somras när jag tappade min rosa i vasken på jobb, då fick jag en ny röd lur av pimpim, som jag sedan råkade tappa i marken precis efter att jag kommit hem ifrån kreta, så då lånade jag en lur av min syrra i väntan på att jag skulle lämna in den röde på lagning för displayen flimrade. (vilket jag aldrig kom iväg och gjorde) jag tröttnade rätt fort på lånetelefonen från min syrra, som hade polyfoniska ringsignaler m.m, ja ni fattar. så jag provade om jag kunde ha den röde lite gran i alla fall, det gick ett tag, men så började den bråka igen och idag slog jag sönder den ännu mer mot sadeln när jag red  för jag kunde inte kolla vad klockan var...
kan tyckas vara onödigt med att jag blev förbannad, sånt man ångrar i efterhand, men jag hatar tekniska saker som inte fungerar. tråkigt för det var en bra telefon och trots allt en gåva!
så nu får jag låna bengts andra för han fick en ny nyligen när han bytade abonnemang. jävla trams alltihopa!!!!

nu ska jag ut med hundarna & ge hästarna mat.

todelo

kära reklampaus

förut har jag trott att en reklampaus låg på 5 minuter ungfär. men idag så kom bevisen på att dem är fanimej så mycket längre. jag hant med följande under reklamen:

*gå på dass (kissade bara)
*lägg in ny tvätt i maskinen
*lägga in strumpor m.m i torktumlaren
*hänga upp en del kläder såsom, några jeans, lite t-shirts och nån tjocktröja (kanske något till)
*inta näs spray inne på rummet
*lägga upp dagens mat i skålar/burkar och ställa in i kylen

jag anser att det är en hel del att hinna med under en sketen paus....
SKANDAL jävla skit tv. jävla snyltande om ett program varar i en timme och man har tre reklampauser. hade jag haft ett annat alternativ att fördriva mina kvällar på hade jag lätt gjort det (självklart finns det tillfälliga men ändå) kanske ska lära mig att sticka eller lösa soduko?

nu ska jag i alla fall ut med lille sillen och göra allt annat än kolla på tv.


film & musik

Quentin Tarantinos nya film "death proof" kan vara den galnaste filmen jag sett. först och främst är det en Quentin Tarantion film och dem är inte inte direkt kända för att vara normala. men där är i princip ingen handling (eller jo klart att det är, men mitt i allt slutar den efter en incident) ska dock inte avslöja mer, men galen och jävligt rolig är den.
han regisserade ett bra avsnitt  till CSI för nått år sen, vet till och med att det heter "Grave Danger" och är får man väl säga inspirerat av Kill Bill vol 2 (jag tänker på levande gravgrävningen).

igår så blev det att jag & jeppe till center syd och jag handlade nån stickad tröjklänning, smink, parfym, smycken woho ;D, en t-shirt och  faktikskt Iron Maidens live DVD rock in rio och till jeppe handlade jag Dire Straits live DVD som jag icke vet vad den heter. och jag gick på dem vanligaste försäljar knepen två gånger i rad, sån erbjudanden som dem har med att köper du en sak till får du det, men får ändå betala. fast skit i det, det får bli julklappar för det var ju ändå en bra film man fick med på den ena niten.

nä stallet nu. tjing.

höstdag



154296-52


ibland är det vackert och kolla på lövens alla olika färger, men för det mesta tycker jag hösten är tråkig.


jahapp, sitter och häckar vid datan, har nyligen betalat en räkning (vuxenpoäng hähä).

satt och intventerade bland mina öronhängen innan och kom på att jag knappt har några, blir alltid att man använder samma, även om jag inte direkt är något fan av öronhängen, i alla fall inte att ha på sig, för snyggt är det. kan vara för att jag inte riktigt tåler att ha något i öronen, och definitivt inte några som är lite tyngre. för då ska mina små snibbar eller vad fan det nu heter svullna upp och bli röda... och när jag ändå var igång så snokade jag genom mina halsband, dem som ligger i skålar och dylikt på sminkbordet (dem jag använder mest, och inte dem i lådan i garderoben). jag kom fram till att jag har ganska tråkiga halsband, mest såna vardagsaktiga med små hjärtan på eller nån annat trams (fast vissa är såklart fina) hade två jätte fina halsband innan,  ena av dem råkade ut för tvättmaskinen och den andra följde med på fest och kom aldrig hem igen.... det jag ska komma fram till är; jag läste/tittade i guldfynds katalog när jag var hemma hos jeppe innan idag och kännde sånt sug att köpa nya smycken, ringar, armband, halsband och öronhängen. och kanske en klocka, för jag har två som ska antingen lagas och kortas in, eller byta batteri, och det känns som att jag aldrig kommer att bli färdiga att lämna in dem, synd för guldklockan är jätte fin. sen har jag ett rosa armband med dimanater som jag misstänker var jätte dyr som också ska lagas. och så är det min vita klocka där ploppen gått sönder där man knäpper den. vilka problem jag har ;(

jag vet inte om jag ska ut i stallet eller laga egen middag för dem ska ha fisk i ugnen... sen kanske jag skall till center syd med jeppson. jag får se.

tjipptjopp.

klartecken

baggens i torsdes


154296-51


eftersom man inte kan skriva inlägg i vanlig ordning, så får jag göra ett bild inlägg istället. trams med internet kan man tycka. jaha onsdag den 14 november. vad har hänt? ingenting, egentligen har jag inget att tillföra om idag. jag vaknade kl. 12 åt frukost hemma hos jeppson helt ensam, åkte hem med min syrra & mats, börja sortera bland mina flyttelådor och liknande tråkiga uppgifter. satt vid datan om vartannat och sen var det dax för middag, så då hjälpte jag mamma med den. det blev vegitariska kyllingar (?) så får man nog säga och en enorm sallad med, morötter, ruccola sallad, vanlig sallas, paprika, röda tomater, gula tomater, gurka, groddar (som är mega äckligt) pumpafrön och andra konstiga fröor, mozzarella ost o.s.v jag hade inget att skriva om nu så jag skrev vad som ingick i våran sallad. för dem som inte fattar så går vi på GI mat här hemma (jag gör det på deltid, för ibland slinker godis som igår när vi kollade film hemma hos anton hehe) det är för gott att avstå.
efter demma enorma måltid så ut i stallet och red och nu har jag nyss kommit in. fick dock ett anfall på kuddemudde på vägen in, han kom från ingenstans (lår och lurpassade i buskarna) och flög på mej, endast för att skrämmas.
nu är det väl duschen som gäller sen börja tvätta och film senare idag!

det är nu man vill ut på äventyr istället för att ha haft en medelmåttsdag.

long time..

jävla rövjärn. jag är sjuk nu igen..... har fått tillbaka min mykoplasma (?) hosta för att man är så in i helvetes dum att man röker och lever osunt. så jag antar att för min kropps bästa så får jag väl lyda, hoppas jag gör det i framtiden också, har inte rökat på ja tre dagar kan det vara idag.
redan i torsdes när vi var på baggens så kännde jag av fökylningen som var på ingång, men för övrigt var en det kanon kväll. filip & jeppe hade spelning, som var kalas bra :D hihi. dem var riktigt duktigt får man säga. sen kanske kanske det blev lite mycket alkohol, med tanke på att jag låg och tyckte synd om mig halva dan dagen efter. men det förtjänar man kanske haha.
och i fredes så stod det utgång på schemat med nina som man inte träffat på evigheter, men först förfest i svalöv med svalövs folk, och tjejmiddag & med en massa krök. jag drack en helvetes massa öl tyckte jag. och gtivetvis rätt som det är så ska man sticka, och som vanligt blev det ett riktigt fiasko i helsingborg (det händer för ofta) det var alldeles för lång kö på tivoli, så vi går till nån nedgången och sleten studentbar som heter GP eller PG (?) minnet sviker mej på den punkten. men vi får nog, så nina karl kommer och hämtar oss, fast först käkade vi på pölsenmannen. ps. första snön kom i fredes kl. 20 hihi. i alla fall en trevlig kväll, efter bravaden i hbg så åkte jag hem till jeppe och antagligen somnade jag direkt för har inget direkt minne av nått annat hehe. jag mådde som en lärka dan efter, förutom min förkylning och ont i halsen så var jag pigg. under eftermiddan så skulle där komma en tjej och provrida håsepälsen så jag åkte hem redan vid halv 12. örlade omkring hemma och gjorde håsing fin, sen åkte vi till dagstorp cirkus halv 3 och tjejen som provred han var jätte duktigt och håsing visade sig från sin bästa sida.

nu kom jag av mig för jag kollar på star wars =)

i alla fall i lördes var det parmiddag hahaha nä men nästan, jag åkte hem till jeppe på kvällen, så var filip och hans fjälla där så lagade flilip mat får man nog säga för jeppes insats var inget att hurra över ;P hähä.
igår var det mårten gås dagen, så jeppe & jag åkte hem till hans mor i lödde på eftermiddan och åt kylling det går kanske inte ihop med mårten gås, men ändå. hade en trevlig eftermiddag och mådde skit, för jag hostade hela tiden..... blöööööö. blev kvar hos jeppe igår och ska va det ikväll också för jag orkar inte röra på mig. har inte ens gått upp för att äta nått, fast jag är å andra sidan inte hungrig (jävligt märkligt för det är jag så fort jag vaknar) men är man sjuk så är man.

nu ska jag fortsätta kolla på star wars, har redan sett två filmer idag.

nere i botten



jävlar vad ilsken jag var innan. fick ett samtal ifrån danmark och hon sa kort och gott; tyvärr får du inte jobbet.... jag tog det med ro tills vi lade på. sen helvete vad arg jag blev, vet i fan allt jag sa och i synnerlighet tänkte. men sen lugnade jag ner mig, och satte mig vid datan och sökte nya jobb. och inte fan tänker jag jobba i landskrona, utan jag sökte jobb i helsingborg, och hittade några som verkade trevliga. så skrev om min CV och mejlade över den. nu när man är "vuxen" får man ta tag i saker själv så jag ringde runt lite på mitt nuvarande jobb och ska  förmodligen sätta upp mej på en annan grupp till och sen får jag bege mig till ett ställe och söka den extra tjänsten dem behövde, för jag kommer fattas pengar i min december lön annars. vad gör man inte för pengarna. klart det var tråkigt att jag inte fick jobbet i danmark, men tänk all pendlingen. hon skulle i alla fall behålla min CV till kanske framtida lediga tjänster.

nu ska jag nog börja göra vid mej, ska ju på spelning!!! woho


154296-49

vinsång / svinsång ?

154296-49


läs andra stycket  på "snapsvisan"! haha lite lätt snuskig, det tycker i alla fall jag. passade kanske inte riktigt in på balen i våras hähä.

massakerna i Tusby

här sitter man och läser tidningen och vad chockas man av?

jo en skol massaker i finland, närmare bestämt en liten bit från huvudstaden helsingfors (tusby/tuusula)!!!! helt jävla ofattbart, trodde bara det var knäppa amerikaner som sparang in och sköt folk till höger och vänster, men icke.
en störd jävel på 18 år får lite väl extrema åsikter åt båda hållen, och som kronan på verket så går han in och skjuter ihjäl sin rektor, och 7 skolungdomar, 5 killar och 2 tjejer.
därefter sköt han sig själv i huvudet och avled senare under går kvällen. tråkigt lixom....
men vilket jävla instablit sär. som vanligt är det en tysytlåten person, som förändrats på senare år samt att han var en ensamvarg, som ingen ville vara med, och ja detta kunde man ju inte tro om honom, men skenet bedrog. antagligen kläckte han ur sig åsikter som; hitler gjorde nått bra för samhället under sin "regerings tid", och ansåg sig vara en hitler anhängare. och vem hade inte tagit illa vid sig då?
tydligen va datumet  planerat för det var någon slags årsdag sen ryska revolutionen ägde rum.

för att hedra sina offer på det mest barbariska sättet så dan innan lade han ut en filmer på you tube (varför inte) med namnet Jokela High School Massacre, där ynglingen uttrycker sit hat mot samhället. med i videon är även skolabyggnaden, och sedan 18 åringen som riktar en pistol in i kameran. ännu var inte bevisen klara på att det är samma person som ligger bakom filmen, men come on det fattar vem som helst...
han lägger även ut två filmer till där han bland annat poserar med sitt lilla vapen, som han kallar catherine.
motivet då ja; "Ni kanske undrar  varför jag gjorde detta och vad jag vill... Jag har fått nog. Jag vill inte vara en del av detta ruttna samhället. Som vissa andra kloka personer sagt tidigare är människorasen inte värd att kämpa för eller rädda, bara värda att döda"
tillhör ju inget direkt vanligt tankesätt.

helt jävla sjukt som sagt.... jag menar finland som ligger granne med oss? och där 8 personer miste livet för att det tydligen var lättare att ta livet av sig efter en sån här händelse. vilket jävla kräkmedel, men samtidigt hur många instabila jävlar kommer inte beundra honom nu?

en jävla mix

vad har jag fått gjort idag? måste punktera dem och se hur lat jag varit. (kan bli skrämmande)

*cyklat hem ifrån bussen (2 km) wow
*gått ut med sillen
*ätit frulle
*suttit vid datan alldeles för länge
*borstat tänderna 2 gånger redan
*laddat ner mycket musik
*hälsat på hästarna i stallet
*snackat en del i telefon med bland annat nina, jeppe & ida (det gamla vanliga haha)
*jag har även undvikt att svara när folk ringt
*ätit upp halva min pepparkaksdeg (resten sparade jag till imorrn eller så) kommer det bli några pepparkakor? nix
*glott på skit program på tv
*tagit lite foto på mina djur
*lagat mat till familjen (fläsk ytterfilé, bearnesås, en jätte sallad, med morötter, roccula sallad, gruka, paprika, tomat, vanliga sallad, goddar samt savmp), jag & bettan åt pommes till, jag var riktigt stolt över min bedrift! mamma hjälpte mig dock steka köttet och samt gjorde deras GI sås.
*funderat på att duscha sen kl. 14 och ännu inte gjort det....
*försökt betala räknar via internet (vuxenpoäng) men sidan hänger sig....
*tänker på vad mer jag gjort idag och kommer på att det är inte ett skvatt mer

sumering: kom fram till att jag varit ganska lat idag. igår var det lite lite mer ös i mig, var på banken en sväng sen hemma hos mormor. hon hade samlat ihop lite saker hon inte behöver mer så valde jag ut lite trams därifrån. jeppe kom också en sväng, så mormor bestämmde att vi skulle beställa pizza och det gjorde vi. "man får ju passa på när morfar inte är hemma" sa mormor för enligt honom så tror han att utlänningarna slänger på katt mat eller annat äckligt på pizzorna hahaha. okejdå igår var jag minsann lika lat som jag varit idag. för det enda jag gjorde igår var att ligga på soffan hos mormor och läsa skvaller tidningar och sen hem till jeppe där vi fortsatte vår Matrix trioligi filmkollning.

god natt, nu ska jag nog duscha! imorrn blir det baggens mina vänner, men det pratar vi mer om då.

ps. jag har slutat äta tomatsoppa och kylling för det har jag förätit mig på, humm.


utomlands


det hade inte varit helt fel.


imorgon

run to the hills


nu är det såhär att jag har en liten hund som heter waka, men kallas för allt möjligt såsom sillen, paddan, zink, gula faran o.s.v. men sillen som är hans vanligaste smeknamn, har blivit knäpp, fast är han 12 (13 i januari) men han springer efter en överallt i huset, gnyr, ylar eller skäller 10 gånger i timmen.
bara för en tjej/tiks skull, för hon löper och har sig.... sillen brukar få "rymma" och då sticket han alltid bort till karin som bor nån km härifrån, karin i sin tur har en hund som heter betty som sillen är kär i året om. han har nog hittat sig ett annat hem i alla fall i mellan åt ;( nu till poängen vad jag ska göra med han? vi får låsa ut han i pannrummet om nätterna för han ylar och skäller som en galning (istället för att han ska få nanna i min säng som alltid annars). fast han får faktiskt skylla sig själv, för inte kan vi släppa ut han nu sådär på ålderns höst, för han har lite sämre syn & hörsel, tyvärr....
men jag älskar min lilla sillen över allt annat, med han har jag mer eller mindre mina ihågkommna minnen med. fast jag tycker synd om han när han går här hemma och gnäller och vill ut till sin älsklning, jaha nu kom han in i datarummet och gnäller på mig! haha




154296-46

underground

just nu så sitter jag & trycker i mej en massa nötcréme som kan vara det godaste godiset som finns och givetvis så måste jag grisa mej när jag äter det, som att sila det mellan tänderna, eller se ut som jag ätit bajs, runt munnen, förmodligen bara jag som tycker det är roligt eller givande i alla fall.

är hemma för första gången  på ungefär en vecka, förutom i lördes ett par timmar & ett par timmar under förra veckan. idas päron var ju som bekant utomlands så hon/ vi hade hennes hus för oss själva. vi fördrev tiden på värsta tänkbara sätt; framför tvn med chips & dippa, för godiset var vi tvugna att ge bort när ungarna kom och knackade på, på halloween... vi hade en plan att kommer och skrämma dem med en kniv för vi höll på med middan, men vi sket i det. å andra sidan var det nog bättre så hähä.

jaha ja i lördes var det ju som sagt party. och party blev det, sofie, helle, malin & josse kom hem till ida, jag blandade ett riktigt gott bål, vilket förvånade mej för jag har aldrig blandat bål innan,  fast det såg ut som gift för det var limegrönt. helena hade mej sej grekiskt ouzo som man kalvar av mer eller mindre, fast det gick ner. näja tiden gick ich vi tog tåget 22.10 som vi fick SPRINGA till som galningar och sen lurade vi tågkontrollanten, fr ingen hade tryckt biljetter utom jag som bara hant trycka några (måste jag vara så ordenligt alltid?). i alla fall så; nån kläcker ut sig att ja vi kan väl hinna & trycka biljetter i stan för vi ska ju till helsingborg, jag mitt fån fattar inte attt dem menar att vi ska springa av tåget & inte komma tillbaka så, jag halv viskar/småskriker att varför trycker vi inte till glumslöv i så fall för vi ska ju till landskrona. och malin tyckte att vi skulle skriva på biljetterna att vi skulle till ramlösa? hahaha och va fan sen sprang vi av tåget och sofie gömde sig bakom en biljettautomat, som "james bond" som hon själv uttryckte det. och skratta som galnigar för det var ju bara såååå kul. hummm.
men på stadsbussen så skedde nått mer roligare och kanske lite äckligt också. ingen märker någonting, vi sitter och småskrattar och bygger på lite egna historier om tågresan. mitt i allt så skriker malin att helena har spytt på sig och på golvet, kanske blev man äcklad i vanliga fall, för blattarna som satt snett mitt emot oss flyttade längre fram i bussen. och givetvis måste jag ju kleta i kräket för nån lade en påse på för att buss chaffisen inte skulle se det hahaha. och då håller jag med på att kalva... men spottade & fräste i stället. vilken händelse! ingen tycker säkert den är rolig, men det gör jag.
vi hoppar av bussen snabbt som sören och röjer omkring i stan. inget och anmärka om, träffade lite gamla klassmates och söp mej ännu fullare. kanske därför jag inte har så mycket att anmärka på?
när jag & jeppe gick hemåt landade vi på en trädgårds möbel och vilade ett tag för jag hade ont i hjärtat ;P jag hatar vår "hatväg" på helgerna för det ska alltid bli sånt klabb när vi går genom slottscafét och längs vallgraven..
nåja hem till han och däckade. vaknade kl. 7 på morrnen sprang upp & drack vatten sen somnade om till 10 och var hur pigg som helst. låg & lökade sen blev det frulle och väla. en lång sväng om ieka med anton & filip.
jag inhandlade lite lampor, ett ställ till disk och annat skit. lite kul var det när anton skulle betala sina saker, så är hans legg inte giltigt så han får lämna tillbaka alltihopa.... och här snackar vi ilska och vi snackar om bombhot till ikea ;P det kan man ju förstår.
sen firade dem lite farsdag hittepå, för deras far skall utomlands i nån vecka. . sen under kvällen hade jag & jeppe GP med godis & star wars :D, jag älskar star wars, luke skywalker kan vara den snyggaste karraktären nånsin!!!!

snart ska jag ut & rida på mule pule och kanske städa rummet efter det. kanske oclså sortera bland alla mina grejer till flyttning. får se.

puss på er

redan vaken

här sitter jag och är  vaken sen ett tag tillbaka. har jobbat ganska så mycket dem senaste dagarna så man har kommit in i systemet med att gå upp tdigare, och faktiskt så är det ganska så skönt att vakna till liv innan kl. 12, även om det är ganska ovanligt att jag sover så länge. igår gjorde jag inte ett smack, ida är hemma själv för hennes päron är i madrid så huset har "vi för oss själv", men så åkte fredde & ida upp till hamlstad igår med eton så jag & jeppe var kvar här hemma och kollade på kill bill 1 och man on fire, som jag redan sett nån gång, men jag tycker dem är rätt bra. vi lagade middag också, jeppe åt hamburgare med pommes och jag gjorde pommes med typ ungstekt tomat med feta ost på, riktigt jävla gott är det och sen strör man permasan ost på (det ska vara sån man river själv och inte så färdigköpt i förpackning) och dricker cola till :D käkade det nere på kreta, fast det var dock lite lite godare haha.

jaha idag så kommer lidl hem ifrån halmstad så är här folk hit bjudna till krök och sedan utgång till staden var det tänkt, inte så mycket val haha. men nu ska jag nog äta frukost och kolla på lite bilder ida har på denna datan.

tjing.


varför?

varför säger man ord som; sjukt kul, eller äckligt trevligt, eller grymt bra o.s.v. har tänkt lite på det nu idag, att för det första så är det låter det helt fel gramatiskt, sen hur kan man blanda in ett "bra" ord med ett "dåligt" ord. även om jag kanske också förburkar dessa orden fel, men ändå. tiderna förändras tydligen.


jaja nu ska jag äta och sen jobba vidare. hoppas köpenhamn hör av sig snart om jag får jobbet eller inte.


tjoho

RSS 2.0