underground

just nu så sitter jag & trycker i mej en massa nötcréme som kan vara det godaste godiset som finns och givetvis så måste jag grisa mej när jag äter det, som att sila det mellan tänderna, eller se ut som jag ätit bajs, runt munnen, förmodligen bara jag som tycker det är roligt eller givande i alla fall.

är hemma för första gången  på ungefär en vecka, förutom i lördes ett par timmar & ett par timmar under förra veckan. idas päron var ju som bekant utomlands så hon/ vi hade hennes hus för oss själva. vi fördrev tiden på värsta tänkbara sätt; framför tvn med chips & dippa, för godiset var vi tvugna att ge bort när ungarna kom och knackade på, på halloween... vi hade en plan att kommer och skrämma dem med en kniv för vi höll på med middan, men vi sket i det. å andra sidan var det nog bättre så hähä.

jaha ja i lördes var det ju som sagt party. och party blev det, sofie, helle, malin & josse kom hem till ida, jag blandade ett riktigt gott bål, vilket förvånade mej för jag har aldrig blandat bål innan,  fast det såg ut som gift för det var limegrönt. helena hade mej sej grekiskt ouzo som man kalvar av mer eller mindre, fast det gick ner. näja tiden gick ich vi tog tåget 22.10 som vi fick SPRINGA till som galningar och sen lurade vi tågkontrollanten, fr ingen hade tryckt biljetter utom jag som bara hant trycka några (måste jag vara så ordenligt alltid?). i alla fall så; nån kläcker ut sig att ja vi kan väl hinna & trycka biljetter i stan för vi ska ju till helsingborg, jag mitt fån fattar inte attt dem menar att vi ska springa av tåget & inte komma tillbaka så, jag halv viskar/småskriker att varför trycker vi inte till glumslöv i så fall för vi ska ju till landskrona. och malin tyckte att vi skulle skriva på biljetterna att vi skulle till ramlösa? hahaha och va fan sen sprang vi av tåget och sofie gömde sig bakom en biljettautomat, som "james bond" som hon själv uttryckte det. och skratta som galnigar för det var ju bara såååå kul. hummm.
men på stadsbussen så skedde nått mer roligare och kanske lite äckligt också. ingen märker någonting, vi sitter och småskrattar och bygger på lite egna historier om tågresan. mitt i allt så skriker malin att helena har spytt på sig och på golvet, kanske blev man äcklad i vanliga fall, för blattarna som satt snett mitt emot oss flyttade längre fram i bussen. och givetvis måste jag ju kleta i kräket för nån lade en påse på för att buss chaffisen inte skulle se det hahaha. och då håller jag med på att kalva... men spottade & fräste i stället. vilken händelse! ingen tycker säkert den är rolig, men det gör jag.
vi hoppar av bussen snabbt som sören och röjer omkring i stan. inget och anmärka om, träffade lite gamla klassmates och söp mej ännu fullare. kanske därför jag inte har så mycket att anmärka på?
när jag & jeppe gick hemåt landade vi på en trädgårds möbel och vilade ett tag för jag hade ont i hjärtat ;P jag hatar vår "hatväg" på helgerna för det ska alltid bli sånt klabb när vi går genom slottscafét och längs vallgraven..
nåja hem till han och däckade. vaknade kl. 7 på morrnen sprang upp & drack vatten sen somnade om till 10 och var hur pigg som helst. låg & lökade sen blev det frulle och väla. en lång sväng om ieka med anton & filip.
jag inhandlade lite lampor, ett ställ till disk och annat skit. lite kul var det när anton skulle betala sina saker, så är hans legg inte giltigt så han får lämna tillbaka alltihopa.... och här snackar vi ilska och vi snackar om bombhot till ikea ;P det kan man ju förstår.
sen firade dem lite farsdag hittepå, för deras far skall utomlands i nån vecka. . sen under kvällen hade jag & jeppe GP med godis & star wars :D, jag älskar star wars, luke skywalker kan vara den snyggaste karraktären nånsin!!!!

snart ska jag ut & rida på mule pule och kanske städa rummet efter det. kanske oclså sortera bland alla mina grejer till flyttning. får se.

puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0