j som i jakt

sänna gott folk!

tiden har runnit iväg sen sist jag skrev här, men jag hatar denna blogg.se för sidan hänger sig å cpear sig nått så grymt.... lite update? va fan har jag gjort dem senaste två veckorna. ska inte tråka ut er, men MIN HÅSING är hemma :D :D YYYYEEESSS. (typ)

sen förra helgen blev d full rulle, fest på både på fredan å lördan :D mihi. på fredan va d förfest hemma hos mackan packan, sen drog vi : jag,jolle,pimpim,lindkvist, j & nordis till saxtorp (!) haha, men där va fullt ös och en himla massa människor. fast eller men som det kanske heter så finns där alltid folk som ska skämma ut sig på ett eller annat sätt! jag fattar inte riktigt, tror ni på rent allvar att dessa "killar" som egentligen sätter på allt som rör sig, bryr sig ett skvatt om er? nixpix. du är bara en på listan-en av många.

men iaf nog om mitt tyckande, jag har nära & bra hem iaf :D fast jag va knepig när jag kom hem, satt å shyyyade åt mej själv för att jag skulle vara tyst & andra knäppa saker som jag kan få för mig! sen upp tidigare än anat & iväg på vetrinärsbesiktning av min lille kamel & det fick bra fick hem han & allt kort & gott! sen bar det av på fest efter en massa fixande och middags ätande för jag var själv hemma! åkte in till staden mötte ninis och vi rumlade runder med folk :D hihi. sen blackie taxi hem till mig och ja vafan höllts på med? fick för mej en massa skit med nina, vi hade allmänt skojigt :p

dagen efter blev det en lång promenix till bussen för ninis bor i en bit utanför staden (kågeröd) haha. och på kvällen åkte jag till min syrra & mats och vi gjorde hemmalagade pizzor, som va så fint förpackade med tomatsås, deg & hela köret! rätt snitisgt och vi åt även bästaste PARMA SKINKA & keso (?) + lite sallad, tomat & vinegrett sås. det var riktigt rikigt gott :D blidde nån dizney film & sen guardian. och sen sov jag kan ni tro!

veckan som gått har jag gjort lide allt möjligt, va sjuk tisdes-onsdes sen vatt en hel del med pimpim, kanske för mycket ? haha. vatt lite "trubbel" också =/ men det är löst. fredag idag, mamma har lagat middag för här är lite folk & jag har varit dukigt å städat hela neder våningen, iaf köket, tv-rummet, tvättstugan, stora hallen, lilla hallen & toaletten, fy fan va mycket det lät, men det tog "bara" två timmar! en liten sväng med idelinis pålle har jag oxå hunnit med, skulle va snäll när hon åkte till halmstad idag! hoppas vi kan hitta på nått på egen hand snart, va ett jävla bra tag sen....

och imorrn väntar utgång med nina, tessi, pontus & sebbe tror jag :D men krök är det iaf hihi. sen har man huset för sig själva när folket åker till huvudstaden i 4 dagar!

mat snart, för dem ballerina kexen jag tryckte i mig innan har slutat göra verkan :p

tjingeling!
puss & kram

en torsdag kväll

tja finns ju inte allt för mycket att roa sej med en torsdags kväll. jocke sover i soffan och simpson är på tvn och pimisen och spelar fotboll & gör av med kalorier. så det är jag, mongo & luski (saras fantasi på hennes kisemisar). haha
well slänger in en påhittig lista istället!

Lyssnar på just nu:
Finns nog ingen musik på denna laptopen, har inte kollat.
Jobbigaste skolämnet: Utan tvekan matte, men har dock inte det längre i skolan
Favorittidning: Moore hihi
Största som händer i sommar: Hoppas på Bulgarien (återkomsten?)
Byter gärna garderob med: Nån med en trevlig stil skulle jag tro
Vanligaste färgen på mina kläder: Rosa, väldigt manligt :p
Favoritmodellen just nu: Kate Moss, har gillat henne sen jag gjorde ett skolarbete om henne i 9:an
Byxa eller kjol? Byxor, men kjol om det är najs väder
Så många skor har jag: En hel del, får gärna bli fler
Sminktips till allmänheten: Något som MAN passar i, hatar folk som tror dem kan använda kajal, när dem inte kan
Senast utlästa bok: Ehum, kan det vara "När lammen tystnar"
Mitt rum kan beskrivas som: En jävla röra
Jag tränar: Hade en häst ;( men annars mina faboulus sit-ups (som jag bör göra oftare) haha
Jag ville bli när jag var liten: Polis, bonde, regissör tro mej listan kan göras lång
Linje på gymnasiet: Samhäll, social profil

Du vet hur mycket jag älskar dig.

På åtserseende!

haha jag pallar inte

idas fina ordning ;D  



 







i idelinis rum, min blivande sambo till sommaren (hoppas jag i alla fall)

Jahapp, var ett par dagar som gått sen sist, ehum mest vatt med pimpim o.s.v det innebär typ jocke, j, adam & ida. vi har glott på film för det mesta igår blev det Eragon- bara jag som vill ha en drake ;) sen lagade skräcködlorna mat igår, heeeeeeeeel lyckat. "men för fan detta är inte fläskfilé" korkade kids :)

nä men seriöst jag har ingen lust att skriva något mer idag! får avsluta detta en annan dag.

tjoho.

det är inte så att det kallas svartsjuka?

hängivenhet

h?ngivenhet
Det finns alltid en starkare part mellan två eller flera människor!  
Oss emellan, du kommer aldrig bli älskad på det sättet du vill! Det är det som gör allt så himla patetiskt.

en känslofylld helg

tja vart ska man börja för jag orkar inte ta upp allt som hände denna helgen, bra som dåliga ;p men har tillbringat den hemma hos pim (all weekend) med jocke & j då som man tydligen får räkna in numera haha.

fredan va d hem till skrället aka harry å ja vad gjordes, vi kollade på paolo robertos film när han va ung. 
 vi skulle festa iaf och det gjorde vi, i annelöv. och tja där va det ju "puckot" som festade som han så fint hette och knätricket gick ju hem hos alla (filmbevis) som inte är fina pojkar! hihi. och javafan jag hade ätit makaroner tydligen haha ööööh! dem slank upp nån stans. sen drogs de hem till stan nån gång ( ! ) och efterfestande sen begav sej folk hem åt sig, och jag & pimpim vi tja vad ska man säga?
kom varandra närmare eller? what ever det är mellan honom & mig. tråkigt eller hur? för det är inget du nånsin kommer att kunna vara delaktig i ;) tjoho. sen somnade vi väl vid halv 7 och jag DREV in ballerina kex för jag kom på att jag inte ätit på väldigt långt tag :p sov å vaknade av jocke jävla glada humör vid halv 12.
 jag va sooo dead just då, men iaf inte lönt att somna om så jag gick väl upp? minns inte riktigt.

gloddes väl på tvn m.m stack töntarna till väla, så röjde jag lite ( ? ) slutade med att jag storstädade hela hans lägenhet (och gott folk det kommer ej hända igen, för sån toffel är jag banne mej inte) lagade jag snabbis middag till mej och dem malade om sitt kukande fest dilemma. dem ska iväg å jag vill inte festa så det blir inget. så lite förkrök har dem hos harry.
J leker med sin förbannade helikopter (en leksak då alltså , nget annat som weberg trodde) haha.
men jag gjorde mat igen, va småsylten efter att nötterna dratt;D inte helt fel, och kollar på en film jag redan sett tusen gånger. blöööb! sover otroligt dåligt :(

jocke väcker mej vid 3 när han hänger sig på ringklockan jag blir smått ursinnig, såklart hade  jag väldigt svårt att somna om, saknade väl att ha nån bredvid mig. men somnar till slut vaknar till å från.
pim & j kommer vid halv 6 j leker med sin förbannade helikopter och sen ska dem ut å åka skatebord klockan SEX PÅ MORGONEN, sen ska J kramas å ha sig, jag va kanske inte på det absoluta humöret, för dem tände lampan i taket.
men jag äter lite ballerina för jag hade fkt sovit sen kl.00 så började bli sylten. 09.00 vaknar dem JÄVL A asen och börjar titta på tv  och leker med den förbannade helikoptern......... men såklart somnat dem om, fast jag & jocke va nere å handlade bullar å käkade frulle först. men där satt jag, så försökte vila mej, men nä så då duschade jag. slutade med att jag tittade på dizney dags. vafan har jag mer gjort idag? åt pizza och mös, tittade på nån cp 60 tals film och pladdrade på med töntarna. sen kan nu tro, pågarna feeeeeeees nått så grymt, glad jag inte festat för då hade jag oxå kunnat va med på "kassimagendanefterfest" hahaha

vatt hemma ett par timmar nu. knappt vatt hemma på hela veckan, så man får väl vara det nån gång ;D men imorrn är det äckel päckel skolan. jag har ingen vidare lust till det! och en sak jag inte heller har lust med är att läsa hela min detaljerad helg, och mer har jag kommit på! det har varit en rolig & trevlig helg, men även bråkig å jobbig och patetisk för vissa.  haha men det brukar det väl vara?

ett exempel på att killar är nötter:
vi sitter å kollar på fear factor eller nått mög, jocke sitter å spelar sitt äckliga skit på datan, pimpim jamar nått i stil med: ooooohhhh (typ BRUDAR) va några bikinis flickor. jocke vänder sig (inte) diskret om och kollar direkt. haha. inte för att det är speciellt ovanligt, men det såg roligt ut!

helgens bästa måst ju vara:
jocke: tja har inte prsenterat mej, jocke
"nån": PUCKO
jocke: ehh jocke
"nån":PUCKO
jocke:vaddå heter du pucko?
"pucko":PUCKO
kanske inte lät exakt så, men fy fan va jag garvade. ps. han kallade mej catwomen å försökte fräsa som en katt för att jag hade på mej leopard färgat linne (typ) man försökte att inte låssas om honom, haha undra varför!

tror jag ska gå och sova snart, men vill äta en macka eller nått först.

tjoho oldies.


du älskar mig!


wettex trasa

blir heligt ilsken för jag är inte så "insatt i blogglivet" så jag vet inte hur det nya systemet fungerar med att lägga ut bilder! så gott folk ni slipper väl se mitt vackra hue (hade ju blivit ett strålande foto när jag festar) hihi. eller mina kompisars vackra huen.

men nog om detta värdsliga problem! hhahah hade en trevlig stund nere på center syd idag efter skolan tihi, sa ju till jocke att skriva i sin blogg (som han för övrigt inte har) om hurvida man kör ner till centan för å käka på BK & sen köpa tre stycken wettex trasor (hahah för att jag torkade golvet med den andra/den sista dem har) men det ALLRA viktigaste var att fjånarna köpte godis (till mig) och sen inbillar sej att det ska vara till fotbollen ikväll, nix pix! kan dem glömma om jag nu ska in till staden får vi se hur det blir med den saken.
 
har ju glömt den lilla lilla detaljen att pimis har fått sej en (ny) room mate. så nu förpestar jocke tillvaron istället, nu när sara är i englandet och jobbar med småglin & raggar på fish and chips!

som jag saknar dej houston väldigt väldigt mycket !

får börjar träna istället, på heltid. det ni, jag gör 150 situps utan att blinka (säger vi) plus andra jobbiga övningar som får ens magrutor att arbeta febrilt ;p nä nu ska jag inte ta i så mycket. kanske finns nån dum jävel som läser min blogg som verkligen tror jag är vältränad, fast det hade ju varit ganska så skoj ;D men jag tror fkt att jag ska träna lite idag, ut å springa lite? om det inte är för geggit i skogen. får se hur det blir med den saken!

tjingeling på er, era nötter.

hihi lite kärlek på dig din padda <3

och jag som älskar NAVY CIS, blir jag chef ska jag bli som gibbs ;D tjoho

försvunnen

helt sinnes. jag har ingen mulepule mer ;( vart tog han vägen lixom? han är inte hos mej längre!!!!!!!!!!!

jag har ingn speciell lust att skriva om någonting idag om jag ska vara helt ärlig, ska ut och mocka ut hans box snart för hästarna ska flyttas runder lite eller nja byta bostad kanske man säger.
ä l s k a r   d i g .

på återseende gott folk!

RSS 2.0