imorgon åker jag.

tja, om ett dygn är jag långt uppe i sverige. närmare bestämt sälen! 
just nu håller jag på att packa, eller jag har gjort det i typ 3 timmar.
det är sååååå tråkigt! jag har lagt fram en hel del kläder som jag tänkte ta med, men efter en stund tröttnar jag och börjar syssla med annat. jag har designat en egen "ljushållare", packade undan lite julklappar, ätit en polkagris stång, gick ut och rökade och organiserade bland mina filmer. för att bara nämna några grejer.
jag gör verkligen allt för att slippa. nästa steg i slippa-undan-att-packa är att gå och duscha.
men i en vecka framåt kommer vi ha mega skoj, så jag får väl stå ut med att tråka ihjäl mig med packningen.

förmodligen så ska vi åka till teneriffa i början på februari, vi har ett par hotell vi fastnat för. faaan vad gött! det känns som det är jätte längen sen jag var på solsemester, men det var ju faktiskt i mitten på januari detta året.


 
jag klädde ut sillen till en julhund ;)


jag tänker inte skriva mer om julen, det får fan räcka. inte mer än att vi hade trevligt och jag provsmakade sill! hemskt misstag.........

jaha, då får jag väl återgå till den tråkiga packningen.

skånes jordbävning!

jag tror aldrig att jag någon gång kommer uppleva ett jordskalv igen. en gång under mitt 20 åriga liv har vi haft en märkbar jordbävning, och vad gör jag? SOVER! men det är lite små coolt att kunna säga; äh inte ens en jordbävning väcker mig! fast det är kanske bara jag som tycker det;P
även om jag egentligen inte upplevde den, för jag sov ju trots allt.

iallafall, åtskilliga timmar senare sätter jag mig vid datorn och loggar in på facebook, där läser jag diverse saker om en jordbävning. och inte var det någon i utlandet heller, det fattade jag ganska omgående. för så lite bryr sig svenskarna om andra, egentligen. om det inte hade varit andra svenskar inblandade!



undra om jag hade vaknat om landskapet hade förändrats så mycket?


 
helt apropå så bestämde vi här hemma att vi skulle skaffa ett fadderbarn idag! tänk vilken bra människa jag har blivit trots allt.

klockan slog nu 11 och mamma och jag ska julstäda och sätta upp en jävla massa julpynt. som jag längtat, jippie....


ذرّت، بلال

varför ser min tunga alltid ut såhär efter några öl?! jag syftar på färgen...


روان، روح، جان

bah, jag är trött i skallen nu. det blev mååånga timmars jobb igår och tidig morgon imorse, så det sätter väl sina spår misstänker jag! såklart efter jobb idag så rännde jag nere i stan, gick bankärende, solade och shoppade bl.a nya mjuka kuddar på hemtex, en pärm till alla mina papper (VUXENPOÄNG!) och en skön halsduk samt lite grann kläder!

jag vet inget roligt jag kan klottra ner i min bloggjävel idag. förutom att jag gjorde dagens gärning och skänkte 50;- till en uteliggare som blev själaglad. han sa att jag var en mycket snäll människa, såklart;)

nu ringer jeppe så man får se till och svara....

ps. jag har återupptäckt coldplay.... fantastiskt! varför slutade jag lyssna på dem?!

ps2. min rubrik betyder själ på persiska!


det där med julen.

idag är det dax för ännu ett kickboxingspass. det är en hel vecka sen jag skrev sist och då skrev jag om min senaste bedrift! nu snart runt 17 tiden hämtar ida upp mig. innan dess ska jag ha hunnit laga middag och äta middag. jag känner att jag har ganska så bråttom. det blir taco, snabbt och enkelt!

just nu orkar jag inte läsa bloggar, (i princip) allt handlar  om juljävlen, äcklig glögg, julklappar och så vidare. det är enstaka bloggar som tillför något i denna blogghysterin om julen. jag har handlat alla mina julklappar och jag tänker inte äta någon julmat mer än nödvändigt. som vanligt blev mitt förslag nedröstat att äta taco till julen. jag undrar varför egentligen? idag läste jag i tidningen att den traditionella julmaten håller på att försvinna och ersätts med annat. fan att jag inte kommer på vilken som är på "utelistan" och "innelistan", det var iallafall ingen förlust att några sorters mat försvann från julbordet =)

nä, nu jävlar får jag lägga på ett kål!

skål för att julmusten iallafall finns!

kiwi salva och kickboxnings premiär

detta är nog något av det godaste jag luktat på, på tre år eller någonting sådant. jag beställde sånt smashbox smink för någon vecka sedan som motverkar glansiga pannor och annat trams på eleven.se, så fick man som det så fint kallades för en godispåse. och i denna godispåsen (som jag nästan blev gladare för) så fanns en pytteliten mini version av denna hudlotion, som jag tror luktar himmelrike.
så detta beställde jag hem nu, plus en annan till min lillasyster i julklapp som hon ville ha.
jag känner att det är dax att krypa ner i sängen och kolla på jalla, jalla. efter mitt stenhård premiär pass på kickboxningen idag så är jag helt slut i kroppen. undra hur jag ska kunna jobba imorron med min framtida träningsvärk?



RSS 2.0