valborgsmäss

idag är dagen då dem flesta får sin första fylla. kanske få man kommer se små tonårsbarn ut och örla efter midnatt och kalva i närmsta buske. jag skall iallfall festa idag, efter jobb vill säga. 16-22, men jag skall försöka gå lite tidigare. först ska jag möta upp helena på tycho, tydligen är det semifinal i fotboll idag campions league eller vafan det heter. sedan ska vi  eller jag ska iallfall bort till baggens, bartömmning står på schemat idag, och så jobbar min kära pojkvän i baren. det är inte helt fel.

tre dagar på raken har jag varit nere på stan och småhandlat, ena dagen blev det underkläder, armband, en sjal och ett par skor, en annan dag shorts och  linne och sen idag så blev det utterligare ett par shorts, två linnen och ett halsband. kanske onödigt, men lite sommarkläder borde man inhandla i detta fina vädret.

nu måste jag sminka klart mig för jag ska sticka om 10 min ungefär.

tjing.

vilka grannar....

jag vet redan ett problem som kommer reta mig till fördärvet när jag flyttar, är hur jäkla lyhört det är i lägenheter. just nu är jag och övernattar hemma hos min syster. och nu mitt i natten står (jag misstänker att det är ett par) en man och en kvinna iallfall och bråkar som aldrig förr. dem gormar och skriker. för fan ge folk lite lugn om nätterna. visserligen sover inte jag, men om jag hade gjort det, då jävlar hade jag slängt in surströmming genom deras brevinkast.

idag har det inte varit nådigt på arbetsfronten. mamma fick en fixidé att vi skulle göra vid den ena altanen, städa rent det och lite så. så där satt vi med nått slags pyttelitet trädgårds redskap och damög upp spindelnät, gamla löv, pollen och fan vet allt. men det var rätt tråkigt!
utanför mitt fönster hade en fet jävla spindel gjort ett bo, den åkte också in i dammsugaren, hehe. fast jag gick loss med högtryckstvätten sen och det var skitroligt. 
och så har jag tvättat en jävla massa tvätt idag, och för första gången för detta året så hängde jag tvätten utomhus. det har varit så skönt med fint väder idag.

nu har dem slutat bråka däruppe, jag kanske vågar nanna nu utan att bli störd?  

parfym

nu har jag gått och beställt den, äntligen. den luktar så förbannat gott. ändå sen jag var i i italien 2006 så har jag velat ha den, men jag prioriterade annat under tiden. för den är ju inte direkt gratis. 600;- för 50 ml, men jag hittade den 25 % billigare på www.parfym.se. så inklusive frakt m.m så blev det 518;- för 50 ml. det är ju överkommligt.

nu skall jag ut och sola igen. så härligt väder ute.
154296-97

ps. jag lurade mamma att jag hade tatuerat in ett hjärta på vristen/foten. (jag hade inget att göra på jobb i lördes så jag satt och ritade på min fot) så sitter det kvar ännu, och skulle faktiskt kunna vara en tatuering om man inte kollar så noga. hon skulle sett sin egen min haha. för om man säger så, så är hon inget fan av tatueringar. men jag ska någon gång i mitt liv tatuera in en dödskalle nån stans på kroppen. tjoho!

jag & jeppe


fan vad jag älskar min jesper.


154296-96


och innan jag glömmer det årets dummaste kommentar kom igår från en "världsvan" tjej. jag kanske ska nämna att vi var hemma hos nicke som hade 20 års fest, en trevlig tillställning med blandat folk.

iallafall hon och jeppe förde en dialog om livet såhär efter gymnasiet o allt vad det hör till. då kläcker hon ur sig att hon har varit med om mest saker i livet än någon annan på festen har varit med om. yeeee? okej det vet man efter 15 min på en fest? stackars simme som råkade i konversation med henne sen haha. men hon menade inte upplevelser, erfarenheter och liknande. utan om sitt utseende (????) om hon hade lagt ner pengar på att bli så "snygg" (som hon ändå inte var) eller om hon klippt sig, solat eller vad fan som helst förtäljde inte historien. 
kort därefter (läs mycket kort) lämnade vi hennes sällskap och drog ner till tycho. det var mycket trevligare.
det finns korkade människor och det FINNS korkade människor. gissa hennes kategori? haha

det får räcka för idag, jag har ingen lust att skriva något. jag har börjat tvätta iallafall, och nu ska jag hoppa ner i bingen

diverse grejer

imorse kl. 6 vaknade jag för att jeppe snarkade, och det var minsann inte lite heller. jag sparkade till han mer än en gång innan han höll snattran. och efter det gick det trögt för mig att somna om. kl. 9 så vaknade jag igen, så nu har jag varit uppe sedan dess. jag har masserat jeppe (som jag alltid får göra för han får ont i ryggen av lumpen) och hunnit äta frulle. annars har vi inte kommit så långt idag. det får nog bli en dusch nu och sen har jag ingen aning, jag börjar jobba kl. 16-22 så mycket vet jag.

inatt drömde jag igen, att min mobil laddade ur. fan vad tråkigt att drömma om det. jag drömde att den pep och väsnades hela tiden.

annars igår så hämtade jeppe mig på jobb, så körde vi till hemköp och köpte godis och annat trevligt. sedan körde vi hem till honom och kollade på sin city och mös.

nä nu får detta räcka för idag.

tjing.

ps. hoppas att det blir sol idag, för just nu ser det grått ut...


154296-94

förbannade pengar

idag så tänkte jag sticka ner om stan innan jag börjar jobba och handlade nått användbart att ha på mig. jag har nämligen inte tvättat på 2 veckor, och jag giter inte gör det heller. så nu är det försent, för det tar ju sin lilla tid innan det är rent och torrt. annars ikväll ska jag och jeppe mysa, runt 22 slutar jag så visst hinner man med det. imorron var det tal om fest, så kanske ska leta upp nått roligt nere i stan när man ändå ska dit? det kvittar hur mycket jag handlar, så blir jag aldrig riktigt nöjd. efter en vecka är kläderna tråkiga och sen blir det samma gamla vanliga "jag har inget att ha på mig" baaaaaaaaaah. fan vad man är bortskämd.......

jag sitter egentligen här för jag har ångest, jag måste nämligen lägga undan minst 2000:- denna månaden till thailandresan. det är inte jätte mycket och definivit inte svårt, men det ska göras! och jag vet med mig att jag lätt kan bränna alla mina pengar på skräp, sprit eller kläder. jag borde skaffa mig en ekonomisk rådgivare, för jag kan inte hantera pengar överhuvudtaget.

ps. jag har slutat missbrukar nässpray efter en veckas rehab är jag friskförklarad ;P bra va?!
ps2. idag fick jag hem en utbetalningslapp om skadeståndet, 550;- so far so good.


först ska jag ut och pussa på min lilla houston. åhh. han åker kl. 16 idag...

nä nu ska vi köra.

en månadslön

uh denna månaden får jag ut 12.500 riksdaler. det tackar jag inte nej till i första taget, fyfan vad härligt. det är ju en halv förmögenhet detta, i all fall för mig ;P och är jag är inte ens fast anställd.
redan kl.9 kom mamma in och väckte mig idag, det tycker jag är för jävla onödigt. vi skall bort och lämna flisa vid 10 (houston lilla sällskaps häst). annars inget, jag är förbannat trött, det är dax för frulle nu. jag tror jag är för trött för att skriva mer...

ha en fin dag!

god kväll!

som vanligt eftersom jag är en sträv och ifrågasättande person så funderar jag kring det med light produkter ikväll. det kan ju egentligen inte vara bra, och här fick jag mitt "bevis"; "Vanligt socker är inte bara onyttigt, det är också en av orsakerna till att vi blir överviktiga. Men attt därför byta ut sockret till kemiska sötningsmedel är bland det dummaste man kan göra, om vi inte tvingas av att vara diabetiker förståss" Handbok vid graviditet och anmning// Utbildningscenter. även om det är handbok för gravida så borde människor begripa att det är bättre att äta en naturlig råvara än en genmanipulerad eller kemiska framställd. eller dumma som människor är så kastar dem sig över cola light, light smör, light läsk och till och med light godis och fan å hans moster. har dem en skruv lös (??????)
så där hör ni era dumma jävla as som äter light ;P

tack för mig!

på fredag så åker han....

154296-93


och jag glömde det allra viktigaste som hände idag. houston gick igenom vetrinörsbesiktningen, så på fredag åker han (bort typ 2 km). men till ett nytt hem, till en tjej som heter emma. vi har haft sån otur med han att han blivit halt, haft slemm i luftrören eller annat när vi har skullat sälja han. men det kommer vara blandade känslor på fredag. hur galet mycket jag kommer sakna honom. åh min lilla håsing... ta vara på dig och var en duktigt häst (fast det är du, det vet jag om)

håkan kråkan

ps. vi träffade på håkan hellström i sthlm. man kunde få autografer & ta kort tillsammans med honom. alltså han satt och signerade. jag träffade egentligen inte honom, men jag såg honom. och jag ljög kanske lite ;P men lite fräckt var det allt.


154296-92


här är han i egen hög person!

nyhets galningar

jag tycker en sak är jävligt tråkig egentligen. nyheterna.men jag älskar att läsa morgontidningen.  för helvete det är samma jävla eviga skit på TV:n varenda jävla dag. nån dumskalle som mördat någon, skadegörelse för 1039.98489374 miljoner kr och en mutskandal på systemet. och jag höll på att glömma; hemskheterna i irak & israel. det är så tråkigt, självklart det är förbannat hemskt saker och ting som sker. men ingen gör ju något åt det, så varför mala hål i huvudet på människor som ändå inte bryr sig. ingenting kommer ju att hända. (men jag hoppas innerligt att trenden bryts).

jag har precis kommit hem ifrån jobb, bänkar mig framför TV:n med en äcklig skål flingor och glor på nyhetern, då firar dem i USA i NHL serien eller vafan det nu var (om ishockey iallafall) att nått lag vunnit (jag är så ointersserad så jag la inte namnet på minnet) så dem hoppar sönder bilar eller slår sönder med tillhyggen, vandaliserar i största allmänthet och plundrar affärer. skadegörelsen kommer snabbt upp i mångmiljonslopp. är det så man firar nu förtiden? hoppas aldrig att jag vinner nått i såfall. vad är det för nåna dumma fårskallar som sysslar med sånt? när det går så långt, då handlar det fanimej inte om sport längre (men det var ett jävla bra tag sen det handlade om sport).

nu är jag irriterad, det var väl jävligt onödigt detta...

drömmar om ormar och politiker

ja det är ett märkligt ting.
inatt drömde jag att en fet jävla orm bet mig i armen. det var en giftig jävel, (nått liknande på bilden längre ner) jag fick fatt i ormens hals och dängde den i marken och försökte ta död på den. mitt i allt så börjar ett gängkrig bryta ut på gatorna. så dem rycker ormen ur mina händer och slåss med den mot varandra. efter att dem är "klara" så slänger dem in ormen i ett buskage och den ringlar sig snabbt iväg efter mig. jag springer som en galning till kasernplan (som ligger i stan) och där hinner den i fatt mig och biter mig en gång till. då dör jag! när jag vaknade i morse trodde jag att jag var ett spöke, för jag var helt säker på att jag var död. usch jag har alltid en förmåga att komma ihåg mina drömmar, ibland är det rysligt.
 är det något som jag faktiskt är rädd för så är det ormar, spindlar och andra "typiska saker som tjejer blir rädda för" bryr jag mig inte ett skvatt om, men ormar.... uuuuh.


154296-91




















bara för någon dag sen drömde jag att  jag var dödligt kär i en landskrona politiker. det är så pinsamt , så jag tänker inte avslöja hans namn. haha i min dröm var han grymt snygg och helt underbar, men tyvärr så är han inte det i verkligheten. vi skulle gifta oss och skaffa barn m.m. och jag var sååå lycklig. men gitvetvis vaknar man och inser att det bara var en dröm. men lika snabbt kommer jag ihåg att jag har min älsklings jeppe.

det är skönt att jag har han! fan vad jag älskar han.

på djurgårds färjan


154296-90

jag & bettan åker båt

min stockholms resa

äntligen är man hemma igen. det har varit riktigt hetiska dagar, man vill ju hinna se så mycket av stockholm som möjligt. det enda jag "missade" var utelivet i stockholm. men det kanske man får se mer av till sommaren? som sagt jag var där med familjen och lite kulturell har vi hunnit med att vara, hundra gånger om. vi rännde runt på museém blanda annat på Vasa och nordiskan och kollade på vaktavlösningen på det kungliga slottet, mäktig syn vettni. och gudars vad vi åkte tunnelbana, jag är så avundsjuk på stockholmarna som får/kan åka det varje dag.
det är ju hur jävla roligt som helst, och det går hur många tåg i timmen som heslt. när jag någon gång blir rik i framtiden ska jag bygga en tunnelbana i landskrona. fan va ballt!
och promenerat har vi hunnit med åtskilliga gånger, vi bodde helt perfekt, mitt i smeten på östermalm, mitt emot skatte skrapan. så det var riktigt nära till allt, tycker jag som inte hittar speciellt bra i stockholm.
det finns hur mycket som helst som vi har gjort, men trevligaste av allt var när vi åkte ut på drottningholm och hälsade på min lilla filur som vakar över kungafamiljen. herregud vilken anläggning dem har. lite stolt var jeppe allt när han gick några meter bakom madelene. om bara några dagar får jag hem han igen, efter en tuff pärs uppe på slottet.

jag har helt ändrat ouppfattning om stockholmarna, innan tyckte man alltid att det var några dryga, snobbiga 08:or som tror att allt kretsar kring stureplan och briger jarls gatan, men dem är så vänliga, hjälpsamma och trevliga. flera gånger fick vi erfara det under vår lilla vistelse. två kvinnor, kom "självmant" fram när mamma leta efter götgatan (som vi bodde på) och visade och henne fram till porten. och bettan glömde sin väska i tunnelbana, då var det genast en kille som skrek på henne att hon glömde sin väska. så det var en härlig upplevelse. 

fyra saker som jag tycker är typiska för stockholmare är:
* fika, i brist på trädgårdar får dem visats mycket på ute, café, i parker vid hamnen o.s.v då blir ju en fika väldigt naturlig. innan retade jag mig på alla som bloggar om att dem fikar, men nu förstår man ju varför.
*head set, det har aldrig slagit igenom i skåne såsom det har gjort i sthlm. ALLA går med head set.
*TUNNELBANA, jag älskar det!
*dem är förbannat glada för att prata, gärna så att alla hör det. men det verkar inte störa den ett dugg.

och sist men inte minst, man förvånas aldrig av hur folk klär sig. denna helgen har jag verkligen sett allt möjligt som kallas för kläder.

nu ska jag få väck sminket och hoppa i bingen. för jag är trött, mamma började dammsuga lägenheten vi lånade kl. 8 imorse... 

god natt.


världens vackraste!


154296-89

här är jag!

tjenna moss!

154296-88


jag försöker att övervinna ett beroende

då har jag packat kläder till min minisemester uppe i stockholm med familjen. fredag-måndag skall vi hänga uppe i huvudstaden. förhoppningsvis hittar vi något sätt att roa oss på. annars så ska vi kolla på när jeppe gör sin högvakt på kungaslottet, flott inte sant?

idag har jag retat mig nått så fruktansvärt på massa små saker. först och främst den förbannade internets bankgrejen. hängde sig,  ville inte fungera och sen kom där en varning att om jag tryckte fel kod för många gånger spärrades kortet. retsamt! det var mycket bättre med engångskoder när man skulle flytta pengarna mellan andra konton. jag har faktiskt inte bett om att få hem en sån jäkel, men dem på nordea tar sina egna friheter.

sen har det blåst som ett jävla ollon ute. det går inte en jävla dag utan att det ska blåsa, vad hände med det vindstilla? det var ett riktigt helvete att cykla till bussen, jag som aldrig är ute i god tid fick trampa på som en annan galning. och så är det min "ständinga" huvudvärk som kommit och gått idag. jag försöker nämligen göra kvitt min nässprays beroende, och det är lättare sagt änu gjort. åh! jag är för jävla dum som gått och blivit beroende av sånt skit.

nu ska jag fanimej sova. det räckte tydligen inte med 10 timmar inatt ;P

sov gott!

en ny dag

om det är något jag verkligen inte tycker om, så är det att gå upp på morgonen. jag hatar det! det är så mycket skönare att kunna ligga kvar tills jag själv vill gå upp. visserligen har det blivit så nuförtiden att jag vaknar mycket tidigare än innan. kanske tecken på att man börjar bli vuxen? även om det känns långt ifrån att vara vuxen.
fan jag retar mig idag, hade ingen baby olja som jag kan smörja in när jag duschat. och givetvis resulterar det i att jag blir torr och skinnet sticks. jävla skit.

nä, idag får jag hoppas att det blir en fin dag.

tjing.

en något tröttsam dag

åhh, jag är förbannt trött nu. jag vet faktiskt inte riktigt varför jag är så trött. jag vaknade "redan" kl. 9 imorse på det (för mig) sämsta möjliga sätt; nämligen av telefon jävlen. men denna gången så var det ett sms...  men tja det räckte kanske inte med sådär 9 timmars sömn, för jag lade mig kring midnatt igår. efter jobb mellan 16-22 idag, så är jag relativt nykommen hem till syrran. såhär efter en skål med kalaspuffar och ett repris avsnitt av NATY CIS tycker jag det är dax att krypa ner i loppelådan. för imorrn bitti är det dax igen för jobb.
ja, annars idag så har jag ridigt en runda, betat på ängen med kusarna. suttit och spanat på mina auktioner på tradera, som för övrigt går lysande.
 det kommer sitta fint med lite ledighet, jag jobbar fram tills torsdag, sen är jag ledig ända fram tills tisdag i nästa vecka. hur jag kommer spendera den tiden återkommer jag med (för det är en hemlis).

nä, nu ska jag ha fatt i en bok och sen drömma mig bort i sömnen.

ps. jag älskar det fina vädret som äntligen har kommit, snart kan man slänga sig i en solstol på balkongen/terassen i shorts och linne, och sola. härligt!


riktigt feta lår

igår när jag kom från kvantum och var på väg till jobb möttes jag av en för mig ganska grotesk syn. två töser i yngre tonåren kom cyklandes. varav den ena hade kjol/shorts kommer inte ihåg vilket, inga leggins eller annat under (och nu pratar jag muskort) och hennes likbleka smällfeta lår stack fram. det är inget fel i att ha några kg extra på kroppen, men snälla skona mig från sådana syner. och då såklart som grädde på moset så likna henns lår ett vitt lakan. både i storlek och färg....
jag undrar nu om hon inte själv ser att det inte är snyggt nånstans.... eller kan inte hennes kompis komma med några av sanningens ord? för ingen i världen (inte ens hennes egna föräldrar kan tycka att det är på något sätt snyggt) nä för helvete, jag brukar inte byr mig om vad folk har på sig, det är helt upp till var och en, men igår. det tog priset, det var så förjävligt att jag till och med vände mig om. öh det är vad det tål!

nu ringde det på dörren, jag misstänker att det är dem jävla jehovas vittnen som plingar på. så då skiter jag i att öppna. får se om dem hängt en ful jävla broshyr på dörren.... jag gjorde nämligen misstaget att öppna en gång, och tog emot en broshyr av en tillsynes  trevlig gubbe. det såg nämligen ut som nån jävla "rädda skogen broshyr" han gav mig. den åkte direkt in i pannan och blev bränne... så nu ränner här en massa skumt folk som vill sprida sin idiotiska religion!

födelsedag för mulis ;P


154296-87

håsing fyller 10 år idag.

det våras för....


154296-86


med denna väderleken som vi har ute, så längtar jag ännu mer till solen! kanske sådär 7-8 månader innan det kan vara dax, för jag ska fanimej åka till thailand, och stanna i en månad. åååååh.

angående pengarna

igår kväll så ringde en speciell person. denna personen är inte mindre än dem brödernas ( som rättegången ska skicka i fängelse) pappa. för det första hur faaaaaaaaan i helvete har han fått tag i mitt nummer. jag finns inte med någon stans på varken eniro eller hitta.se. allt jag äger står på mamma, och vi heter inte ens samma i efternamn. frågorna blev många i mitt lilla huvud på några sek. iallfall ville han betala in pengar på mitt konto (för skadeståndet) men för det första så har domen inte "hunnit laga i kraft" (eller vad fan det nu heter) och dessutom måste det ju finnas kvitto på att han betalat i) och sen att han ville träffas för att "göra upp i helsingborg" hallå (?) sen när borde vi kommer överens? men slug som jag är gick jag inte med på någonting, utan hänvisade till att det kan vi prata om när domen börjar gillas. och vidare med det så ska jag hänvisa till min advokat! ps. hur ballt låter inte det, nästan som i en film....
men hela tiden kommer återkommande frågan, var fan kunde han hitta mitt nummer. för inte fan har min advokat gett ut det till han. inte utan att ha frågat mig!
haha tänkt nu om han läser detta, kan han hitta mitt nummer, kan han kanske hitta min blogg (?) fast om jag säger så, så tror jag inte han är killen/mannen som letar upp min blogg. utan snarare en som hellre letar upp flaskan, om jag säger så. haha. men det är inget förtal!

fan jag längtar tills den 25:e för då får jag lön. jag har nästan lyckas göra av med alla mina pengar. men å andra sidan så bodde jag själv i mer än en vecka och där gick åt mycket pengar till sketen mat. och sen så har jag ju faktiskt handlat en del kläder som vanligt, men denna gången köpte jag 2 par byxor.

nu ska jag ut och rida, och sen iväg till jobb vi 16.

grillning på järavallen

idag så har vi lekt på järavallen, med korvgrillning, kottkastning och diverse lekar. även rambo insprirerande kniven anton hade med kom väl till pass. och jag måste tillägga att jag är grym på kottkastning mellan två träd, för jag rodde hem "hela tävlingen" haha. antons dragning till eld fick utlopp, han försökte bygga en jätte eld. men tyvärr blev det en fjuttig med en höjd på 2 dm, men grilla korv gick ändå. tur var väl det.
i detta fantastiska väder tycker jag att man kan utnyttja vädret med att vara ute. min idé imorse gick tydligen inte hem, att åka till ven. men å andra sidan vafan ska vi göra där? det får bli ett senare event till sommaren (som verkar vara på väg nu) jag tog en del bilder som säkert hamnar i min bilddagbok så fort jag kommer hem imorrn.

nu i eftermiddag/kväll så ska vi basta hemma hos jeppe, antalet bastare är ännu okänt. men det lutar åt en trivsamm kväll. lite alkohol så blir man bra i gasen och kring kvällskvisten bär det av mot staden! jag känner att en dusch hade inte varit fel för jag stinker rök, fast det känns som en on handling för om några timmar är det ju dax för bastningen.

vi får se. hej så länge!

sommar!



154296-86



telefonsamtal.

det var väl jävelen när man väl är hemma en kväll så ringer folk som tokiga. igår var en sådan dag. eller dem ringer kanske inte som tokiga, men 3 samtal är 3 för många, i alla fall när man håller på att somna. och det blev minsann inte bättre av att jeppe polare manne ringer kl. 8.20 imorse och typ vill ingenting, mer än bekräfta att han var/är full. nåja efter det går det ju för fan inte att somna om, så jag har varit uppe sen halv 9 tiden. annars idag så blir det nog fest, ska ner till bolaget om en stund.
igår var vi bara hemma mest pg.a av regnet och sen var vi inte sugna på att dra ut, så det blidde film, american pie beta house, haha för jävla glöttig film! man kan inte alltid lyckas pricka rätt på filmvalet, jag har inte ännu sett no country for old man.

men nu ska jag nog klä på mig lite andra kläder!

ajöss. syns kanske i dimman.

jobb & sömn

under dem senaste dagarna tycker jag det har hänt så mycket grejer, men jag lägger aldrig dem på minnet. antagligen är det väl inte så viktiga för då hade jag nog kommit ihåg det.

iallafall så har jag fått förlängt till september på jobb. nu kanske det passar sig att ta sig i kragen och flytta nån gång. jag går och gruvar på om jag ska det eller ej, för jag vill ju så gärna utomlands. fast jag är nog för mesig för att ta steget fullt ut. nyligen hittade jag ett jobb i Toscana i Italien, precis vid strandkanten på ett café,  mellan april-september var jobbsäsongen. tänk vad skönt, riktigt härligt,  men dum som man är så struntade jag i det. bra, eller dåligt det vet jag inte!

igår var det helt galet. mamma hämtade mig på jobb så sent som 15.30, efter det åkte vi till hemköp och handlade en helsikes massa mat. drygt en timme senare var vi nog hemma, och en halvtimme efter det sov jag som en stock. runt 20 tiden ringde jeppe och störde, så sur och ving blev jag. men höll ångan uppe och pratade i nästan en timme med han, haha han och hans glöttia lumparkompisar. trött som jag var somnade jag om igen, kl 22 skickade jeppe sms som jag snabbt svarade på. inte förräna 06.00 vaknade jag igen. men somnade om, och försov mig i över en halvtimme. hur lyckas man? jag sov ca.13-14 timmar,  vafan är det? tåler jag inte lite dagsjobb? haha, galet var det iallafall.

nä nu ska jag hjälpa till där nere, mamma har bjudit hem sina jobbarkompisar.

nu ska jag hem...

nu sitter jag bara och väntar på mamma. efter att jag har bott själv i mer än en vecka så ska jag nu hem till lilla saxtorp. visserligen ska det väl bli skönt, men fasen jag  längtar tills jag har en egen lya. både igår och idag så mådde jag piss. hade frukansvärd huvudvärk igår, så det var ingen tanke på jobb eller kalas hemma hos jeppe. så jag sjukskrev mig från jobb, dessutom har jag varit jävligt trött den senaste tiden. om kvällarna har jag inte fått ro i kroppen och vaknat tidigt.
jag låg i sängen halva dagen och kollade på gamla beck filmer istället. men framåt kvälls kvisten så mådde jag betydligt bättre, så jag orkade gå en lång runda med sillen och laga taco och kolla på NAVY CIS, och duschade orkade jag också med. ingen har ju dött av frisk luft, så kanske det var den friska luften som gjorde att det blidde bättre. vem vet? annars under kvällen igår så blev det dukes of hazzard. den är riktigt rolig den filmen, hihi. och det blev några samtal med min snygging som har rakat skallen. ballt! fan det är alltid lika tråkigt när han ska åka upp till piss skövde och leka krig......

i lördes så blev det en hel del fest. först flängde jag & jeppe runder överallt, bland annat på centan. men vid 20 tiden åt vi middag hemma hos jeppo, kollade en stund på körslaget. direkt efter käket var det förfest hemma hos anton/filip (som inte var hemma) tessi, sebbe, krille & pontan anlände också. i och med att klockan var så mycket så drog vi direkt igång med lite kortspel. och det var väl jävlen att jag inte kan passa mig för sånt, blev dygnrak på en timme och låg på toalettgolvet och vilade mig. men dum som man är, får man skylla sig själv. kanske runt 22.30 var det dax för staden, rättare sagt baggens. mitt kort ville inte vara med på noterna (varför vet jag inte) det var likadant kvällen innan... för pengar är där minsann på det!
så jeppe fick pröjsa med sin minimala lumpar lön ;P hehe. jag tyckte mest kvällen bestod av vinglande hit & dit, efter stägning hängde vi i baren där uppe och kännde oss tuffa (haha nä jag vet inte varför vi inte gick hem) kvällen var väl som alla andra, jag träffade människor som jag inte sett på ett tag. det är ju såklart alltid lika trevligt!

hej så länge

en trevlig kväll

nänä det skulle inte bli fest igår va. fyfan vad det blev fest, jag blev packad som en get. efter att jag slutade jobba vid 22 så var jag sten död och ville mest hem och kolla på film & äta godis. men när jag gick ut med sillen i närområdet så var det dunka dunka på varje balkong. då blev jag sugen på att dra på fest. så istället drog vi bort till kristian som hade inflyttningsfest, tog någon öl. eftersom klockan redan var så mycket så var det i princip dax att sticka ner till staden omgående, och det fick vi göra. det var en glad skara på faktiskt en hel del folk, 12-13 kanske.
vi nådde baggens, jag körde direkt på en öl i kvarten så jag kunde komma igång. och som jag kom igång sen. makalöst! vi stötte på fia & marlene (helene?) dem sällskapade med oss under vistelsen på baggens. det uppfanns en ny lek, sten, sax påse. och den som förlorade skulle bli snärtad av ett finger till en början med, så småningom  ökade det till en handflata. kristian och anton tog det på blodigt allvar, idag såg dem ut som dem blivit piskade på under armarna. en kul grej på fyllan, men kanske inte dagen efter haha. jaja tiden gick och det blev stäningsdax, faktiskt så drog vi bort till tages och röjde. efterhand tog min dubbelsyn över, då gick det lite utför kan man säga.

men kul hade vi, jag minglade runt med lite olika människor jag träffade, fick utbrott i baren för det tog en jävla tid att handla på kortet. det blev en del dans också, jag fick till min förvåning se att min halvbror var dj (vi har kanske inte så mycket kontakt, annars hade jag nog haft bättre koll) så jag stod med och tjata på han att sätta på guns n roses- sweet child o mine haha. jag tror han blev trött på mig efter ett tag.
när det var hemgång så blev det givetvis pölsemannen, jag stod och bråkade med min potatis mos för den var äcklig. jag kissade i en port där tidnings budet skulle gå in, jag tror han fick se min kritvita röv haha. men dte gjorde kanske inte honom något. jag och jeppe gick hem i regnet som inte var speciellt skonsamt mot oss. men först bråkade jag med en blatte för han skulle fram och ta i mig, inga snälla ord som kom fram då. men rätt åt han!

idag så har vi varit överallt och ingenstans. först och främst var det bolaget, för det är fest ikväll igen. vi åkte in och mackedonkan och åt frulle (där för övrigt halva landskrona befann sig) sedan tillbaka in still stan igen, för att hämta pontan som skulle ut i häljarp. jeppe skjutsade ut kristian & anton till järavallen och vi fortsatte till center syd, för och köpa en present till deras lillasyrra som fyller år imorgon. vi tog även en fika inne på centan med jeppes mor.
och jag har glömt att berätta att jeppe klarade sitt baskerprov i lumpen (typ slutexamen på deras grund utbildning, ingen lätt uppgift om jag säger så).
och nu ska jag se till och göra vid mig, för vi ska hem till jeppe och käka middag och vidare på förfest, najs!
 
tjing.

it´s a lovely day

åh vilket fint väder det är ute idag. annat var det minsann i förmiddes, då var det molnigt och kyligt. kl. 7 imorse började jag tvätta, fyfasen vad trött jag var. mormor fick hjälpa mig att visa hur tvätten fungerade, efter det så var jag hemma hos henne & morfar. hon hade varit uppe sen kl. halv 5 och bakat kanlebullar, jäkla galning. hon hade redan 4 plåtar klara med kanelbullar, jag lyckades få med mig 4-5 st som jag åt till frulle sen.
efter tvättningen så cyklade jag ner till city gross och handlade mjölk, godis & frukt och annat nödvändigt. jag solade en runda också, vilket egentligen var slöseri med tanke på det fina vädret. så man får passa på att utnyttja solen idag, jag satte mig på balkongen i shorts & linne och med en skvaller tidning och jäste. men gick sen ner till mormor & morfar och lade mig i en solstol,  läste morgon tidningen och skvallrade med mormor.

154296-84



nu ska jag hoppa in i duschen, få ner någon macka och sen är det jobb som väntar vid 16 tiden. fasen idag är jag egenligen sugen på fest, Kayne West pumpas just nu ur mina högtalare. kan man bli annat än sugen på fest då? imorron är det 100 % krök i alla fall.

idag ska legginsen fram!

ajöss

fucking german



jag kan inte hjälpa det, men fyfan vad jag hatar tyskar. jag har en riktigt hatiskt relation till dem. ett räligt bevis är ju Hitler, såklart vet alla vem hitler är, så mycket mer behöver jag inte gå in på det. men jag tänker på äckliga feta tyskar med sina diets jagande fruntimmer som tror att alla pratar tyska när man är utomlands. dessutom låter det som om dem har snor i halsen och hjärnhinneinflamation (jag inbillar mig att man låter så om man har hjärnhinneinflamation). och maten dem äter utomlands, vad är det? friterade katt tassar? med 10 kg smör till? och hur fan beter dem sig utomlands, köper hem en massa tonåringar på postorder (visserligen så gör svenskar, danskar m.m det, men det är extra äckligt när tyskarna gör det)
till och med i slitz, eller om det var moore så sökte dem efter tyskfria skidorter runt om i världen. det var ingen lätt uppgift, får jag tillägga.
öhhhhhhhhh, jag kan inte sätta fingret på varför jag äcklas så mycket av dem. kanske är det för dem heter Volfgang, Karl-Heinz  eller Merdith Müller? eller så kan det vara så att det är för att det kan proppa i sig hur mycket godis som helst, och inte jag? utan att sprängas? vad leverar tyskland egentligen? förutom bra ryttare i dressyr? det vill jag veta.... det enda jag kan tänka mig som är bra med tyskland är billig sprit, inget annat!

nä jag tycker inte om er tyskar.



154296-83

jävla repriser

härom kvällen såg jag på my name is earl. det visade sig att det var ännu en repris jag såg, och det är säkert 2-3 gången på kort tid som jag sett det avsnittet. och igår så var det dax igen, först kollade jag på nayv CSI, en repris till där som jag sett ett par gånger redan, och vid midnatt så bänkade jag mig framför tvn och kollade på CSI, ett jävla avsnitt till som jag sett en hel del gånger. vafan är det med TV? visst kan man köra repriser, men inte med någon månads mellanrum. lite får dem nog tänka till. jag tröttnade efter halva programmet och gick och lade mig, och satte på nån gammal beck film som jag somnade till. så imorse vaknade jag av musiken när man ska välja vilket språk man vill se den på.

idag är jag allmänt trött, ingen aning om varför. jag sov ända till 9.30 (ovanligt nuförtiden för jag vaknar läskigt tidigt utan anledning) det enda jag hunnit med idag är frulle och en runda med sillen runt slotts cafét. jag har inte ens läst tidningen idag...
annat var det igår då flängde jag mest runt i stan och handlade mat och var i mormor och morfars koloni. men när jag inte gjorde det så solade och och brände mig helt sanslöst på magen och låren. när jag satt på jobb så tyckte jag ; vafan vad brallorna spänner (en omöjlighet med tanke på att  dem är nya och lite stora för mig) men så knäppte jag upp knapparna och var illröd.... det resulterar nog i att jag får ta det lugnt med solningen i dagarna. så idag så har jag på mig shorts och en t-shirt så det inte ska göra så ont.

jag tror det är dax att sätta upp en tvättetid också, man vänjer sig så himla mycket att ha tvättmaskin hemma. då är det bara till att slänga in en maskin tvätt när det passar en, och inte behöver man passa något  tids schema på 3 timmar.

nä, nu ska jag läsa tidningen.

omställningen

dagarna bara försvinner förbi en, tiden går så himla snabbt. under hela helgen fick jag minsann inte gjort så vidare mycket. jag jobbade både fredag-lördag, så det blidde inget partaj för mig. men vad gör det? istället tog jag det lugnt och kollade på film, och gick och lade mig tidigt. en hyffsat rolig händelse skedde i söndes morse.
jag tror själv att jag har sten koll på allting, men jag glömde att  ställa om klockan, trots att vi snackat en del om det på jobb att man inte ska glömma ställa om klockan. 7.30 ringde dem från jobba och frågade vart jag blev av, och om jag  inte hade glömt att ställa om klockan. jävla mög! haha, fast lite kul var det allt ändå. som tur är tyckte det också det.

jag har egentligen ingen som helst lust att skriva något. så jag skiter i det. jag ska istället ner till city gross och handla mat, och lämna av sillen i mormor och morfars koloni så kan han göra vad han vill där.

ps. våren har kommit igen!


RSS 2.0