nu ska jag hem...

nu sitter jag bara och väntar på mamma. efter att jag har bott själv i mer än en vecka så ska jag nu hem till lilla saxtorp. visserligen ska det väl bli skönt, men fasen jag  längtar tills jag har en egen lya. både igår och idag så mådde jag piss. hade frukansvärd huvudvärk igår, så det var ingen tanke på jobb eller kalas hemma hos jeppe. så jag sjukskrev mig från jobb, dessutom har jag varit jävligt trött den senaste tiden. om kvällarna har jag inte fått ro i kroppen och vaknat tidigt.
jag låg i sängen halva dagen och kollade på gamla beck filmer istället. men framåt kvälls kvisten så mådde jag betydligt bättre, så jag orkade gå en lång runda med sillen och laga taco och kolla på NAVY CIS, och duschade orkade jag också med. ingen har ju dött av frisk luft, så kanske det var den friska luften som gjorde att det blidde bättre. vem vet? annars under kvällen igår så blev det dukes of hazzard. den är riktigt rolig den filmen, hihi. och det blev några samtal med min snygging som har rakat skallen. ballt! fan det är alltid lika tråkigt när han ska åka upp till piss skövde och leka krig......

i lördes så blev det en hel del fest. först flängde jag & jeppe runder överallt, bland annat på centan. men vid 20 tiden åt vi middag hemma hos jeppo, kollade en stund på körslaget. direkt efter käket var det förfest hemma hos anton/filip (som inte var hemma) tessi, sebbe, krille & pontan anlände också. i och med att klockan var så mycket så drog vi direkt igång med lite kortspel. och det var väl jävlen att jag inte kan passa mig för sånt, blev dygnrak på en timme och låg på toalettgolvet och vilade mig. men dum som man är, får man skylla sig själv. kanske runt 22.30 var det dax för staden, rättare sagt baggens. mitt kort ville inte vara med på noterna (varför vet jag inte) det var likadant kvällen innan... för pengar är där minsann på det!
så jeppe fick pröjsa med sin minimala lumpar lön ;P hehe. jag tyckte mest kvällen bestod av vinglande hit & dit, efter stägning hängde vi i baren där uppe och kännde oss tuffa (haha nä jag vet inte varför vi inte gick hem) kvällen var väl som alla andra, jag träffade människor som jag inte sett på ett tag. det är ju såklart alltid lika trevligt!

hej så länge

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0