mitt i veckan

idag har jag varit desto aktivare än igår. mamma kom in och väkte mig och frågade om jag hade några små hänglås och om det fanns nyklar till det. åh, så fick man masa sig upp ur sängen och leta reda på det. så "redan" halv 10 imorse var jag uppe. tycker det är tidigt med tanke på att jag är ledig! en runda med hundarna i skogen har det blivit och fått mockat i stallet har jag också hunnit med. samt möblerat om i mitt rum, tog ner gammalt skräp på väggarna, som jag tyckte är lite töntigt att ha uppe. jag hade tänkt att hänga upp lite foton istället, tycker det är trevligare än tavlor. har precis skrivit ut lite bilder sen semestern som jag ska hänga upp sen.
jaha, snart är det dax att duscha, jag ska in till stan och sola och sen hem till syrran. förmodligen käka & kolla på nån bra rulle, får helt enkelt se vad vi gör.
himla bra att tiden i alla fall går relativt fort, så slipper man längta så mycket tills jeppe kommer hem. imorrn är det exakt en vecka. och ja imorrn så blir det krök med sälen, det vankas utgång i helsingborg. haha får se hur jag löser det ekonomiskt, för jag är MÅSTE spara mina pengar.

en sista sak, jag brukar aldrig vara inne och kolla min statistik på bloggen. men igår så hade över 300 st besök på  min blogg. skriver jag så intressanta saker? eller så är det så att jag skriver korkade saker? haha vem fan vet.

öh, carolas jävla böglåt från schalger EM sattes på, på min winamp! jag HATAR schlager!

det började bra, men sen så

jag kan inte hantera pengar. egentligen hatar jag pengar. men jag kan inte leva utan dem. igår var jag på välan med bettan och gjorde av med nästan 1000;- som jag borde sparat. jag inhandlade ett par gympaskor, en skjorta, en t-shirt, ett festlinne och en polotröja samt en boxer push up, haha låter skruvat men kan kanske vara en bra investering nån gång. visserligen var i princip allt på rea, och jag fick det ganska så mycket billigare. men jag borde inte handlat, jag borde blivit hemma.
idag vet jag inte vafan jag ska göra, kanske in och hälsa på syrran ikväll. det får man se. jag tror jag skall kolla klart på Traffic snart, för jag var för trött för att se slutet.

jag retar mig nått fruktansvärt på en sak, imorse vaknade jag halv 7 och kunde inte somna om, vafan ska jag göra uppe då? jag jobbade ju inte idag, så där låg jag vaken i 20 min innan jag till slut lyckades somna om. det var lika dant igår, och då jobbade jag inte heller. usch jag vill fan inte ha en egen tidsinställd väckarklocka.

en sak till; jag fick hem rättegångspapprena igår, så satt och läste eller skummade igenom det "intressanta".
1 och 3 månader är ETT FÖR LÅGT STRAFF!!!!
en kille som blev rejält misshandlad fick ta emot sparkar mot huvud, mage och rygg, när han låg ner och försökte skydda sig. som en slutklämm stampade dem han i huvudet innan dem smet från plasten, såna ynkryggar som dem är. killen hade blåmärken över hela kroppen, en knäckt käke, ett stort blödande sår på hakan (där han senare fick ärr), ett blödande sår på bröstet och mycket ont i revbenen. man får inte heller glömma, att flickvännen till killen som får stryk, försöker gå imellan men möts av samma våld, 5-10 slag med öppen hand. helt oprovocerat (enligt vittnen) började dem två banka skiten ur en kille.

sin flickvän som den ena av dem prylade tog han strypgrepp på, boxade och slog henne i huvudet, även bakhuvudet, ryggen och magen. slog henne med tillhyggen och puttade henne rätt in i en kaktus.
hon fick igenom murade ögon, smärta i hela kroppen, full av blåmärken och  självklart livrädd. vem fan hade inte varit det. anledning då: han var trött på hennes snack och sen ville hon köpa en julklapp till sin systers pojkvän, vilket gjorde honom svartsjuk.

och sen kommer mitt "fall" jag får en spark i huvudet av en av killarna när han tar sats i ledstängerna på bussen och sparkar mig allt han kan i bakhuvudet. givetvis förlorar jag medvetandet. jeppe försöker gå imellan detta och får ett sprucket ögonbryn!
vilka människor gör så? vem prylar sin flickvän? vilka stampar och slår någon som ligger ner, som dessutom två stycken? vem sparkar nångon med sån kraft i huvudet? vem slår på tjejer överhuvudtaget? hur fan är man funtad? båda killarna hade flera domar på sig sen innan, bland annat narkotikabrott, smitning, olovlig körning, misshandel och rån!
dessutom så har den ena sökt psykhjälp den senaste åren. vilket misstag att låta såna fårskallar gå fria.
vilka jävla kräk, dem borde få 5 år i finkan vars istället. dem kommer fanimej inte bli rehabiliterade av det, jag tror snarare det kommer bli värre. fan vad jag hatar dem! jävla avskumm.

jag & min lasange

aha, som jag misstänkte blev min lasange skit god. jag tror jag kan vara världens bästa på att göra lasange, i alla fall vet jag med mig att det är den godaste jag har ätit. medan dem andra spånrullarna åt kylling & pommes, vilket jag inte tycker om (kylling då alltså), så gjorde jag egen middag. passade mig utmärkt!

det är riktigt typiskt, har gått med huvudvärk hela dan. har gjort allt (utom tagit värktablett) men den försvinner inte. har fått frisk luft, "motionerat" i form av en ridur på håsing och druckit vatten som man skall göra. men inget hjälper. tror jag ska gå och lägga mig tidigt idag, man vet inte om man jobbar imorrn bitti. först å främst ska jag duscha av mig och kolla på antingen Reservoir dogs eller Natural born killer,  och sen ner i loppelådan och sova.



154296-69



jag har försökt få fatt i jeppe, men han svarar inte. inte så konstigt egentligen, han försöker väl bekanta sig med folk och vad man nu sysslar med i lumpen. livet är grymt mot en, jag träffar inte jeppo förrän nästa fredag igen, det är lång tid med tanke på att vi brukar träffas mer eller mindre  varje dag. får väl försöka sysselsätta mig med tråkig saker så tiden går fort. men det skulle inte förvåna mig om tiden sniglar sig fram bara för det.
jag kommer sakna han!

mitt beroende

jag har en hat-kärleks relation till nässpray. när 1800 frös ihjäl blev jag förkyld på riktigt, nu snackar vi rinnande snor, nyser konstant,  ja ni kan själv tänka er hur fräsch man är. enligt förpackningen skall man använda otyget i cirkus en-två veckor. efter lite snabb huvudräkning visas det att jag borde sluta använda nässpray för väldigt länge sen, men jag är beroende. jag blir direkt täppt i näsan och sitter och snörvlar, och har svårt att andas.
det är hemskt! och det resulterar alltid i att jag inte kan låta bli att använda sprayet. så jag kommer heller aldrig bli av med min "fejk förkylning". det kan gå nästan en hel dag utan att jag knarkar, men framåt kvällskvisten så är det klippt, då börjar svårigheterna igen.

jag blir så trött på det!

egypten


en trevlig liten bild i från hemresan!

154296-68


det finaste just nu är låten "One Blood av Terrence Jay" scenen när dem ska pryla varandra gäng mot gäng i Green street hooligans!


morronpigg

inatt har jag bara sovit 6 timmar. knoppade nog inte in förrän kl. var halv 4 i morse och vaknade 9.20. jag snackade i telefon fram till halv 3 inatt och sen satt jag och kollade i klädeskataloger, jag hade så gärna velat beställa hem lite kläder från nätet. men jag gör nog bäst i att skita i det och spara mina pengar istället.

och det var väl jävlen vad tiden går fort. om bara några dagar är det en ny månad. på lördag ska jag ner till lund för en sminkkurs på make up store, sånt är alltid lika trevligt. förhoppningsvis så får jag jobba till helgen, vilket är bra, för det har inte blivit av att jag jobbat så mycket  i januari. visserligen får jag nog ut 3-4000;- men det tycker jag är lite... har gått och blivit bortskämd att ha gott om pengar hela tiden, nu när man jobbar istället för pluggar. kom och tänka på att det är 7 månader sen vi tog studenten, i hela 7 månader har jag jobbat istället för att gå i skolan. fy fasen vad tiden går undan, det är nästan lite ofattbart. och om bara någon månad är våren här (om inte tidigare), sen helt plötsligt kommer sommaren, och till sommaren har jag planer på att åka till turkiet.
hade varit skoj med bulgarien igen, men sen så nä, där är alldeles för mycket lösdrivande folk från sverige. visserligen hade man en galen tid nere i sunny beach, men njä, det får vänta. det är ju som att åka till mallorca. för att det är nått fel på mallorca, men roligare än så kan man nog ha det.  jag avvaktar nog något år innan det blir bulgarien igen.


154296-66


nä, jag tror jag får ta tag i och dammsuga mitt rum och byta sängkläder. jag hade glömt bädda min säng innan vi åkte, så sillen har hoppat omkring i min säng med sina mindre rena tassar. och fäller päls gör den jävlen med, och där ligger en massa tussar av päls lite här och var!
kl. 16 är det sen dax för jobb i några timmar, slutar vid 22.30, direkt hem till jeppe för imorgon bitti så åker han till skövde, för att rycka in i lumpen. känns sådär om man säger så... fast han kommer hem om helgerna, och under andra ledigheter.

tjing.

semester hela veckan

jaha, vad är det för jävla väder att komma hem till? redan i göteborg regnade det och blåste som sören. men istället för att sitta hemma och gräma sig över det så, åkte vi direkt hem och lämnade av min resväska, hämtade nya kläder och stack efter 10 min. direkt hem till jeppe så han fick lämnat av sitt bagage och bytat kläder, sen direkt ner till stan och krökade. haha, som om vi inte gjort det i en hel vecka? jaja hade väl en rätt trevlig stund nere i stan. men vilken vecka mina vänner. helt fantastiskt att vara iväg en hel vecka, utan att behöva lyfta ett finger i onödan.
jag menar, vem tackar nej till ca 30 grader i skuggan? just nu hade jag tänkt mig en lite sumering av veckan, får se hur liten den blir. det kan bli lite personliga påhopp, men tror risken är minimal att dessa personer kommer läsa detta ändå.....

veckans nördar: två bleka snövitkopior som trodde stenhårt på att den var 50 cent och eminem, tilläggas att dem kom från estland eller nått annat baltiskt land. humm...
veckan öppningsreplik: "you are a very lucky man" ständigt återkommande kommentaren om mig ;P visserligen positiv, men man tröttnar ganska fort, när man hela tiden måste le lite tillgjort och skratta ynkligt!
veckans onödigaste: under säkerhetskontrollen på vägen hem, så var jag tvungen att lämna ifrån mej ett paket batterier, bara därför att. däremot hade jeppe ett paket batterier i sitt handbagage och jag hade även i min kamera. vi drog slusatsen att den dumma jäveln inte get köpa egna batterier.
veckans måsten: nutella mackor (i brist på annan pålägg) och handsprit (jag lovar hade jag inte spritat mina händer så mycket som jag gjorde, hade jag nog fått aids) skämt å sido.
veckans stjärnor:  två 65 + gubbar ifrån göteborg som reste omkring som dem själv behagade.
veckans ansträgning: det längsta vi gick var till stranden 1.5 km bort. men vi gick tillbaka också!
veckans mat: tomatsoppa, så jävla smarrigt.
veckans tungviktare: en sån finns på varje resa, denna blybit till människa hade nog en övervikt på 150 kg (bilder kan ses senare i min bilddagbok)
veckans resenärer: jag har aldrig stött på ryssar på semester innan, och aldrig ifrån vitryssland.
veckans ställe: hard rock café, det flödade av gratis drinkar.
veckans bartendrar: hör & höpna kille heter sherif klockren kille med solbrillor när det var mörkt ute  och en  italien inspirerad kille som heter tony. fina killar som jobbade på hard rock café.
veckans taxichafför: halvslemmig arab som kollade på ryskporrfilm under färden, som han med glädje visade upp för oss (utan problem, finns ju inget normalare).
veckans orginal: två tonåriga helan och halvan från göteborg, som disskuterade vikten av hur viktigt tv och data spel är för världen.
veckans irritationsmoment: FLUGORNA!
veckans mode: speedo kallningarna hänger tydligen fortfarande med, i ofantlig mängd....
veckans engångsgrej: vi gick ner till havet en enda gång, det var jätte grusigt och vattnet var för kallt. så vi blev inte långvariga där.
veckans idiot: trots stränga lagar om att man inte får sola topless, så trosta en yngre kvinna detta och solade topless utan vidare, när hon låg bredvid tre musilmska kvinnor (som var uppklädda för en skidsemester) om blickar kunde döda!!!!
veckans tidfördrivt: zappa mellan 4 olika amerikanska kanaler.
veckans monster: tänk er en blanding mellan gollum, jonas gardell och boy michael, så har ni veckans monster, en hemsk syn, dessutom med en bred engelska dialekt.
veckans turister: på planet ner fick jag se nått jag aldrig mer vill se, ett gäng dumma turister med magväska, passhållare runt halsen, och som kommenterade allt möjligt såsom " åh nu flyter vi" eller "eriiiiiiiiiiiiik (på breed göteborgska) kolla bergen därborta, eller kolla på snön på det berget, kan du inte fota det". inte bättre blev det när han varje gång reste sig så grabbade han tag i mitt ryggstöd för att ta sig upp ur flystolen och så fick man det tillbaka smällt i huvudet, allt utan att be om ursäkt.
veckans pälsväxt: en polsk yngre kvinna som inte rakat sig den närmsta tiden (eller dem närmsta 100 åren öööörk)
veckans överraskning: vi får faktiskt inte glömma att vi åkte ospecifiserat, och hamnade på ett 4 stjärnigt mega stort hotell, med 4 pooler, flertalet småresturanger, upppassning dygnet runt och palmer. (jag älskar palmer)
veckans dårskap: en dum jävel ringer mig mitt i natten på hotellets telefon och frågar vad klockan är, klockan var 03.02, jag blir tosig och lägger på. efter det kan jag inte somna, för jag inbillar mig att dem kommer länsa vårt rum på pass och pengar..
veckans kyla: poolerna var allt annat än uppvärmda, vilket resulterade i att man fick stickningar i benen och en lätt hjärtinfarkt på kuppen om man fick för sig att dyka i.
veckans svält: alla stackars katter och kattungar som var lika magra som en tändstickor och säkert fulla med mask. dem ville man bara ta med sig hem.
veckans överraskning 2: vi fick reda på domen för dem kålhuena ifrån rättegången: det blev 1 år och 3 månader för båda två och 12.000;- i skadestånd. gott åt er!
veckans fråga: hur många kameler jag kostade? haha visserligen skämt, men den återkom ständigt, så efter ett tag var den inte lika rolig.
veckans bästa duo: självklart jag & jeppe :)
veckans rån: en nota på 350 ;- på en sketen resturang till namn aladdin, med tanke på att vi lätt kom undan en nota på 250:- med både förrätt, två öl var och varm rätt så var det riktigt dyrt. för inte var den nån speciell resturang.
veckans märkligaste: 90 % av egypten är täckt av öken, i en öken regnar det i princip aldrig. men under en eftermiddag/ kväll regnade det faktiskt ganska så friskt i 3-4 timmar. se där!
veckans starkaste: pasta arabiat - fy i helvete så stark mat har jag aldrig i mitt liv ätit. vid första anblick liknade det mest en pasta bolognese, men ögat drog en nitlott, jag sprutade eld från munnen.
veckans måste 2: Stella ölen, himla god  dryck det där.
veckans pinsamma: ett gäng på 4 (i mina ögon korkade) tjejer, klär ut sig till playboy kaniner, vi snackar hela kittet med öron och tofssvans och avklätt. i denna utstyrsel så går dem omkring i Naama bay (centrum i sharm el sheikh) inte konsigt att muslimer har en snevriden syn på oss västerlänningar!! vilka dårar.
veckans turistgrej: jag och jeppe gick på en infoträff. hur turistigt är inte det? jag skäms fortfarande lite grann...
veckans namn: hassan & mohammed, vilken fantasi ;P
veckans dricks: innan vi åkte så gav vi städkillen dricks på ca. 110 svenska kr, jag får banne mig hoppas att den jäveln blev glad. för det är ungefär 1/3 av hans månadslön.
veckans erbjudande: "hey my friend do you wanna buy hasish?" NÄ tack, mögligt trams med en massa kamelskit i, sånt klarade vi oss ypperligt utan. även denna frågan återkom med jämna mellanrum.
veckans temp: 25-30 grader i skuggan, inget som man bangar för.
veckans bästa: att bara skita i allt och alla, och bara göra precis som man ville. vi åt nutella mackor i sängen, låg och rökade i sängen, jag gick omkring i bikini hela dan, sket i att borsta håret. behövde inte bry sig om att "oh det enda jag gjort idag är att ligga och sola och trycka i mig pommes och öl vid poolen". och självklart att få tillbringa en vecka med sin underbara pojkvän. HÄRLIGT!
veckans ånger: att vi inte snorklade i sharks bay (där vi bodde). det är känt över hela världen för sina fina sorklingsrev.
veckans tyngsta: min resväska vägde 20.7 kg maxvikten vad nådd :P och tillsammans vägde dem 38 kg, så jeppe hade minsann mycket kläder han med.

jag tror vi fick mer en massa vi gjorde under veckan som gick, jag lär väl komma på fler under tiden och då uppdaterar jag det.

är någon intresserad kan man kolla i min bilddagbok på bilderna i från resan, revy är mitt namn där!

på återseende.

gissa vad jag gör om ett dygn?

uuuh, nu var allting färdigpackat! förhoppningasvis har jag med mig allt, allt nödvändigt som, pass, pengar, kamera och kläder är med. resten är ju inte lika nödvändigt, man hade kunnat köpa det i fall det krisar.
snart ska vi dessutom köra upp till kungsbacka och hälsa på lite bekanta ridfolk, det kan väl bli ett trevligt avslut innan vi åker på lite semester. så till er kålhuen, ha det riktigt tråkigt och hoppas att det regnar och regnar konstant i en hel vecka ;P skämt å sido!

ajöss!



gissa vad jag gör om ett dygn?

I huvudet på Gynning

Carolina Gynnings program kan vara det sämsta som gjorts, bara namnet "i huvudet på Gynning" får mig att ta en eller två funderare. först och främt så tänker jag inte klanka ner på att hon är en korkad bimbo eller spåndum, eller nä där ångrade jag nog mig, för denna kvinnan visar inte upp en vidare smart bild av sig själv. kan tänkas att hon "gör sig korkad" jag får hoppas att hon gör det (?) visserligen såg jag bara 15 min av det, kanske var resterande minuter mega bra och intressant. men jag tvivlar på det, tyvärr. men det jag reagerade på var "Gynnings gäng eller gynning gänget" där frågades det något om barn och då svarar en jävla kärring att hon tycker barn är jobbiga och mest är ivägen, värst av allt tyckte hon om  barn som var under 2 år, men hon själv är mamma. jag tror att jag hade börjat hata min mamma i fall hon sa så. visst, kärringen kan ha ändrat sig under 30284093748375 åren som gått sen hon klämde ut en unge, men jag tvivlar även här. och även dumskallen alex schulman, som kommenterade, han är så ful att jag vill kräka. dem som gjorde låten "alla som inte dansar är våldtäksmän" tänkte nog på fåntratten alex, att han var idealet för dem som inte dansar. och hans f.d blogg eller om nu skräcködlan börjat blogga igen. den kan vara det tråkigaste jag läst......

men jag väll inte vara negativa, det finns säkert undehållning i hennes program, hahaha!


det där med att packa

jag håller på att packa mina kläder nu. rent logiskt så går min "packning" inte ihopa, jag har tänkt att ta med ca. 7 klänningar, 6 par shorts, 3 kjolar, några par byxor, några tunikor och såklart en jävla massa linnen och t-shirts och annat tänktbart. men saken jag skulle komma till är att, under veckan vi är borta så är det en omöjlighet att jag ska kunna använda hälften av dessa kläderna. så varför ska man släpa med sig så jävla mycket kläder? jag har redan några utvalda kläder som jag vet med mig, att dessa kommer jag inte ens titta åt, när jag ska välja kläder på hotellrummet. egentligen gillar jag inte dem, men lik förbannat ska jag ta med mig dem, jag tror att jag tycker synd om mina kläder som inte får komma till användning. det är likadant med skorna, har med mig tre par flip flop, två par pumps, ett par slipinskor, två par ballerina skor, gympadojjor, och ett par sandaler (gud vad sandaler låter töntigt), hur ska alla dessa skor komma till användning? fast det är nog större chans att jag använder mina skossor än mina kläder.
och apropå kläder så hade jag & bettan en massa auktioner ute på tradera, jävligt bra för man får sålt mer eller mindre allt skit som man inte vill ha. lite halvironsikt är det nog ändå en sak, bettan har en hängselklänning (sån som finns i alla ginatricot affärer, men utan tröja under. denna skapelsen hade hon köpt på ullared för 99:- och får sålt den för 101;- haha det är sånt som är en bra affär. själv fick jag sålt en massa gammalt skrot från min gaderob.

nähe, nu får detta räcka. skall ladda min mp3 med ny musik och min lur får nog också få sig en uppdetaring.


tjing


det börjar närma sig

nu börjar det dra ihop sig för min resa. på fredag 7.30 ifrån landvetter (göteborg) så åker vi :D ska bli hur jävla trevligt som helst, bara massa bad & sol. har förberett mig lite gran och solat solarium ett par gånger, som man hinner får lite mer bränna! jag snyltar solariumet på mammas jobb, 15;- för 30 min. riktigt billigt och redigt bra lysrör.
var nyss iväg på rasten på jobb och hämtade ett nytt pass, och efter jobb ska jag upp till helsingborg för att växla pengar, kanske ta en sväng på stan där och se om man hittar nått kul till resan. sen ikväll så tror jag att jag & jeppe hittar på något trevligt.

nä, får fortsätta med mitt nu.

tjingeling.

my trial

vilket drag att ha en biträdande åklagare med oss, undrar hur fasen vi hade klarat oss med den fåntratten till åklagare som vi fick!! enligt min mening var han helt inkompetent och inte vidare påläst om "fallet". när vi mötte han utanför salen, så sa han knappt hej och skulle direkt och språka med nån annan, tycker han kunde visat mer respekt, för det var i en ganska så obekväm situation vi befann oss i.
jaja om ett par veckor så kommer domen, och hoppas det går som jag vill hehe ;D

oh yes ikväll är det partaj, efter rättegången käkade vi på BK och efter en natt med drygt 3 timmars sömn och en ganska spännd och nervös dag, så slängde jag & jeppe oss på sängen direkt när vi kom hem, lika dant gjorde resten av familjen och sov i 3 timmar hihi.

ajdöss nu skall jag dricka öl!

halv grekisk mat

jag har fått dille på att hitta på egna recept, eller försöka komponera ihop lite blandade, mellan mitt eget vis och recept som redan finns. ett som jag kör stenhårt på, och som jag älskar så jävla mycket (självfallet onyttigt) är;
pommes med ungstekta tomater med fetaost på. först å främst lägger man in pommesen med söndersmulad fetaost på i  5-10 min, man skivar tomaterna och lägger på plåten och in i ugnen igen och strör på mer fetaost, även på tomaterna. efter 10 min ca så ut med plåten. så jäääääävla gott! jag är själv inte så himla glad för fetaost annars, men detta är smarrigt. just nu har jag faktiskt en plåt i ugnen som jag snart måste ner och ta hand om!

ååh, rättegång imorrn. hade möte med vår biträdande åklagare idag, fasen vad rörigt allting är. men vi kan fanimej inte ha en bättre biträdande åklagare, vår riktiga åklagara har blandat ihop de olika åtalade....  så vissa saker har skitit sig, men förhoppningsvis skall det gå bra! jag börjar bli lite halvnervös.

nu är tiden snart ute på klockan.

jag älskar ;

en väldigt underskattad tradition, även den enda traditionen jag älskar! kära semmelbullar. får se hur många jag trycker i mig ikväll, har bara ätit en endaste än....


154296-64


slutet gott

här sitter jag och är taggad, taggd för jag lyssnar på dire straits & eric clapton live med Layla, det är musik mina vänner. och riktigt bra får jag tillägga.
jaha löste sig gårdagen? javisst gjorde den det, en riktigt svart måndag på många sätt.
men ju mer det nalkades kväll så lugnade man ner sig. igår slösade jag nog bort 6-7 timmar på att sitta vid datan, för att hitta nån passande billig resa. är det någon som behöver hjälp med att hitta andra resebolag än apollo &  fritidsresor m.m kan man fråga mig, för jag vet allt ;P. men jag & jeppe bestämmde oss till slut för en ospecificerad (?) till sharm el sheik, för nästan 6000;- sammanlagt, men det "sämsta" hotellet vi får är 3 stjärnigt med pool så det är alla tiders ändå! klockan halv 1 inatt så bokade vi och betalade resan.
och angående rättegången som stundar på fredag så går väl det framåt också, mamma håller på och ringer omkring till alla viktiga människor och fixar advokat eller åklagare om man skall vara helt korrekt. samt att jag ska få träffa nån person från brottsofferjouren (jag tycker det låter töntigt, men hon skulle bara förklara hur allt går till och saker som jag behöver få reda på) nog om det nu.

igår så gjorde jag  världens godaste tsatsiki med vitlöksbröd och gick omkring och stank smarrigt resten av kvällen hehe.
har inte så mycket mer att tillägga än att "allt är löst" händer något trams nu så får jag spader...

får se vad jag ska göra ikväll, förmodligen ta det lugnt, för jag ska jobba imorrn. första gången sedan mellandagarna, vilken semster jag redan har fått mig!


tro fan att jag är förbannad för att såna kräk förstör min resa!

Bröder åtalas för misshandel


Två Bjuvsbröder i 20-årsåldern åtalades igår, misstänkta för en lång rad misshandelsfall. Den yngste är dessutom misstänkt för att ha slagit sin flickvän sönder och samman.


BJUV. Gemensamt för de sammanlagt sju åtalspunkterna mot bröderna är att de varit kraftigt berusade vid alla tillfällena.
I januari förra året befann sig båda hemma hos den enes före detta flickvän i Bjuv. Det var fest och alla var mer eller mindre berusade. Festen slutade med att en 19-åring från Eslöv fick rejält med stryk.

Ingen - inte ens offret - har kunnat förklara varför den äldre brodern plötsligt gick till attack och gav honom ett rejält knytnävsslag på hakan. Misshandeln fortsatte sedan med sparkar när offret låg i fosterställning under en julgran.
Och då säger vittnen att även den yngre brodern deltog, bland annat genom att stampa 19-åringen i huvudet.
Efteråt har konstaterats att 19-åringen fick en rad skador, dock ingen allvarlig. I samma veva fick även den före detta flickvännen en lusing av den yngre brodern.
Den yngre erkänner att han använt våld men efter att först ha blivit attackerad. Den äldre nekar helt.

Den 11 februari var bröderna återigen på fest - den här gången i Helsingborg. Även denna fest slutade med slagsmål och polispådrag. Bråket började när värdinnans bärbara dator försvann.
Värst gick det för en 19-årig kvinna från Landskrona som blev medvetslös efter att ha blivit sparkad i bakhuvudet ombord på en buss. Hon vet själv inte vem som attackerade henne, men vittnen har berättat att den äldre brodern tog sats och sparkade henne. Dessförinnan hade den äldre brodern gett henne en örfil.
En kille som försökte gå emellan vid örfilandet, gick flera knytnävsslag mitt i ansiktet och slogs blodig.
Sparken mot kvinnan rubriceras som grov misshandel. I förhör säger båda bröderna att det blev tjafs om en stulen dator. Men vad som egentligen hände har ingen något minne av. Båda nekar till brott.
Den yngre brodern åtalas också för grov misshandel av sin flickvän. Den 15 december larmade hans far polis sedan flickvännen misshandlats under lång tid i deras gemensamma bostad.

Flickvännen säger i förhör att hon höll på att slå in julklappar och pratade i telefon när hennes pojkvän plötsligt blev våldsam. Under misshandeln blev hon slagen i ansiktet både med knytnävarna och med öppen hand, utsattes för strupgrepp, knuffades in i en kaktus. Hon fick också motta slag med en hus-hållspappershållare och ef-teråt har rättsläkare konstaterat att båda hennes ögon var igenmurade, att det fanns stort antal blåmärken och sårskador på hennes kropp.
Inledningsvis nekade den yngre brodern till allt. I senare förhör har han erkänt misshandel, men påstår att det bara rör sig om örfilar.
I nästa vecka inleds den tre dagar långa rättegången mot bröderna.


Maria Berkmo
[email protected] 042-489 93 34


ILSKA PÅ HÖG NIVÅ

I HELVETE HELLER! INGEN RESA BLIR DET OCH VI SKULLE ÅKT OM 3 DAGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 JÄVLA RÖVDAGAR. EN LAPP VÄNTAR PÅ MIG NÄR JAG KOMMER HEM, EN LAPP OM EN JÄVLA RÄTTEGÅNG SOM ÄR 2094809375047591485057405 MÅNADER FÖRSENAD. JAG ÄR TVINGAD TILL RÄTTEGÅNG PÅ FREDAG ISTÄLLET FÖR ATT ÅKA TILL EGYPTEN. VISSERLIGEN ÄR DET VÄL POSITIVT, MEN FÖR HELVETE, VI HAR EN RESA BOKAD OCH KLAR! SOM DETTTA RETAR MIG.

JÄVLAR VAD FÖRBANNAD JAG ÄR NU, FÖR JAG HITTAR INGEN SISTA MINUTEN RESA.
ATT ÅKA TILL KANAREIÖARNA IGEN ÄR KANSKE INGEN MEGA HÖJDARE, SPECIELLT NÄR MAT M.M ÄR LIKA DYRT SOM I SVERIGE.

FYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAAN ERA JÄVLA KRÄK, HOPPAS ATT NI ÅKER IN I FINKAN I FLERA ÅR (MED TANKE PÅ ERA ANKLAGELSER NI HAR PÅ ER NU SÅ ÄR CHANSEN STOR) JAG HATAR ER!!!!!!!!!!!

filmkväll

ikväll mina vänner så ska jag kolla på "the commitments" riktigt jävla vrickad film (eller egentligen är den väl "bara ganska" skojig, men en karraktär i filmen är ju helt utflippad. inte så länge sen jag & jeppe såg den, men jag skulle tvunget köpa den idag, när jag i onödan åkte till center syd, eller nja jeppes present var ju nödvändig men resterande köp såsom en bikini, öronhänge, en sjal, nytt puder (det var det enda bra köpet & dyrt var det oxå...) annars 1000;- åt helvete, rent i onödan, jag blir sur på mig själv, för jag borde sparat dem till resan. istället får jag låna desto mer pengar, som lämnas tillbaka i slutet på januari (när jag får min FINA lön) så mycker jag får i lön då, så mycket pengar har jag nog aldrig haft :D

imorrn blir det partaj! får passa min rygg för håsing klämde mig i boxen när jag skulle släppa in odjuren. blir så trött på alla jävla pissungar som ska smälla smällare & rakter, speciellt när nyår var för några dar sen.
det är då håsing klämmer mig i dörren ;( vet i sören vad det blir för prataj men något skojigt får det bli, nu när sigge fyller år!

ajöss

det här med politik

jag retar mig nått så fruktansvärt på vissa saker, bland annat folk & politik. tror ni Svergie demokraterna är något parti med bra politik? nääääääääääää, för det enda ni dårar känner till att dem är främmande fientliga... jaha och mer då? skall något parti med EN ENDA åsikt få styra sverige, vad ni veterligen vet om? hur hade det sett ut om dem satt vid makten nu, och ni vet inte ett endaste dugg om den resterande politiken i deras parti!!! vem fasen känner till något mer om SD? nä fan tar er, ni som inte kan något om politik, jag kan inte vidare mycket, men försöker få fatt i fakta innan jag höver ur mej dumheter som; "mer makt till sverige demokraterna o.s.v, eller varför dem inte sitter vid makten så vi hade fått bukt på spaggarna"

jag blir fanimej trött på er, era jävla plattfiskar!

tiden bara går

jaha, ett nytt år har kommit, och snabbt gick det. mellan dagarna försvann iväg, jag jobbade mest under tiden, var öven på center syd en runda. sen mitt i allt var det helg igen, först lite krök på fredan nere i stan, sen lördan var det vilodag, likaså på söndan.
nyår firade jag & jeppo hos nina (& även frida & tina) för dessa filurer höll ju faktiskt i partajet. jag tvingade angelica att handla till oss på systemet nån dag innan, så vi fick inhandlat massa öl & cider m.m. vi anlände till kågeröds lund efter halv sju tiden nån gång, och vid halv 9 var det dax för middan, redan då var man nog lite på lyset haha men man får faktiskt lov det på nyår! kvällen gick fort som alltid, och klockan blev både 23 och midnatt.
då är det ju tvunget att man ska fira tolvslaget och det fick vi ju göra. blev ett jävla håll igång, för jag började bråka med folk till höger och vänster..... typiskt mig att göra en sådan sak, jag minns inte ens varför jag blev så tosig på en av killarna där. blöööö. runt 3 "stängde" nog festen och vi började hjälpa till att städa undan och hade riktigt kul ändå ;P
på morgonkvisten bar det av hem till tina där vi kulle övernatta. somnade nog direkt, för jag kommer inte ihåg någonting, jag har börjat glömma bort att jag går och lägger mig, sist jag festa, som måste ha varit i fredes så somnade jag med kläderna på (i och för sig hade jag bytat om till joggingkläder när vi kom hem) och kom varken ihåg att jag hade sminkat av mej eller när jag gick och la mig, fått mej en dålig ovana där... har inte så mycket mer att tillägga om mitt nyår, eller så giter jag inte skriva mer. vi hade skoj, trots lite olika incidenter.


nu ska jag duscha och sen kommer jeppson hit, ska skall ta det andra vaccinet nu, igår vaccinerade mamma oss mot hepatit A. och snaaaaaaaaart åker vi på semester. men först ska jeppo fylla 19, som han gör på fredag, ååh ska hinna köpa present till han imorrn. får fan se till att hitta nått trevligt, fantasin tog slut nu efter jul.

adjöss.

154296-63

RSS 2.0