älsklings mule

ja, då var det bestämmt. houston flyttar på lördag. men kanske inte så långt, bara bort till furunäs (ca 5 km härifrån) men han har fått en "ny ryttare" emelie heter hon, hon ska först låna han i ett halvår, så att håsing kan träna upp sig, tävla m.m det är ändå skönt att ha han på nära håll, men lilla mulis. nu åker han. och det kommer ju till att bli "hennes häst", så det är ju inget rännande från våran sida. man vet inte vad man har förrän man förlora det..... tänkt om knappt två dagar så har vi ingen häst kvar längre, ingen liten håsing ute i hagen. åhh, det är så jag får tårar i ögonen, precis som jag inte lär få mer under tiden. men samtidigt är det något som både jag och rebecca vill. han kommer få det så bra på sitt nya ställe. och jag hoppas innerligt att han ska trivas där, och att vi ska kunna hälsa på han lite då och då.

jag kommer ihåg när vi sålde lillen, (cadde, snoddas m.m) en vän som vi hade haft i nästan 10 år. fyfan vad hemskt det var när vi sålde han, jag satt på jobb den eftermiddan när dem kom och hämtade honom. men å andra sidan så vetifan om jag hade klarat att vara med när dem hämtade han. och se på lilla snoddas hur bra han har det med stora hagar, massa kompisar och jättegoa ägare.




154296-82


gud vad hemskt detta är, för man blir ju av med en vän, en nära vän!


mina pengar

ibland blir man så lycklig som man nästan spricker. jag kollade min lön nu som kommer in i natt. jag får 9.000;- jag trodde jag skulle få runt 5-6000;-, fy fan vad härligt. jag trodde jag hade jobbat mycket mindre. då vill jag inte tänka på vad jag får i lön i april. jag har både jobbat påsk, helger och flera dagar i sträck! naaaaaaaaaaajs. en del av dessa pengarna ska jag börja spara nu, om det ska lyckas bli en thailand resa till vintern.




154296-81



och en sak till som handlar om pengar. domen från hovrätten kom igår. straffet för killarna blev detsamma 1 år och 3 månader. men dem hade höjt skadeståndet till mig till 20.000:- ojojojo, jag lär väl inte få allt på en gång, och det lär nog ta tid. men ändå, veta att 20.000:- väntar på mig är aldrig fel. och veta att kräken verkligen åker in i finkan, ja då mår jag minsann ännu bättre.

nu tror jag att jag ska göra kanelbullar.

hej hopp.

mer nya saker

nu loggar jag in på blogg.se och ser att även dem ska ändra om sin hemsida. vafan är det frågan om? gick inte buskapet fram igår om att jag inte gillar nymodigheter? jag är konservativ. punkt slut!

egentligen har jag ingen lust att skriva om något idag. jag har sletet som ett djur på jobb (alltså jobbat på mer än vanligt, jag gick kanske till överdrivt i meningen) under dagen så städade jag i någon timme, jag gjorde redigt snyggt i hallen där nere och i tv rummet. jag lagade även korvstroganoff, som jag sen kånkade med mig till jobb.

nä nu ska jag nog nanna. det är en dag imorgon också.

god natt!

retsamma sidor

jag retar mig på att dem alltid ska göra om hemsidorna hela tiden. varför uppdatera till det sämre? som jag tycker att det blir. äh jävla pajasar.

24:e mars

nu har jag större lust att dra i genom min påskafton. och vilken afton det sen blev. först och främst var det påskakäk hemma hos mormor&morfar. alltid lika trevligt, jag har börjat tycka om ägg igen. jag föråt mig på det för några år sen, så sen dess har jag knappt kunnat befatta mig med det, förutom i matlagning. självklart fick jag påskägg av mamma och bengt (hur skulle jag överleva annars) och lite påsköl tog hon med sig till mig och jeppe. och jag fick faktiskt ett av angelica och mats också, där det fanns en bikini också. inte helt fel det.
vi krökade friskt  under de timmarna vi var där, rätt som det var drog morfar igång en gammal film när vi var små. fyfan vad vi skrattade åt det filmen, där var ett och annat som var roligt med den filmen. vid halv 8 snåret nalkades det förfest, så mamma körde oss dit. vi satte igång med att  köra busdriver, waterfall och nått annat.
kan det sluta på nått annat sätt än att man blir askalas? nej, jag har då aldrig varit med om det heller. det drällde in folk, bland annat ida & fredde, tessi, bern, krille, pontan o.s.v. timmarna gick och diskussionerna avlöste varandra, bland annat hade vi en fin om vart mecka ligger, i Isreal eller i Saudarabien. hummmm, det var lite höjda röster under vissa tillfällen ;P tydligen hade pågarna kört allsång, haft dart tävling. det är knappt jag kommer ihåg att det rökades vattenpipa.

givetvis skulle man förstöra stämmningen lite och dra ner till stan,eller kanske inte förstöra, men jag tror jag hade haft fasen så mycket roligare om vi stannade kvar. men inget och göra åt det, ut och träffade en massa folk, jag drällde omkring och trillade in i det mesta tycker jag. vi höll till på tycho hela kvällen, tjej som man är så trängde jag, ida & tessi oss in på en och samma toa.
vet i fan vad mer vi gjorde, jag dansade omkring som en annan fjortis, shottade och bjöd på sprit, det ni hihi.
mitt i allt var kl. 1 och vi tog en svart taxi hem för 100:- (?????) galet. hade inte gett mer än 40;- i vanliga fall. med vanlig taxi kostar det mellan 70-80 spänn. men vi frös, jag var sketfull och vi pallade inte vänta på nån annan hassan typ eller ringa taxi. vi kom som sagt hem, jag började smågnabbas med jeppe så han gick ut och skulle "vila" sig på soffan, och somnar där. kl. 8 på morgonen vaknar jag och jag minns ingenting. efter en kort stund somnar jag om, och vaknar igen vid 9 och undrar var fan jeppe är. jag får lite panik, börjar inbilla mig att jag tagit mig hem själv, men jag hittar hans lur på nattduksbordet och inser att det är lugnt. jag hittar han i tvrummet och väcker honom och  sen var allt lugnt igen. ju mer tiden går desto mer minns man, men det är alltid lika hemskt när det står helt still i huvudet om vad man gjorde dagen innan. men vilken kväll, självklart orkar jag inte skriva allt i detalj, men jag hade riktigt skoj. jag vill vara med om mer sådana dagar.


154296-79

en mindre trevlig bild ;P


bra filmer

fyfan jag var jätte trött när jag vaknade för en halv timme sen ungefär. men det är ju inget att göra åt det. just nu sitter jag och häckar här framför datorn hemma hos jeppe, och till frulle äter jag schweizernöt choklad. förmodligen ska jag väl äta vanlig frulle sen.
igår somnade jag ovanligt tidigt och ovanligt konstigt. mitt i filmen "No country for old men" sov jag, jag kan aldrig tänka mig att jag somnade för den var tråkig. för den verkar riktigt bra, och den har fått jätte bra betyg. en annan film vi också såg igår var johnny depps nya klockrena film "Sweeny todd", visserligen ett slut man kanske vänta sig, men ändå oväntat. en musikalisk film med influenser av mycket blod, lite udda kanske, men vafan då. jag tyckte skådespelarna var redigt bra.
ja igår så var vi en runda på baggens också och hälsade på anton som jobbade hela jäkla dan. jag fick lite pommes och bearnesås, så förbannat gott. jeppe skulle tvunget äta pizza så det fick han jsälv gå iväg och köpa.
senare på kvällen stack vi bort till filip för krille skulle hämta sin vatten pipa, så där stannade vi en stund och kollade på en glöttig jackie shan film på 5:an. innan vi drog därifrån röjde vi undan alla ölburkar och annat äckligt som finns kvar dagen efter en fest. filip och anton var iväg på fest, så det var inget dem kunde fixa själv ;P
i eftermiddag ska jag & jeppe hem till hans mormor och tja äta påskmiddag. det blir väl trevligt.

jag orkar inte skriva något om påskafton, så det gör jag väl senare ikväll. om jag orkar.


nu ska jag fortsätta glo på mysteriet på greveholm!



dagen efter en fest

god morgon världen!
idag mår jag riktigt prima, tänkte bara precis slänga in några rader nu, för jag giter helt enkelt inte skriva ett långt jävla inlägg. i korta drag var kvällen riktigt skoj. jag vaknade redan kl. 8 imorse och sen igen kl. 9 och fann då att jeppe inte sov bredvid mig. vi hade små bråkat igår, så han hade gått ut och lagt sig på soffan. men nu är det lugna puckar igen.
idag är jag så sugen på att göra nått, om min ekonomi hade tillåtet hade jag gärna dragit över till helsingör och ätit lunch/middag på nån trevlig resturang. jag tycker det hade varit jätte mysigt. men jag har bara några hundra lappar kvar, så jag är ganska pank. men löning på torsdag, så det är skönt!
vi ska förmodligen se sweeny todd sen, med min älsklings deppan ;)

nu är det frulle på schemat!

påskens tid

påskafton idag, för mig innebär det jobb mellan 7.30-14. så just nu befinner jag mig på jobb. men fyfan vad trött jag var imorse, rak motvind, kallt som fan och ingen mössa hade jag på mig, man kan säga att jag frös ganska mycket. fast man vaknar till efter en sådan tur på cyklen. inte blir det bättre av att simme ringer kl. 03.30, han skulle ha fatt i jeppe och börjar svamla om en massam som säkert hade kunnat vänta tills imorrn ;P vid det tillfället var jag klarvaken och mega pigg, men några timmar senare när jag skulle upp hade en känslan försvunnit för länge sen. typiskt. men så är det ibland.

vid 16 tiden ska jag hem till mormor & morfar och äta påskmiddag med släkten, jag tycker det var ett tag sen jag träffade hela släkten. jag ska ha med mig jeppe som sällskap, sen efter denna tillställning bär det av hem till filip på förfest. jag tror det blir trevligt, för ikväll kommer litta mer folk än vanligt. och troligtvis är det utgång ut i  landskronas nattliv ;)

nu ska jag äta choklad som jag köpte till mig själv innan, för inte har jag fått nått påskägg ännu.....

pinsamheter

i nyktert tillstånd vet man oftast hur man ska hanterar situationer. på fyllan så tänker man inte lika klart, jag är ingen mästare på att tänka smidigt. det fick jag erfara inatt. en idé som jag tyckte lät så bra. jag hade glömt cykelnyklen i min ficka. efter jeppes och filips spelning som jag inte ska klaga på så drog vi på efterfest hemma hos kristian. en packad jessica i släptåg så drog jag, jeppe, anton, filip, jessica och kristian hem till honom. så nu till saken, jag får den briljanta idén att vi kan lika bra lämna nykeln på jobb nu (vi befann oss ändå i krokarna) och samtidigt kunde jag passa på att ringa taxi och ta taxi direkt från taxi "stationen" som ligger på samma ställe som jag jobbar.
istället sätter jag igång larmet så det tjuter och piper öronbedövande. och jag har ingen aning om vad jag ska göra. carina (min morbrors förra fru) jobbade natten och det ska jag vara glad för ;P det är ju ingen som kan anklaga mig för att ha gjort något fel, men pinsamt är det. där kommer jag in efter en helkväll på krogen och ska bara lämna en cykelnykel.
och när hon ringde till securitas för att få klarsak i att dem inte ska behöva köra ut ;inga problem här, det vara bara en dagpersonal som skulle lämna en cykelnykel (kl. halv 3 på natten) men okay. hahaha kanske ingen höjdare idé. behöver jag säga att jag inte vågade gå och ringa, utan vi fick gå hem i ösregnet. jag får ju också tillägga att på efterfesten så hade jag spillt ut öl över mig och jeppe, så vi var ju inte direkt torra när vi började gå hemåt. men kul hade vi i alla fall åt det.
idag har jag och jeppe mest glidit omkring med bilen på diverse ärenden, bland annat in på en brunch hemma hos anton bestående av pulvermos, pulver sås och mega tjocka köttbullar. det blev faktiskt riktigt gott till slut.

nu måste jag iväg till jobb!

jeppes körkort


nu måste jag få tillägna ett litet inlägg till min älskade pojkvän som tog körkort idag. han klarade det galant, fanns inte en tillsymmelse till att han inte skulle klara det. man blir så glad när sånt inträffar :) så grattis till dig jeppo. anton och jeppe (en stolt jeppe) kom hem en runda om mig och jag bjöd dem på créps. sen så fick faktiskt jeppe snällt köra mig till jobb hihi, inte han emot om jag säger så.
jag känner att jag också får ta tag i min körning som jag aldrig har påbörjat, för hur svårt kan det vara? hehe. nu börjar jag intressera mig lite granna när det kommer till körning, får se hur länge det varar.

om en liten stund när jag gått hem i från jobb, ska jag direkt ner till baggens. jeppe och filip spelar ju som sagt, kan bli skoj det, jag får se om jag orkar fotografera dem lite, så får bilderna hamna i bilddagboken idagarna. då kanske det slinker ner en och annan öl (som nån annan får betala för min ekonomi är inte att leka med) imorgon är det också dax för jobb, och lördag morgon. najs najs. men på lördag kväll då ska det ballas ur. fest för hela slanten.

nu ska jag äta ur påskägget (som är ENORMT) som vår chef har skänt till oss.



154296-78

så nu är det slut med övningskörningskylten


väckarklockan & uppkörning

jag är redan vaken, och det har jag varit i ungefär en timme, jag har till och med redan ätit frulle. jeppes förbannade klocka väckte mig, så nu kan jag inte somna om. jag tycker det har varit så ganska många dagar den senaste veckan att jag vaknar onödigt tidigt fastän jag inte ska något speciellt eller om jag inte börjar jobba förräna 16, som jag gjorde idag.
visserligen är jeppe på väg till sin uppkörning, så då kan det gills att han klocka ringer tidigt. så nu är det bara till att hoppas att han klarar den ;)

själv ska jag hem om någon timme, tror jag i alla fall. det kommer folk ner i från Dalarna som ska provrida houston, det verkar vara vettigt folk. men sånt vet man aldrig säkert. annars så vet jag inte vad vi ska göra med han, han har varit till salu länge nu. haha självklart behåller vi honom, inget snack. men jag är för gammal och bettan har inget jätte stort intresse kvar längre... man kan bara hoppas att han får de minst lika bra där han ska flytta hän sen. eller rättare sagt, vi säljer inte han till nått okunnigt pack, utan han ska till ett lika bra hem, som han har haft det hos oss.

nä skriver senare tror jag.

det vankas påsk

eftersom jag är en hårt arbetande kvinna så hinner jag inte skriva här, visserligen gör det kanske inte så mycket och jag bryr mig inte så mycket, egentligen.

jag tror inte jag har uppdaterat om lördagens äventyr. efter ett par timmars jobb åkte jag hem till jeppe och drack öl, bara vi två. vi kollade med hatiska blickar på röstningen i melodifestivalen, jag bryr mig inte om rätt låt vann eller vem fan som var med. jag hatar schalgern mer nu än någonsin. är det konstigt? jag har sagt det förr och säger det nu, media gör så att det tjatas hål i huvudet på folk! och folk fattar ingenting ändå.
efter konstaterandet att translookaliken charlotte vunnit så blev vi besvikna på samhället och söp ner oss,och gick ner i källaren och sköt med luftgevär i en halv timme hehe. jag förvånade mig själv med att vara en ganska hygglig skytt, det ni.
när det började bli tråkigt ringde vi simme och gick hem till honom, drack några öl och tog taxi ner till stan. som vanligt blev det en massa örlande hit och dit, jag sprang omkring barfota och träffade på folk jag inte sett på länge.när vi hade druckit några öl på baggens försvann vi till tycho och drack några öl där med. vi gjorde säkert inte jätte mycket där, fick skjuts hem av ida vid stängning. jag däckade tydligen i soffan, jeppe lyckades på nån vänster få in mig i sängen.

dagen efter som blir söndag var det dax för curling och gulasch soppa hemma hos anneli och tomas i lödde.  vem är inte mäster på curling då? vårt lag vann med 8-4 (om jag minns rätt) ofta när det är så med sport som man inte utövat så vidare mycket så får man träningsvärk. anton fick sån träningsvärk så han inte kunde böja sig ner, då är det ganska illa, haha. så efter några timmas aktivitet så åkte vi till lödde och åt middag och var höll låda i några timmar. runt kvälltis åkte jag och jeppe hem, handlade med oss chips, dippa och läsk från JG´s och kollade på rambo 3.

annars i dagarna så har det ju som sagt blivit jobb, filmer såsom hitman som vi såg igår. lagom störd rulle, enligt jeppe finns det ett dataspel/tvspel som heter så. jag förstår var dem fick idén i från att göra en film om en s.k hitman som är riktigt grym på att slåss.
 vi började även  kolla på children of the corn hemma hos mig, haha, folk som sett den vet vad det ironiska är. jag kanske ska tillägga att det är en stehpen king film. har man någerlunda intersse för film så vet man att det är riktiga cpfilmer.
jag har för mig att vi har kollat på några filmer till, men i nuläget är det inget jag kommer på. eller visserligen har vi nog dragit genom alla rambo filmerna (igen) snart dax för star wars igen kanske?

faktiskt så har vi varit ute och gått mycket när vädret har  tillåtet. vilket jävla glött det var i måndes när snöstormen kom, nu ligger slasket och vill smälta och frysa om nätterna.
igår så övade vi lite grann med luftgävret i källare, (anton fick vara med oss denna gången också), så vi körde en lite tävling, gjorde små ringar på wellpapp, minsta ringen gav då såklart mest poängen. jag kom tvåa, gissa om jeppe kom sist? haha
och nu ringde dem nyligen från jobb och frågade om jag ville jobba lite på imorgon och på fredag, lördag jobbar jag redan. storhelg = mycket pengar!
och ja imorgon så gör jeppe och filip come back på baggens, så tanken är att jag ska gå och se dem vid 22 tiden. under dagen imorgon så har jeppo uppkörning, så får banne mig hoppas att han klarar den så han får sitt jävla körkort ;P just nu är han iväg och övar med körskolan.

nä nu ska jag göra annat.


fest ikväll igen

ja för det blir det. gårdagen var trevlig och relativt lugn. jag slutade jobba vid 20, mötte upp jeppe vid tågstationen och sen hem om en vända till han och ut i stan. vi träffade anton och filip, drack lite öl sen var det inte mer med det. vid stäningsdags så bar det av hemåt.
som vanligt vaknade jag tidigt idag med, redan vid 9, men lyckades somna om en timme till. efter frukost drog jag & jeppe ner till stan, han mor fyller år så anton och han skulle försöka hitta en present, vilket dem också gjorde. jag passade på att åka hem under eftermiddan, hämtade kläder och annar,  för jag började jobba kl. 16, så här sitter jag nyss hemkommen och ska bara precis byta om till något snyggare, och sen  så ska jag dricka öl =) man kan hoppas på att det är mer och trevligare folk ute idag. vi får se.
imorgon är det curling på schemat, jag får återkomma om hur det gick hihi.

ha en trevlig kväll.

mycket sömn

idag har jag nog sovit sammanlagt 12 timmar. igår vid 21 tiden fick jag nog, för jag låg bara och gäspade i sängen. jag gick banne mig och la mig lite efter kl 21 igår. och lyckades sova fram tills 9.30 idag. fast jag vaknade till vid 5 imorse och var uppe och kissade. jag vaknade även till en runda vid halv 8 också, för folket här hemma hade stängt dörren, jag hatar att sova med stängd dörr. jag vaknar direkt, vet inte hur jag kan märka det så snabbt, men så är det.

idag så ska jag jobba kväll, börjar kl. 16, hade tänkt sola innan för det har jag inte hunnit med på hela veckan, antingen har jag jobbat över eller så har jag varit på annat håll. sen ikväll kommer jeppe hem, vi får se vad vi hittar på, förmodligen inte jätte mycket, kanske en vända ner om stan. vi får se om det händer nåt skoj.
och att inte glömma nu, jeppe är hemma fram tills nästa mändag, alltså fram tills den 24:e mars. hur skönt är inte det? får vi lite quality time för oss själva ;)

jag har blivit så torr om händerna, jag förstår inte hur det kan komma sig. för jag är aldrig torr om händerna. men det är väl bara till att smörja in dem nu då.

såja nu tror jag att jag ska ut och gå med sillen en runda, och kanske köra ett litet "träningspass" sen ;)

hej så länge

min hemsida

jaha vad ska jag med en hemsida till? undra om den ens en gång blev fin? finjusterar lite på den nu hihi. slängde in lite bilder, skrev lite kort om mig. det får räcka.

http://russin.dinstudio.se/

nu ska jag kolla på tv.

ps. varför är det så att när man lägger upp grönsakerna till taco (så lägger man det i småskålar) så sätter man i skedar. men jag har i princip aldrig använt skedarna. möjligvis om jag äter det hemma hos någon annan. märkligt att man gör så. fast det är kanske bara jag så gör det? haha


hälsosamt

klockan är  halv 6 på kvällen och det är fortfarande ljust, varje år är det lika härligt när vi går mot ljusare tider. jag har kännt mig nyttig idag, för jag & mamma var på en hälsokväll på stadshuset och kollade på olika montrar, föreläsningar och diverse utställare. jag infann mig på något som heter skrattyoga, det får jag hålla med om att det var skoj. man får en och annan idé om hur mycket nyttigare och hälsosamare man egentligen kan/bör vara. men det "glömmer" jag lika fort jag går in på ICA, och styr mina ben mot godiset haha.
fast lite onyttig har jag allt varit, för chefen bjöd på smörgåstårta på jobb. en trevlig överaskning, för en gångs skulle åt jag inte bara den med räkor i, utan tog också rostbiffen enligt Lailas rekomendationer. riktigt smarrig.

nu ska jag hälpa mamma med maten, vi ska äta låtsas tacoröra i hassan bröd. ingen som vet vad det är, men där är en musilm på brödpaketet, och inga tacokryddor äger vi. vi får se hur vi åtgärdar det!

tjaaaaaa


älskade choklad

antingen inbillar jag mig, eller så har marabou ändrat på sitt recept. för jag tycker chokladen har blivit godare, lite mer, tja vad ska man säga fylligare smak (?) jag tror nog man kan utrycka sig så.
jaha annars då. jag har jobbat idag, blev lite mer än 6 timmar idag, närmare bestämt 8 timmar = mer pengar. jag har ju funderingar på att åka till thailand om cirka ett år (vilken framförhållning) men i alla fall så får jag nog snällt lov att börja spara in på mina (enorma) utgifter. jag har lyckats låta bli att handla på mitt kort sen i fredes, det tycker jag är framsteg. visserligen shoppade jag lite då, köpte sprit och tog ut 200;- men har ändå kvar en hel del. så jag klarar mig, får jag tillägga!
och jag åkte gratis hem från stan, för biljett automaten hade gått sönder på bussen. fan va det lät sniket att jag sparade in "hela" 12 spänn, men det var inte så jag menade ;P

nä, nu ska jag träna lite. ciaaaao.


154296-77

måndags kväll

jag tänker på såna som är mega aktiva med att skriva i sin blogg. hur fan hinner dem med ex. 4-5 inlägg om dagen? varje dag ska ju tilläggas. om man exempelvis ska iväg och shoppa en hel dag, sen hem snabbt och duscha och ut på fest? så jäkla "beroende" av att skriva i sin blogg kan man väl inte vara, så att man antingen mobilbloggar eller skriver inlägg innan man sticker på förmiddan, ett precis när man kommit hem, ett innan man ska dra på partaj, och sen såklart sumering när man trillar in genom dörren på natten / morgonkvisten. jag tippar på att det går till på nått sätt åt det hållet ;P jag finner i alla fall inget nöje i att binda sig så mycket vid en dator. mer än vad man alleredan gör.

just nu sitter jag och snackar med en fårskalle på msn, som tror att vi ska träffas. vet i fan hur länge jag haft han på min msn, jag kan inte dra mig till minnes att jag snackat med han innan ens. men efter tre frågor om vad jag heter, var jag bor och hur gammal jag är så vill han träffas. jag ljög som vanligt om det, bella från malmö går alltid hem hahaha. haha vafan är det med killar? får dem ingen fitta eller? tror dem att man är så dum i skallen så man kastar sig över första bästa kåta kille på MSN? nä ska tjiva med han en stund nu, sen ska jag duscha, och kanske slå på en film.

tjing!



154296-76



och en sista sak, nu på fredag kommer jeppson hem och är hemma under hela påskveckan, eller han är till och med hemma i 11 dagar. skönt att få ha han hemma så länge =)

sumering av helgen

när jag kollar min mejl så fylls den alltid med nått skit i från facebook. nån som har skrivit med nån på sin sida. vem bryr sig om det? man kan ju faktsiskt logga in på facebook själv och hålla koll på det. jävla glött. jag hade nog 12 mejl precis när jag läste genom min mejl.

helgen:
jag hade en för jävla vild helg egentligen. nu syftar jag på lördan, för fredan var minsann lugna puckar, jag och jeppe kollade på rambo 4 och sov som grisar redan vid midnatt.  det började faktiskt först och främst med lite före förefesten hemma hos fredde & tommy, dem sprang omkring och glötta sig med smällare och hade allsång.  sedan tog jag & ida bussen till sandvången hem till jocke som fyllde år. det gamla folket så att säga var där, inga jävla massa snorungar som inte ens får gå ut på krogen. det hade bjudits på taco, attans att jag redan hade ätit. men jag offrade mig så jag åt några tacochips ändå hihi. mitt i allt börjar jag grejer i jocke kök och frysa in hans köttfärs, osten och annat som är "färsk varor". och sköljer av tallrikarna så det inte ska vara ett helvete att diska dem dagen efter. en riktigt dum kommentar kläcker jag ur mig; jag frågar var han har sin spade nån stans till att sleva in köttfärsen i påsar. spaden? humm.
kvällen till ära hade jag köpt riktigt tjejdricka (bacardi brezzer och kopparbergs cider) men några öl slank också ner. 13-15 pers var vi nog under kvällen, tyvärr är det ingen viktigt detalj jag lade på minnet hehe.

men jag hade trevligt, mitt i natten åkte jag ner till stan och mötte upp jeppe, filip, anton o adam. efter detta vet jag inte vad jag gjorde, fick frispel på en kille som skulle pissa i vasken på damernas, han åkte ut med huvudet före (och jag menar det) jag tyckte mest vi stod ute på "balkongen" och snackade med folk.
jag gjorde inte av med en spänn, bra jobbat! filip blev antastad av kille på röven, han jag slängde ut från toan, så jag skickade han all världens väg igen. men i och för sig så tror jag att anton hade skickat han all världens väg gånger 200 om det skulle varit så ;P jag och jeppe tog taxi hem efter våran visit i stan. jag somnade snabbt som ögat.

igår så fyllade jeppes farmor år så det var kalas hemma hos dem, jag tryckte i mig massa onyttig och god mat! fast under förmiddan/eftermiddan så var vi ute och gick en runda. så där kompenserade jag maten lite grann. annars så följde jag med jeppe och hans mor upp till helsingborg när han skulle åka vid 18.30. allmänt vanlig söndag om man säger så. förutom att jag gick tills sängs redan vid 21 tiden igår haha. dum som jag varit under mina första lediga två dagar på 11 dagar så är jag uppe tidigt, istället för att sova ut. i lördes vaknade jag redan kl.8 men väntade en timme innan jag gick upp, och igår vaknade jag halv 10.

nä nu ska jag hem ifrån jobb. mamma kommer vilken minut som helst

tidig morgon

fan va jag vaknade tidigt idag, redan kl. 8 men jag gick inte upp förrän efter kl.9. jag har inget annat för mig än att sitta vid datorn lite grann. jeppe sover fortfarande som en gris, han tyckte jag skulle krypa ner med han, men jag är inte trött längre, så får det bli med den saken.

jag förstår inte mig på min mobil, den laddar ur i tid och otid, vafan är problemet? idag är den urladdad igen, man måste nog fulladda den 3 gånger i veckan för att den ska vara nöjd. jävla hittepå. oftast glömmer jag bort att ladda den så kan får väl skylla mg själv, men ändå. men det är rätt skönt att slippa en massa samtal när det inte passar sig!

känner att jag börjar bli småhungrig nu.

lite shopping

så gott jag sov inatt, riktigt härligt. men jag vaknade dock kl. 7 för det var en massa spring i korridoren utan för mig. bettan skulle hämta plattången och mamma ta min sopåse. till slut somnade jag i alla fall om, men blev väck/vaknade halvt av mig själv lite efter 9. jag ska bara precis ta på mig kläder och packa ihop lite saker, sen ska jag och ida till hyllingen och shoppa lite grann. jag börjar jobba kl. 16 så man får vara klar , tror jag ska en sväng in om systemet till jobb också. vi får se.

nu ska jag klä på mig.

ännu en rättegång

denna dagen vet jag inte vad jag ska kalla den, kanske dryg och jobbig. psykisk påfrestande? lång har den i alla fall varit. kl. halv 7 imorse ringde klockan på mobilen, men som vanligt orkade jag inte gå upp, utan sov en halvtimme till. jag var stendöd i morse, det medger jag. vi anlände till malmö efter diverse felkörningar ute vid något industri område (?) bengt som inte kan köra bil. jag var inte ett dugg nervös, inte alls som sist när jag var i tingsrätten i hbg. mest av allt längtade jag hem till min säng. nåja, vi kom inte igång förrän 9.30, det var sagt att rättegången skulle börja kl.9. en halvtimme steg snabbt till över en timme (minst) jag tyckte jag skötte mina kort rätt och höll mig till samma version sen sist i helsingborg.

det enda jag har att tillägga är att ni dummskallar till människor kan ta er i brasan....  en av killarna har varit dömd för sexuellt utnyttjande av minder åring, denna killen har precis fått barn (????) bland annat, där fanns massa med mindre lyckade företelser i deras meritlista. jag blir så förbannad på såna jävla människor.

kring middag var det såklart dax för middag, jag tvingade mamma att äta kebabtallrik på saluhallen ;P efteråt gick vi in på ett fik och drack café latte och varm choklad, smaskigt! efteråt väntade ett par timmar till i rättsalen, konspiration på hög ninvå? killarna som är bröder försökte sätta dit varandra hela tiden, tidigare hade dem inte gjort så. hur fan är man funtad? fanns flera andra märliga företelser, men dem nämner jag inte här.

kl. 16 så fick det räcka, jag skulle ju faktiskt jobba några timmar, ut i bilen som har blivit punkterad. what a lovely surprice!!!!!!! bytade däck snabbt som sören, och körde i 190 till landskrona. jobbade i några timmar, just nu är jag helt slut. det är inget roligt att sitta i en rättegång, speciellt inte när man grillas av en advokat som tror att hon leder en rättegång i USA. fast jag satt tantan på plats =)

nu ska jag duscha av mig och krypa ner i min mysiga säng och kolla på nån av filmerna; morden i midsomer.

go natt

städning & annat

åh så gott det luktar på mitt rum. jag har precis gjort en liten snabb städning på rummet, dammsugade och tvättade golvet och såklart fick jag röja omkring på rummet, för där låg kläder överallt, en massa tidningar och gammal post. bytade till nya sängkläder också, egentligen tycker jag inte om att byta sängkläder för lakanen är så sträva första natten när man ska sova. men det hade varit en aning snuskigt om man inte hade bytat sängkläderna. jag använde ett rengöringsmedel med doft av liljekonvaljer, så gott det luktar!

igår när jag och mamma körde till jobb kl. 7 så lyssnade vi på radio, där dem intervjuade sibel efter sin "succé" i melodifestivalen (hon gick till andra chansen, jag tycker inte det är någon speciell succé) i alla fall, för det första hon var sådär hysterisk som bara tjejer kan vara, pratade 200 km i timmen (!) hyllade "superstjärnorna" Charlotte och Linda som bara var såååå toppen bra och dem är en sån förebild för sverige. vaddå förebild?  vem fan orkar lyssna på sånt skräp? fick hon betalt för att göra lite "omedveten" pr för dessa "superstjärnor". det är riktigt tölpaktikt,  jag orkar inte med att lyssna på sånt jävla skitsnack. det enda jag hatar med att det är vår, det är när schlagern drar igång, den går inte att undvika, den är som en jävla parasit som dras till allt levande och släpper inte taget förrän det har blivit sensommar. skam att kalla sånt musik (där finns såklart undantag)

nu var det tänkt att jag skulle ut i stallet, vid 13 tiden ska vi in till stan och äta kinamats lunch, efter det ska jag sola och kl. 16 är det tid för jobb. så jag har egentligen inte tid att sitta här något mer.

trevligt väder

ytterligare en dag på jobb, jag är väl inne på min 5:e dag som arbetsmyra skulle jag tro. dessutom jobbar jag både dag idag och sen ikväll igen, men jag ska dock hem vid 12 tiden och börjar vid 16 tiden sen igen. några timmars rast får jag ju ändå.
det är så förbannat skönt att gå upp på morgonen och se att det är ljust ute. det var ett bra tag sen jag var uppe vid 6 snåret, för jag har bara jobbat kväll de senaste veckorna. och soligt var det med för nån timme sedan. åh hoppas att våren är på gång på riktigt nu. bland det mysigaste som finns på våren är att höra alla småfåglar som kvittrar på morgon kvisten. speciellt koltrasten!

klassiskt svenskt att mala om vädret ;P

nu var det tänkt att jag skulle göra annat. ajöss.

ps. fyra dagar tills jag får träffa jeppe!


154296-75


nannig

jag är så trött, kan knappt hålla ögonen öppna. jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig. åh vilken kaos där var på jobb idag. sånt tycker jag inte om... och jag känner mig sur idag, vet inte riktigt varför, jag retade mig grymt mycket på blåsten innan idag.
just nu orkar jag inte skriva mer, mår som en packad strömming. vi passade världens sötaste bebis idag i alla fall.

sov gott eller festa hårt, va fan ni nu än gör idag.

tröttsamma människor

helt ärligt så vill jag kräka ner mig själv, jag är så förbannat trött på alla dummskallar till människor som gör massa modebloggar. mode för mig (om man nu ska göra det till en blogg) är inte när man fotar sin outfit för dagen eller skriver om senaste fika som bestod av torkad tofu och två salladsblad, med tomatjucie och 2637381238 olika vitaminer som smakar skit. fy fan vad tråkiga dessa bloggarna är, självfallet kan man ju skita i att läsa dem, svårare än så är det ju faktiskt inte. igår hittade jag ett riktigt kålhue; http://grymtroligperson.blogg.se/ vaddå grymt rolig? du är lika tråkig som att se målafärg torka, allt detta spånet malde om var jävla internetsidor där han ska köpa sin förbannade farfartröjor. händer det inget roligt i dessa männsikors liv? gör dem ingenting trevligt om dagarna?

"alla dessa" bloggarna består mer eller mindre av :

*Fika
*"Mode"
*Hårförlängningar
*Nyttig mat / dieter

och jag tycker inte något av det dem skriver är intressant. i alla fall gör dem det inte intressant.

haha vågar man tillägga att jag har beställt en ny vårjacka?

RSS 2.0