min nya favorit

jag har en ny passion som stavas; svart vinbärs te och marabou mjölkchoklad. ingen anar hur gott det är. i vanliga fall tycker jag inte alls om te, men detta är ett undantag. åååhhh

just nu sitter jag på jobb, och kommer att göra det 7 dagar framöver. ska jobba fram tills fredag nästa vecka, dock är det kväll, så det får jag vara tacksam över, jag hinner inte bli lika trött som man blir när man jobbar på dagen. så det blir inget partaj för mig i helgen, spar mig tills nästa vecka. då jeppson också kommer hem.

nä, det får räcka så, så länge!

fan vad jag älskar dig!

olika arbeten

här satt jag och tråkade för att jag ville jobba, så jag kollade runt på olika sidor på nätet där man kan söka jobb. har faktiskt hittat några intressanta arbeten nu, som jag ska skicka iväg min CV till. saken jag skulle komma till var att inom loppet av 5 min ringer dem från jobb och frågar om jag kan jobba imorgon kväll och 2 min efter ringer inger och undrar om jag kan jobba ikväll. riktigt finemang, får man ihopa lite stålar till =) så nu får jag se till att få iväg mina CV:n och sen ska jag nog gå en runda med hundarna.

synes.

jag är trött

jag blev tokig på min hund inatt. först å främst gick jag kvällsrundan med han vid 23 tiden, sen fördrev jag tiden som jag ville med bland annat film och lite häckande vid datan. men kl. 3 på natten springer den jäveln omkring och piper och gnyr, inte fan kan jag sova då. det slutar med att jag får gå ut med sillen mitt i natten/morgonen.men det nöjer han sig inte med, så han väcker mamma & bengt också. han hade tydligen fått äta ben i helgen, vilket han inte tåler så då blir han så. lagom skoj sådär!
just nu är jag förbannat trött, fastän jag sov länge idag. men inte hjälpte det, och i morse så smsade jeppe vid 7 tiden. det är ju inte det att man blir piggare då.

nu får det va nog!

ps. jag duschade två gånger igår.

jag har mer än 2.500 låtar på datan, och jag är trött på ALLA LÅTAR! jag har ingen koll på hur mycket folk har på sina datorer, men jag tycker all musik är tråkig på denna datan, fastän här finns ett varierat utbud. och inte kommer jag på nått skoj att ladda ner.

påhittigt?!


det är attans rent, när man går omkring och grubblar på saker och ting så glömmer man bort det när man ska sätta sig här och knappa in det i sin blogg. sanslöst. innan idag hade jag världens bästa "sak" att skriva om idag. men kommer jag ihåg den? nixpix. så jag får väl drälla om nått annat skit som hänt idag. en helt vanlig tisdag, hade jag gått i skolan hade jag hatat denna dagen, vet ifan varför jag aldrig tyckt om tisdagar, eller jo det hänger nog kvar sen lågstadie tiden då man fick fisk i skolan och hade matte på schemat. ingen höjdare om jag säger så.
det blev hämtmat idag, som vanligt åt jag kebab tallrik (som för övrigt var smarrig). vidare en sväng om anton där vi käkade ihop och sen fick man tänka på refrängen och åka hem till hästarna. har mest bara suttit vid datan under eftermiddan/kvällen och kollat på diverse vårjackor. och snart får jag väl hem mina replay byxor, som är skit snygga. fast lite har jag dock rört på mig, jag har gått två runder med sillen idag.

nä fan jag har bara tråkiga saker att skriva om, så då skiter jag i att fortsätta.

ps. jag kommer som vanligt att sakna jeppe, som inte kommer hem förrän den 7:e mars, alltså nästa fredag ;( jag tror tiden kommer snigla sig fram.



154296-74

jag älskar denna bilden ! (Christina Aguilera)

mat

här tror man att man klarar sig undan sjukdomar som sprides som en löpeld. men jag har blivit mega förkyld med hosta, ont i halsen och andra åkommer. det är ganska tråkigt. jag har inte jobbat idag eller igår pg.a det. och idag åker jeppe, lika tråkigt som vanligt! vi hade tänkt hämta lite käk, kanske på don pedro och sen är det dax för han att åka.

jag har ingen lust att skriva mer.

lugna puckar

men vilket mögväder det är ute. för dem som inte gett sig ut än, så blåser det nått så frukansvärt! jag tänker minsann inte gå ut och partaja ikväll. för den delen så ska jag & jeppo ta det lugnt idag, mysa och sådant trevligt.  han har legat i krig i 3 dagar, så det tar ju lite gran på krafterna. men imorrn så, då blir det banne mej fest. vi ska nog först hem om mig en runda och vara sällskaplig. får se vart det bär hän imorrn kväll!
just nu sitter jag på jobb och håvar in pengar ;P det har varit en riktigt lugn vecka, denna veckan. jobbat ett par dagar bara, lite annat än förra det blev många dagar på sträck.

nä nu har jag inte med tid med detta. 

adíos!


katter

vår katt kudden (eller sudden som nån jävel döpte han till) är en otacksam jävel. han ligger inne med ögoninflamation och säkert nått virus, för det brukar katter få om dem har ögoninflamation. det jag skulle komma till är att jag skulle torka väck det äckliga kletet i ögonen med papper. men han var inte med på noterna och började fräsa och morra (kanske ska tillägga att kattskrället är en riktigt vilding), sen sätter aset klorna i mitt knäveck. ååååååååååååååh vad ont det gjorde, det blödde inte, men fanskapet fick in klorna så pass mycket inborrade i mitt skinn. så nu sitter väl den jävlen och tycker synd om sig själv nån stans i huset, glöttiga katt.

en gång har han faktiskt hängt sig i mina ben. men det var en ren olyckshändelse, för jag skulle ge katterna käk i tvättstugan och så ska kudde hoppa upp bakom mig, upp på diskbänken. men samtidigt flyttar jag mig, och han hoppar rätt på mig, och försöker hålla kvar sig i mitt skinn............ man kunde ju inte bli arg, men i helvete vad ont det gjorde, jag hade rivmärken som var 30 cm långa, och som blödde. usch....

nä dax för lite lunch nu kanske och sen ska jag till staden & hälsa på syrran och sola!
jag är jävligt nöjd med att jag lyckas komma upp i ganska skaplig tid, även om jag är ledig. idag gick jag upp strax efter halv 10. efter det städade jag badrummet på ovanvåningen, bra där!

fredag imorrn. tack för det, då kommer jeppo hem och det är alltid lika trevligt! får se vad vi ska göra i helgen, kanske bio om han är sugen på det. 

 

hot

vem tar fel på Jalapeño och gurka? nyligen när jag åt taco till lunch, trodde jag det var gruka och tryckte i mig några bitar. min mun gjorde uppror...


154296-73



dumskalle

jag sitter här framför datan och tänker tillbaka på min gymnasie tid (när man säger så känns det som år och dar sen, men så är fallet faktiskt inte). det jag filurar på är att jag gick nog inte en hel vecka i skolan, utan att hoppa över någon lektion, eller i vissa fall en dag eller flera dagar. vilket jävla slöseri! sånt ångrar jag lite grann, nu såhär i efterhand. tänk så mycket äbttre betyg jag hade haft om jag skärpte till mig (ibland råkade det bli till ett visst mönster att jag sket i att gå på ögats lektioner, våran skelögda räliga historie/religions lärare, hom vad hemsk!)
tänk om jag hade gjort läxorna ordenligt?! vi hade ett arbete som hette tidslinjen i tvåan, alla andra började minst 1-3 veckor innan, jag började 2 dagar innan och slet ut mig totalt, bara för att få skitet färdigt i tid. hur skulle det varit om man i alla fall började en vecka innan? dum som man var tänkte jag inte på det då! (lägg märke till "var dum" haha)
studeten var en mycket trevlig dag ! fyfan ingen dålig känsla man hade i kroppen den dagen. hela stuudentveckan var fantastik och rolig.

nä ajöss!

solsken




så fantastiskt fint väder det var idag. jag glömde lägga till det i mitt förra inlägg, men det märkte väl dem flesta
människorna idag. mer sånt vill jag ha! jag behöver ingen vinter, ingen jävla snö heller för den delen.


154296-72




.

skit program

jag retar mej grymt mycket på solskens serien sjukhuset som går på tv 3 19.30 måndagar-torsdagar. vafan är det för piss att visa på nästan bästa sändningstid? en jävla mögserie om hur bra sjukvården är och hur duktiga alla är som jobbar där? för att inte tala om överdrivet trevliga? ser det ut så i verkligheten? nä, jag har minsann stött på mer än ett rötägg inom sjukvården. för att inte glömma alla skriverier i tidningar (som man dock får ta med en stor nypa salt), men hoppas ni fattar poängen? jag hoppas att dem får så dåliga tittarsiffror så att serien läggs ner.

en annan sak, som egentligen är för jävlig är alla människor som man "känner" eller "kände" för ett tag sen, det passar inte att hälsa längre, hur fan kommer det sig? har jag gjort något? haha, det finns till och med några som hellre kollar ner i marken, eller kollar på ett annat håll än att den/dem skulle hälsa. det är ingen som säger att man måste ta sig tid att prata om läget o.s.v men hur svårt är det att säga hej?
ähh sånt kan man hålla på att fundera på hur länge som helst, utan att komma fram till någon anledning.

ska ta mig samma nu, och kolla på bröderna lejonhjärta och äta godis hihi.

154296-71

mitten på februari

kvällen började ju bra igår haha ;P direkt efter jobb så åkte jag hem till jeppe, och vilket jävla liv dem höll. det var ganska så mycket folk här ändå, vilket väl alltid är trevlig. och som vanligt så var vissa mer onyktra än andra. jag tillhörde dem (snarare den som var nykter) men det ändrade jag väldigt snabbt på, kanske för snabbt (?) haha. med groggar som fick folk att rynka på näsan så resulterade det i att jag blev lite på lyset. efter lite allsång och ännu mer alkohol så tog diverse folk taxi ner till stan, och in på baggens. hade vi kul? jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket, men det blev väl mingel och cider. efterfest hem igen hos jeppe, utan sprit om jag inte minns fel, men vad gör det? jag hade tillräckligt med promille i kroppen så jag klarade mig. jag tror faktiskt inte vi la oss förrän framåt småtimmarna, när efterfesten var i full gång uppe i köket så satt jag & jeppe och kollade på Lucky Luke ;P
imorse (som alla andra morrnar var jag död) men vi skulle ju till hofterup, så det var lika bra att gå och duscha och försöka bli pigg. vi åt pannkakor hemma hos annelie och tomas och kollade på skidvärlds cup finaler.
vi är nyligen ganska så hemkommnad och ska iväg och äta på don pedro eller liknande innan jeppe ska åka.

jag tycker faktiskt att jag och jeppe har försökt spendera så mycket tid ihopa, och fått gjort lite olika saker, utan att sitta och glo på tv elelr film hela dan.

nu är det nock. tjing!

hel och ren

och tiden bara går, det var ett antal dagar sedan jag skrev här. om jag ska vara ärlig så har jag minsann inte haft tid, jag har jobbat 7 dagar i sträck utan någon vila, så det så. och under min lediga tid så prioterar jag inte riktigt min blogg.
men imorrn tog jag mig friheten att vara ledig, dels för att jeppe är hemma, och så skall vi hem till hans mamma i hofterup imorgon.
alla hjärtans dag blev ett fiasko, jag jobbade över, hem till angelica, sov mellan 16-19.30, stack till don perdo och beställde kebabtallrik, tillbaka, käkade den och glodde på tv och sen sov jag. men vem bryr sig? jag tycker alla hjärtans är en töntigt tradition, om man nu ens kan kalla det tradition. på sin höjd kan jag tänka mig lite mys, köpa geléhjärtan (så classy då ;P) eller någon liten "överaskning".

två dagar under denna veckan har jag varit på karlslund och badat, hur skönt som helst. jag har hållit hus på relax avdelningen och slöati bubbelpoolen. knappt en människa där, så man slipper en massa spring. idag så hade jag bestämt att jag och jeppe skulle dit och bada. vi hade mega trevlig om man säger så ;) åkte direkt därifrån till jobb, och här sitter man nu.
igår kväll så var jag en stund med mamma och bengt hos ronny och inger och åt varma mackor och drack öl ;P sen åkte jag in till stan för att  träffa jeppe, och vi var bara hemma hos honom och drack öl och kollade på nån sketen film på tv. ikväll så ska jag hem igen till jeppo, han har nån slags förfest hemma ocg antagligen blir det ner i stan och valsa omkring inatt.

näfasen, nu orkar jag inte mer.


jävla rövhål!!!

åhhhhhhhhhhhhhh. att ett samtal kan göra en så förbannad. den 6:e mars är det dax igen för en överklagan i hovrätten i Malmö. en jävla helvetes gång till. tror ni allvarligt att något kommer underlätta för er? hoppas ni får höjda straff istället för lägre (vilket jag fan får hoppas att ni inte får). jag blir ännu argare för när jag bokade om min make-up store lektion så blev det just den 6:e mars.

FAAAAAAAAAN!

fuck off!

idag är jag trött på allting. något har fått mig ur balans, kanske för att jeppe lämnade mig och åkte upp till skövde. om ärligheten ska fram är jag inte riktigt hel utan han, visserligen det tog sin tid innan jag fattade det. men jag är så glad att jag har han, jag kan inte tänka mig vad jag hade gjort om jag inte hade han. när jag tänker och funderar på framtiden, då finns han med. det är framsteg tycker jag, det är nog vad man kallar att bli vuxen, i alla fall en lite del.

jag är så trött på, schlager igår på tv, på min "fejkade" förkylning, mitt ben jag slog igårkväll, mitt lakan som är för litet för min säng, regn, min lugg som jag klippte för kort, mina för långa mjukisbrallor, att klockan är mycket, att jag ska upp kl. 6 imorrn, utslagen/exemen på mina armar och rygg, bara en jävla massa småsaker retar jag mig på idag! varför?!!!! världen är så förbannat orättvis. varför ska den vara det? fok gnäller till höger och vänster, skriver bloggar så det räcker och bli över, men inte fan händer något? vad utgör skillnaden för att man bloggar lite om att folk är falska, dumma i huvudet, otrogna, paetiska eller hur jävla synd det är om vissa människor (ironiskt eller inte). tror ni att folk bryr sig om en fjuttig blogg, där svenskan rent gramatiskt suger kuk?  "ingen kan göra allt, men alla kan göra något" vem är så skadad att man kom på sånt mög? tror ni allvarligt att det är så i verkligheten? radiohjälpen dit och rädda barnen dit? var är resultaten? jag tycker det är glest med resultat om vart pengarna går som man skänker. ALLT RETAR JAG MIG PÅ IDAG! JÄVLA BÖG DAG.

jag skall försöka sluta läsa om tråkiga saker i folks bloggar, just nu är jag som en i mängden och spyr galla som en annan idiot, över andra idioter men jag är ur balans, och jag hatar att inte ha kontroll.

nä nu får jag inrätta mig i systemet och bli en människa! jag vill vrida nacken av nån.

egentligen har jag fan inte mage att klaga, jag vet inte hur bra jag har det. jag borde skämmas nu, men jag gör det inte, för jag lever bekvämt.

relevant

jag vet inte varför jag fick för mig att skriva i min blogg nu. tycker inte att jag kommer på något speciellt att skriva om. kan uppdatera hur min dag varit. sov hos syrran inatt, eftersom jag jobbade kväll igår. mamma ringde och väckte mig efter 10 någon gång. sen tog jag och angelica tag i storstädning av lägenheten, och det blev riktigt fint, allting glänser. dem har börjat komma i ordning numera, igår var dem på IKEA och inhandlade soffbord, matta, massa gardiner, hyllor och annat.
nu under eftermiddan har jag putsat två sliver skedar (!), ridigt en tur på houston och ätit middag.
håller på och ska göra vid mig, och packa kläder till helgen, sen ska jag träffa jeppo ;D

såja, nu har jag slängt in några rader.

ha en trevlig helg ;)

framtiden

när man tror sig få till ett hyggligt inlägg, vad händer då? jo då hänger sig sidan, och inget sparas. jag satt säkert i 20 min igår och skrev om allt möjligt, och så gör datan så mot en. förargligt.
bland annat så skrev jag om att jag vidgar min vyer en aning, söker nämligen jobb i danmark igen, närmare bestämmt som flygvärdinna. själv tycker jag det är ett coolt jobb, och lönen mina vänner är 100 ggr bättre än den man har i sverige. fast det kvittar nog nästan vad man har för rykte, man får bättre lön ändå. 150;- i timmen är aldrig fel (utan andra tillägg som o.b) självklart ska man ju få jobbet också, denna gången har jag inte lika stora förhoppningar om att jag får jobbet/jobben jag sökte faktiskt 5 olika jobb. det är ju inte heller det att jag är arbetslös, vilket är en jävla tur, för det är många ungdomar som bara driver omkring och inte gör något om dagarna.

nu ska jag faktiskt ut och rida, sen in till stan och sola en halvtimmer (för en billig peng, hehe 15 ;-/halv timme), sedan är det jobb som gäller kl. 16-22.30!

ajöss

det blir aldrig som man tänkt sig

även minsta småsak, så blir det minsann aldrig som man tänkt sig. så jävla typiskt. i fredes skulle vi ute i helsingborg, det slutade med att det bara var jag och nina som skulle/kunde/ville ut. inte så vidare roligt. visserligen vi slapp "slösa" pengar på det, vi slapp gå ut i ovädret. men man retar sig ändå. istället så var jag hemma hos syrran & mats och kollade på film och åt chips. ganska tidig sängång och uppe med tuppen vid 9. full rulle hela förmiddan, en sväng ner om mormor & morfar (som bor på första våningen haha), åt lunch, träffade min lillsyster en stund, innan jag skulle iväg till lund.
kom till tågstationen och blev rosenrasande, för bögtåget var inställt!!!!!!!! helt utan vidare, tack för den jävla skånetrafiken (som sällan fungerar som det ska) jaha, kommer på att jag glömt mobilen, snabbt på 3:an tillbaka och ringer make up store och får avboka kursen. visst det går bra, får vänta över EN MÅNAD på en ledig tid, och då miste jag ytterligare ett presentkort på 100;-, för man måste ha gått kursen innan den 28/2. där hade man kunnat få sig en ögonskugga eller eyeliner. nå, skånetrafiken? tänker ni betala den? jävla kukhuen. inte nog med att ni höjt priserna med 4 kr, ni ställer också in tåg såsom ni behagar.

efter många om och men, så lugnade jag ner mig. under kvällens gång lagade vi en jätte god vegitarisk middag, med dippsåser, smält ost, qourn (?) kött, sallad och massa grönsaker. sååå jävla gott! hant även med att kolla på stuart little 1 och 2 (vilken plåga haha) efter det, lite yatzy spelande, där jag utklassade folket! därefter åkte en av de nyare beck filmerna på och sen blev det bingen. imorse vaknade jag ganska tidigt igen, av att ejilah, som också sov över, kollade på pirates of caribbean 2. så då var man tvungen att slänga sig framför tvn ;D
under förmiddan så åkte jag hem, har fått lite allt möjligt gjort idag. slingat mammas hår, lagt ut lite kläder på tradera, ryktat wakas päls, varit en vända i stallet, och kollat på pelle svanslös julkalender (jag vet att jag är töntigt) och som jag ska fortsätta kolla på så snart jag är klar här. jag har även kommit igång och tvätta kläder, min vanliga söndags sysselsättning. hjälpte mamma med maten idag, det blev hemmalagad pizza, så smarrigt!
annars inte gjort så himla mycket, allså en helt vanlig söndag.

nu börjar jag blir nannig.


jag & lillknatten ejilah

154296-70

ut på en tripp

jaha, nu sitter jag hemma hos min mormor och morfar och datanördar mig lite grann. visste nämligen inte var make up store i lund ligger, men nu vet jag! vägbeskrivning och allt, eniro är minsann en bra sida. 
om någon timme ska jag ta tåget till lund, men först ska jag träffa min minsta lillasyster. var hur länge sen som helst sist jag träffade henne :/ hon fyller 9 år i mars, fan vad tiden går fort.

nä jag orkar inte skriva mer nu!

tjing.

RSS 2.0