mitten på februari

kvällen började ju bra igår haha ;P direkt efter jobb så åkte jag hem till jeppe, och vilket jävla liv dem höll. det var ganska så mycket folk här ändå, vilket väl alltid är trevlig. och som vanligt så var vissa mer onyktra än andra. jag tillhörde dem (snarare den som var nykter) men det ändrade jag väldigt snabbt på, kanske för snabbt (?) haha. med groggar som fick folk att rynka på näsan så resulterade det i att jag blev lite på lyset. efter lite allsång och ännu mer alkohol så tog diverse folk taxi ner till stan, och in på baggens. hade vi kul? jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket, men det blev väl mingel och cider. efterfest hem igen hos jeppe, utan sprit om jag inte minns fel, men vad gör det? jag hade tillräckligt med promille i kroppen så jag klarade mig. jag tror faktiskt inte vi la oss förrän framåt småtimmarna, när efterfesten var i full gång uppe i köket så satt jag & jeppe och kollade på Lucky Luke ;P
imorse (som alla andra morrnar var jag död) men vi skulle ju till hofterup, så det var lika bra att gå och duscha och försöka bli pigg. vi åt pannkakor hemma hos annelie och tomas och kollade på skidvärlds cup finaler.
vi är nyligen ganska så hemkommnad och ska iväg och äta på don pedro eller liknande innan jeppe ska åka.

jag tycker faktiskt att jag och jeppe har försökt spendera så mycket tid ihopa, och fått gjort lite olika saker, utan att sitta och glo på tv elelr film hela dan.

nu är det nock. tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0