godis

som jag trycker i mej hemma hos kitel :D hur bra som helst.
en hel helg som sprungit förbi och jag har inte gjort många knop, ute på middag i fredes, sen bara vatt hemma. sov hos pimpim inatt men han behagade inte att komma hem ;P utan däckade hos J, så var det med den saken.
men han ringde mej på morronen lite över 9 för att informera om att han inte kom hem, som om jag inte visste d :P så jag kollade på disney dax istället och en en del program som var skit rent ut sagt..... repriser på repriser.. booooring.

nu, återgå till godiset =)

tjingeling !

slitsamt....

jag ska aldrig, aldrig ha en trädgård.... jag ska bo i en längenhet utan möjligthet till trädgård....
vatt ute i trädgårds helveten sen kl.10.30 och bara jobbat, krattat upp massa "ogräs" ; gammalt hö & halm, gräs, löv & kottar. sen dammsugade jag i tvättstugan & pannrummet, där va ju inte grusigt och fullt med hundpäls & damm. sen mockade jag i hagen och krattade lite till.
nu hade inte en dusch suttit fel, för mina fötter är lite dammiga för imorse gick jag i flip flop, men sen slog vädret om och det blev lite kyligare, tyvärr.
man blir SÅ trött, hur lyckas vi skräpa ner så mycket?

här bor en gubbe cirka 200 m ifrån oss, han krattar alltid i sin jävla trädgård, sommar som vinter (?) inte ett enda blad eller löv finns i hans trädgård, sen å andra sidan har han inget liv ;P han kommer kratta ihjäl sig, det är vad jag tror.

idag vet jag inte vad som väntas, jag skulle lika bra kunna sväng in en runda om videomix och handla upp godis för mina sista pengar som är kvar och bara ta det lugnt och vänta tills valborg med att festa. för det verkar inte bli någon utgång ikväll, mitt konto verkar inte heller vara med på noterna.

snart ska jag käka korv med bröd! =) smarrigt.

PS. man kan ha kolik, fråga mig :P hehe.

har inget intressant att tillägga idag....

hejdå!

strålande

för jag har köpt studenklänning :D tjoho
den är miiiiicket fin hihi.

tror det gick bra hos fru polis, angående mitt föhör :P tar det en annan dag...

NU är det stallet som gäller.

jag löövar dig!

Glamorous

ännu en dag som passerat obemärkt förbi.
vad gör man egentligen om dagarna när det inte är helg? en ganska vanliga fråga på msn.
en sån obemärkt dag för mig är; skolan, hem, äter, stallet, rider, duschar, töntar mig vid datan & sen kanske tvn och rätt i bingen. och morgonen börjar igen med skola... men egentligen varför klagar man? hade ni hellre velat jobba 10-12 timmar varje dag och få ett lönekuvert på en dollar om dan. tänkte väl det.

jag har tänkt så mycket idag, för mycket, det känner jag på mig. är helt slut i bollen. du är hela jävla tiden i mina tankar, jag vill inte riktigt uttrycka mig så här i en blogg, inte riktigt "mitt sätt" att få uttrycka mig på.
en del "ångrar" man sig som hänt i helgen, och jag vet att du kommer läsa detta och bli himla fel, men jag vill och orkar inte förklara mig just nu, känner inte mig speciellt motiverad till det.
jag vet vad jag menar, hoppas jag i alla fall (gör jag verkligen det? )
jag vet med säkerhet, att jag älskar dig så förbanat mycket....
vilket det nu blir så hoppas jag att det blir bra.
för jag vill,  av hela mitt hjärta.

på onsdag är det nationella i svenska B eller C har ingen riktigt koll på vilket det är, 5 timmar tror nollorna att det kan ta att skriva en uppsats på mellan 400-700 ord. YEAH RIGHT! jag kommer sitta i max 2 timmar.
och efter denna bravad så ska man bege sig till åstorp på polis förhör ;O min lilla hemlis!

nu tog min vilja eller lust slut på att skriva mer.

tjingeling. 


You are irreplaceable...

en dag i skolan

tycker energi källor är nått av dem tråkigaste man kan läsa om......

adjökens!

röda rosor

fan ta äckel helgen. allt kan bli så fel ibland....

ska äta & duscha nu känner jag.

adios

djuriskt

djuriskt


ibland blir jag så arg att jag skulle kunna kräka upp maten jag åt igår på människor. för hur man beter sig, fattar inte uttrycket att man beter sig som djur eller att man behandlar nån som djur.
INGET djur dödar för nöjes skull, inget djur släpper ut olja i havet, inge djur skräpar ner, inget djur förstör planeten inget djur beter som som ett förbannat anus. visst svagast djuret överlever tyvärr inte, men så är det! vi kan säga flockdjur för enkelhetens skull, där finns en ledare oftast en hane och sen den starkaste honan, dem får alltid dricka och äta på födan först inget konsigt med det egentligen, sen får övriga i rangordningen äta eller dricka, men flockledare får alltid hålla utkik efter faror som kan hota. kan vi inte bete oss som djur istället?
nu ringde en idiot och störde mig i mitt skrivande..... fan ta han......


fan ta er allihopa, det är inte så enkelt som att häva ur sig att hur fan kan ni bete er så, hur fan kan ni leva efter vad ni gjorde. UTAN hur fan kan ni vara PRECIS som alla andra, rätt och slätt!
där är ingen skillnad på dej som spred ut en massa skitsnack eller dej som umgicks med denna personen efteråt, samtidigt som du påstod att du hatade denna personen!!!! det är ingen jävla skillnad på er. 
och snälla ni, sluta prata om att händer detta i landskrona, tro mig d händer i andra städer också, så försök inte skylla på en stad!!!
människor är människor så är det bara, jag skäms, skäms för att jag är människa och jag kommer leva mkt kortare tid än vad någon annan art och ändå kommer jag att förstöra jorden till max.
JAG SKÄMS FÖR ER MÄNNISKOR!

ska klä ut mig till leopard och ut på savanen.

btw, jag säger inget om att jag inte är dem som ska "fan ta sig, menar kan andra så kan jag"- Jag är inte mer än mänsklig eller hur var det nu?!

och nä, jag är inte vidare självmordbenägen. för jag vill bli make- up artist och leva ett värdigt liv!

förakt

You Are 60% Evil
You are evil, but you haven't yet mastered the dark side.
Fear not though - you are on your way to world domination.


http://www.blogthings.com/howevilareyouquiz/  tyckte det va skojigt ;P


har inte allt för mycket att göra. spanar runt på folk bloggar så vitt jag vet inte har en aning om vem dem är. men det allra tråkigaste jag ser är folk som maler om detta förbannade jävla rövhåls mode. antingen är man för det eller mot: "åååh H&M´s nya jävla bajs känningen har kommit, som är grön & viol lila prickig, med gula ränder och halsöndrig" OJ jävlar vad snygg den måste vara då,fan vad jag känner mig inne & trendig.
eller "vart jag än vänder mig så ser jag småflickor eller "mogna trendiga kvinnor" som kläder sig lika dant, tack vet jag myrornas eller Emmanus, där finns kläder som ingen annan har" shit vad bohemchic jag måste vara nu. VINTAGE är också ett viktigt begrepp för dessa "icke" modeslavar.  (seröist jag hade nog, med betoing på nog inte tagit på mig dem malätna kläderna. händer det så lite i folk livs att man dag ut å dag in ska tjata om dessa förbannad kläder.... då tycker jag man borde börja spela tennis eller gå med i nån schack klubb, vad som helst (?)
man kan ju också vända på det att jag inte heller "har mycket till liv när jag spanar runder" men min åsikt är att jag har i alla fall lite roligare saker att skriva om. sen skiter jag i fall ingen annan håller med mig.

SNÄLLA SKONA oss eller iaf mig, när ni lägger ut bilder på kläder som är så fula så ni måste lägga ut dem för att känna er nöjda med era köp när ni gjorde ett stort hål i plånkan på sisådär 1000:- ifrån nån sketen mode affär som ALLA dem dära utan klädsmak och allt vade det nu var. H&M tycker jag är en rolig affär och inte spec dryt, alla nu som klär sig lika dant & dem som vill sticka ut och alla ni andra, köper era kläder på H&M. det är ritktigt konstigt.
tråkigt men NI har köpt fula kläder..... (som alla andra också vill ha, tyvärr.)

slut på mitt modebloggande för idag & för alltid. och kul har jag banne mig inte haft. ska ner och sola i min antika bikini som greta garbo har haft för en sån ni, det har ingen annan. eller så är den inhadlade i bulgarien som gick sönder efter en vecka ;S i vilket fall som helst så har ingen en sådan hihihih. vem fan bryr sig?

buddismen förhör imorrn + framförande i svenska C (nationellt prov) ska skriva om mansmisshandel, ett väldigt aktuellt ämne fkt, vanligare än man tror!

förrsesten lycka till sweety :)
PS. Jag kommer ALDRIG heller påstå att jag har några snygga kläder, jag tycker som jag tycker och min kläder duger ok. visst kan man uppdatera gerderoben,  men neeeeeej.

första plats

blev beten av en nyckelpiga idag när jag betade med håsan på åkern. skrek till lite för d gjorde ganska så ont och va fan sitter på min hand om inte en nyckelpiga... så säger mamma att dem kan bitas och det gör riktigt ont (vet man att man tål en del ju, för jag tyckte inte det gjorde fullt så ont hehe) och där står man i gräset och har shorts på sig och får syn på att det kryllar av nyckelpigor överallt.....inte så trevligt.

sitter och försöker att få till det med mitt projekt arbete, nu har jag i alla fall börjat :D det ska vara inne på fredag. gott om tid var det ja?  var tog denna goda tiden vägen? fast mitt projekt arbete är dock inte så avancerat, ska designa en lite broschyr om hemlöshet (men det ska göras) med lite nedklottrad faka och sådant!

fin helg vettni. fredan togd det lungt hemma hos skrället, kolla på några filmer och jag friterade pommes. YES, jag har kommit över mitt trauma, sen somras när jag "försökte" fritera när jag istället eldade upp köket... inget roligt det inte. typiskt nog så somnar jag i soffan runt 1-2 snåret, american psyco är inte spec intressant mitt i natten, för man fattar ingenting förrän i slutet om jag minns rätt. kanske såg den sist när klockan oxå var för mycket. göta kanal 2 va ju lite roligare :P

nog om det, sov ut rätt ordenligt på lördan, va inte hemma förrän närmare kl.14 red ut dressyr på mulisen och sen gjorde jag inte många knop, hjälpte mamma att slänga en massa pinnar/grenar som dem sågat ner. duschade och åt middag (köttbullar, potatis å hela köret) pimpim kommer på traktor hem till mig och lämnar hans nyklar till mig. man skrattade inte va? dock var det rasse som körde. det räckte att man skakade på huet haha.
ingång till staden och hem till sebastian där vi skulle kröka och efter mycket om och men gjorde vi det, dem fick tag i vodka till slut. jag blandade alldeles för starka groggar för trodde inte vi skulle få tag i mer sprit. och  vad händer då? jo, man blir askalas.....
vi hade lite allsång och sjövall stod och viftade med en sprit penna så han fläckade ner en tavla, halva väggen och glovet inklusive mig & jesper. hahaha jävla hue. men jag va så snäll så jag torkade upp lite gran. tog ettan till stan och hem till skrället, meningen var att jag skulle kolla på CSI kl. 2 men jag somnade och sov i soffan havla natten. vaknade när jocke & pim kom kl. halv 5..... somnade dock om ganska snabbt. känns som man var uppe med tuppen när jag vaknade vid 9, somnade om och stack hem vid halv 12. det stora glaset oboy var inte helt fel när jag vaknade :) kom just på det att morronen va lite rälig, för jag skakade skit mycket om mina händer, när jag skulle tvätta av mig sminket som jag hade somnat med på, så skakade jag som ett as. lite scary ..
idag så har jag varit duktigt, städade i två timmar =) + att jag va ute i solskenet och fick pytte lite färg, jag måste klä av mig i fall man ska se det så då skiter vi i det tycker jag !

snart ska jag nanna kudde för jag är ganska sleten av nån anledning, jag och vodka är inte så bra kompisar dagen efter, tyvärr :P

pallar inte att jag & nina lekte lite muslimer igår kväll ;P

Cara mia, Nääääääää ;P

älskar allt med dig, varför (?)


snart, väldigt snart

snart, v?ldigt snart


den åttonde juni blir det inget mer att gå i skolan... skönt?
tja, både och. men fy fan vad skoj jag ska ha då :D

tjingeling nötter.

LOVE

vad innebär det?

helrunda

som förväntat blev det full ös igår, men jag känner mig så nyttig så jag vill skriva ner allt jag hunnit med denna helgen för jag tycker faktiskt att det är en hel del jag hunnit göra.

fredan hämtade jag hö med mamma efter skolan, va kanske inte så farligt.hem & red ut med bettan, jag tog paola, sen var det dinner med gäster och jag blev hemma hela kvällen. läste, kolla på tv sen somnade jag vid 1 tiden.
och upp relativt tidigt kl.10 skulle tömma hästarnas gödsel, låter lite halvt räligt, men det måste göras.
mamma skulle hämta en massa fönster för hon fick helt plöstigt för sig att hon skall bygga ett 10 kantigt uthus som liknar nått som mumintrollen har byggt haha. iaf så fick jag "äran" att bära dessa tunga fönster. men ja, det gick ju an så!

 vi begav oss till d-torp för att träna kusarna, jag hoppade en del terräng med hosuton och pezz fick oxå vara med så jag hoppade några små stockar. och pälsen va dukitgt han klarade en svår coffin= ett svårt hinder med tre hinder i följd, lättast och förklara så. sen blidde det till att mocka och ha sig, gick en runda med ida & paola så tog jag med sillen som jag hade tvättat under dan och vad gör man, jo har flippflop på sig för att jag hade spannar med vatten när jag tvättade sillen så ja blir man blöt om skorna som läcker och hit å dit. jag bestämmer mig för att istället vara barfota och då råkade jag ut för missödet att nälla mig på en nässla...
ett jävla sätt, trodde inte fanskapen hade vuxit upp ännu :( 

snabbis i duschen fort som fan på med kläder och hela faderullan. för jag skulle hinna med bussen kl. 19 men ja såklart är man ju en stjärna och lyckas med den bedriften, med ida på pakethållaren för hon kom inte hem i fall hon inte lånade min cykel. mötte nina istaden och vi blev halvt ihjäl skrämda för att där cirkulera en del poliser inne i staden, vi trodde väl att dem såg oss! hemgång till sebbe och sen drog vi vidare till simme där va lite granne folk, blev stirrigt ett tag för dem fick inte tag i öl.... men d redde som tur upp sig till slut! ida kom oxå dit sen, tyvärr drog sebbe å nina hem för nina mådde inte spec bra. nog om det, ner till staden först in på akroplis sen baggens sen akroplis sen baggens. efter stänging drog vi till coffe på efterfest, och helt plöstsligt skulle vi till saxtorp, men min kropp hade fått för mycket alkohol så jag åkte hem istället och skönt var det, men dock ringde min mobil halva natten eller vi får väl säga morronen. irriterande....

och idag har jag ridigt med bettan och fixat lite i stallet, ska ut snart igen och "vårstäda" som mamma tycker vi ska hjälpa till med, helt överskattat. men vi ska iaf grilla idag, vet dock inte om jag är så sugen på det! hade hellre ätit köttbullar, potatis & sås :D

får ju lov att medge att där hände en hel del roliga saker denna helgen, speciellt när vi kör hem ifrån d-torp med häst transporten så finns där sån töntigt fotbollsgolf nära crossbanan. i vilket fall så skriker jag : Lägg av och lek, i samma stund glider en cabbe fram med ngr killar som tror dem är brats eller nått med solbrillor och hela köret. (måste ju informera om att vi stod vi ett sån stopp sträck) MEN som dem stirrade på mig, sårade väl deras stolthet hahaha, pinsamt var det i alla fall! 
och vid pölsemannen inatt så pontus fick för sig att filma en jävla lodis som inte va allt för vacker, som hade elton john solbrillor, en randig tröja och en jeansskjorta över och röda gympisar. han såg kort & gott rolig ut! sen börjar han sjunga och snacka en massa dygna.
inne på akroplis stod där ett fetto som "diggade" musiken när dem hade ett lajvband, hon blev ett offer för han filmning! synd om folk som ser ut som krockade skithus.
lite skrattade jag oxå när pontus gick fram och köpte rostad lök som han ville ha i handen, fem kronor kostade det. 
nu giter jag inte sitta å mala om mitt liv eller min händelserika helg, ska hjälpa mamma med middan nu eller snart! ikväll får jag se vad jag ska göra. blev ingen stockholms resa för folket här hemma, klabb med träningsbanor så dem blir hemma, så vi drar till bakken på onsdag hihi. kan bli skojigt!

nixpix nu får det va nock.

I love you!

RSS 2.0