första plats

blev beten av en nyckelpiga idag när jag betade med håsan på åkern. skrek till lite för d gjorde ganska så ont och va fan sitter på min hand om inte en nyckelpiga... så säger mamma att dem kan bitas och det gör riktigt ont (vet man att man tål en del ju, för jag tyckte inte det gjorde fullt så ont hehe) och där står man i gräset och har shorts på sig och får syn på att det kryllar av nyckelpigor överallt.....inte så trevligt.

sitter och försöker att få till det med mitt projekt arbete, nu har jag i alla fall börjat :D det ska vara inne på fredag. gott om tid var det ja?  var tog denna goda tiden vägen? fast mitt projekt arbete är dock inte så avancerat, ska designa en lite broschyr om hemlöshet (men det ska göras) med lite nedklottrad faka och sådant!

fin helg vettni. fredan togd det lungt hemma hos skrället, kolla på några filmer och jag friterade pommes. YES, jag har kommit över mitt trauma, sen somras när jag "försökte" fritera när jag istället eldade upp köket... inget roligt det inte. typiskt nog så somnar jag i soffan runt 1-2 snåret, american psyco är inte spec intressant mitt i natten, för man fattar ingenting förrän i slutet om jag minns rätt. kanske såg den sist när klockan oxå var för mycket. göta kanal 2 va ju lite roligare :P

nog om det, sov ut rätt ordenligt på lördan, va inte hemma förrän närmare kl.14 red ut dressyr på mulisen och sen gjorde jag inte många knop, hjälpte mamma att slänga en massa pinnar/grenar som dem sågat ner. duschade och åt middag (köttbullar, potatis å hela köret) pimpim kommer på traktor hem till mig och lämnar hans nyklar till mig. man skrattade inte va? dock var det rasse som körde. det räckte att man skakade på huet haha.
ingång till staden och hem till sebastian där vi skulle kröka och efter mycket om och men gjorde vi det, dem fick tag i vodka till slut. jag blandade alldeles för starka groggar för trodde inte vi skulle få tag i mer sprit. och  vad händer då? jo, man blir askalas.....
vi hade lite allsång och sjövall stod och viftade med en sprit penna så han fläckade ner en tavla, halva väggen och glovet inklusive mig & jesper. hahaha jävla hue. men jag va så snäll så jag torkade upp lite gran. tog ettan till stan och hem till skrället, meningen var att jag skulle kolla på CSI kl. 2 men jag somnade och sov i soffan havla natten. vaknade när jocke & pim kom kl. halv 5..... somnade dock om ganska snabbt. känns som man var uppe med tuppen när jag vaknade vid 9, somnade om och stack hem vid halv 12. det stora glaset oboy var inte helt fel när jag vaknade :) kom just på det att morronen va lite rälig, för jag skakade skit mycket om mina händer, när jag skulle tvätta av mig sminket som jag hade somnat med på, så skakade jag som ett as. lite scary ..
idag så har jag varit duktigt, städade i två timmar =) + att jag va ute i solskenet och fick pytte lite färg, jag måste klä av mig i fall man ska se det så då skiter vi i det tycker jag !

snart ska jag nanna kudde för jag är ganska sleten av nån anledning, jag och vodka är inte så bra kompisar dagen efter, tyvärr :P

pallar inte att jag & nina lekte lite muslimer igår kväll ;P

Cara mia, Nääääääää ;P

älskar allt med dig, varför (?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0