trött i själen

faaaaaaaaaan vad jag är trött. jobbar till 16.15 idag och imorrn. jag blev inringd igår och va snäll som ställer upp och jobbar för det är mer eller mindre kris på jobbet. imorse var jag sten död och kommer säkert vara det imorrn bitti oxå. står mellan valet att stanna kvar i stan & fjanta omkring eller åka hem och ha gåsmiddag med mamma & bengt och deras gäster. men jag hade behövt sömn det känner jag, fast hade varit skoj om man kunde ut & festa ikväll och kunna sova imorrn. men jag har inte hittat nån vikarie, å andra sidan har jag inte anstängt mig speciellt mycket. men men, sånt händer.


fan vad jag vill sova!

äntligen fredag

man har längtat så efter helgen, vet i fan varför? men helg är ju ändå helg, och det ser man alltid fram emot. dessutom ska jag inte jobba i helgen. det blev ingen intevju igår, bianca som hon heter ringde 5 min innan jag jag skulle sticka till tåget (tur var nog det så hon inte ringde när jag satt på tåget som går direkt till lund), men i alla fall, hon var sjuk, så intervjun sköts upp till måndag kl. 12. så nu går man och är halvnervös i mellan åt. för allt hänger mer eller mindre på att jag måste få detta jobbet om jag ska kunna flytta. och nu när jag ändå är inne på flyttning så. jag & mor min var stan runt i går känndes det som, men vi besökte min hyresvärd kanske man kan säga och snackade hit & dit. om cirkus en måndag får jag nyklarna och kan börja flytta in, men det börjar inte "gällas" förrän en vecka senare, för övrigt är hon riktigt trevlig & snäll. så när päronen varit i stockholm ska vi minsann börja flytta :D och en lön på 10.000;- (minus 29;- för en baguett jag handlade innan) är inte helt fel när jag trodde jag skulle få runt 5-6000:- men denna ska sparas.....

jaha och idag var det tänkt att jag skulle göra? ska va med jeppe, han snackade om att åka hem till hans brossa & så skulle han laga finig mat till oss, och sen kanske kröka? vem vet, men annars så tar jag igen det imorrn för då ska jag till ekeby och träffa nina och partaja med dem, för det var ett himla tag sen man träffade henne.

såja nu ska jag äta & sen efter det fortsätta jobba.

tjing.

ps. jag har ju ändå dem snyggaste skåpen man kan ha ;P ingen som fattar ändå

imorgon

ffs imorrn gäller det ju!!!!!!!! jag ska på arbetsintervju i köpenhamn :D nu fattas det bara att jag ska se till & få jobbet också, men förmodligen ska det gå bra.

skulle bara tillägga det.

adjökens.

jag måste ju bara...

hahahahaha orka min gamla eller halvgamla sms;

"U told me to never break a promise. Then i have to ask. Didn´t u make a promise last night? just curious......"

jag skulle aldrig skriva något mer om dej, men kan man låta bli? jag måste ju faktiskt få håna mästaren av på att ljuga, detta är tragiskt, på hög nivå. men man är ju bara människa så vitt jag vet, och det är inte lätt.  lycka till i livet ändå.


tjoho.

ärlighet varar längst

tjenna moss i lingon skogen.

jag jobbar & har mig idag. haft faktiskt jobbat hela helgen, dock kväll både igår & idag. fast lite kan man kröka till det, så i fredes blev det en & annan öl (för mycket) haha. lite tja kan man kalla det förfest? hemma hos fredde & tommy fast tompa va hos sin fjälla. det lustiga är att ida & fredde hade tänkt sig en lugn kväll och kanske bara göra en avstickare ner i stan för att vara social. men icke, istället kom jag med ett flak öl och så var det slut diskuterat ;P jeppe anlände också, fast i och för sig, han var där innen jag kom men ändå. i alla fall poängen med hela kvällen är att jag somnar (för dem finkänsliga, däckar för dem verbala) inne på baggens!!!! hur man nu gör det? förmodligen bara en kort stund, men ändå... jaja sånt som händer. tyckte mest det blev omkring yrande på en sväng inom tycho och som vanligt blev det gnabb. fan vad jag hatar detta!!! att du ditt jävla kräk är så omogen, jag begriper inte det. även om det inte var du som bråkade så var det dina kompisar. menar vad fan har dem med detta å göra? att du ligger hemma & bölar eller va fan du nu gör (vilket jag ändå skiter i) för stå för dig. märkligt att innan när du betedde/beter dig som ett rövhål höll alla jävlar käften, men nu, nu passar det minsann att glappa. väldigt jävla märkligt! fast du kan ta dig i brasan, detta är sista gången jag någonsin kommer skriva om dej, eller ens tänka på dig, för du finns inte i min värld längre. ADÌOS SUCKER! kanske har jag också varit patetisk, vem vet. men jag har åtminstone varit ärlig! och allvarligt talat skiter jag i vad folk tycket om mig, det rör inte mej det minsta i ryggen.

såden, nu slutar jag nog jobba! tjoho.

fixat & färdigt

ja visst, nu har man en egen lägenhet vetti. så förmodligen så flyttar vi runt månads skitftet, november - december :D fin och trevlig lägenhet, med lagom stora rum åt mej & ida. så nu vi planer på hur vår tv bänk ska se ut, vårt köksbord, som ska målas svart och sedan ska vi "klistara" på taiwanska tidningspapper ;P kanske låter lide vrickat men det är riktigt fint. hämta stolar och bord på fredag. och det är jobb hela helgen, tors-sönd men dessa pengar är så välkommna. bara nu kastrup vill ringa och bestämma jobbintervju så är allt grejat och jag blir nöjd! så man kan sumera detta som en lyckad dag kanske, sitter hemma hos ida och åt precis kanelbullar. snart kommer väl min mor så kör vi hem för då ska jag vila middag, har ont i skallen ;S som jag nu haft i nästan en vecka.... gick tyvärrr så långt att jag spydde i vasken imorse så ont iskallen hade/har jag.... det får jag hålla med om att det var ganska så äckligt.

nähe ni, tjingeling.

cleaning lady

fy helvete vad jag är duktig! har i princip städat sen kl. 11 imorse, bara nått avbrott när jag hjälpt mamma ta ut mattan på piskning. jag började med att rensa ut garderoben igen, för jag har börjat skaffat mej för "mycket" festlinnen och tja småklänningar (?) hur man nu kan göra det? såklart åkte där ner en massa fula tröjor och nån kavaj och annat som jag aldrig använder. blev en stor jävla påse fylld med halvdana kläder som jag hade tänkt skänka bort till behövande människor, fast det brukar jag alltid göra när jag slänger kläder. men sen så tvingade mamma mej att sortera ut bland mina hyllor ovanför och under garderoben och där vill jag lova, där var skräp.... hittade en gammal pärm från när jag gick i sexan, där alla min prov och läxförhör var med. vilken jäkel jag var på engelska & matte. utan och ljuga så hittade jag flera prov där jag hade alla rätt, eller nått enstaka fel (vad gick snett sen) synd jag inte fortsatte vara så duktig i skolan.... för det mina vänner hade banne mej lönat sig! jaja, åter till min detaljerade städning, har slängt så mycket skräp att det inte är klokt och det är ändå inte så himla länge sen jag sorterade och röjde i mitt rum, kanske ett år sen ;P men hur lyckas jag samla på allt? en jävla bra fråga det. så nu är mitt rum tip topp, tänkte att det var lika bra att storstäda rummet nu och packa ner framtida flyttsaker i lådor. och just fasen, på onsdag kl. 10.00 är det lägenhets visning, så det så!

nu ska jag nog ta mej ett bad, med mina såna oljebadbomber eller vafasen det nu hette. och ikväll eller senare ska jag hem till jeppe och fjanta mig!

jag har ont i ryggen av alla städning...

adjökens.

happiness

tjoho, fort går det. vi var i d-torp nu under kvällen och snackade ihop sig lite med danmarks jobbet. tydligen ska det inte vara alls svårt att få jobb på kastrup och där behövs alltid folk! vilket är till min fördel såklart, så jag överlämnade min CV till annika, min medlare ;P haha nä men hon som hjälper mej med att få jobb där. så imorrn så är den inlämnad och jag hoppas på intervju i veckan och att jag får jobbet. kanske ska skriva att det är i en klädesbutik jag (förmodligen) kommer jobba i.
ett fett jävla + kommer vara lönen och bonus man får, som finns i danmark.
ett minus lär nog vara pendlingen och mycket tidiga morrnar.
men vem fan bryr sig, för 20.000 i månaden så kan jag cykla dit, nästan i alla fall! så ikväll sover jag nog gott.



154296-45

en trevlig bild sen vi turade i fredes ;P

resultat från helgen

* grov, mycket grov huvudvärk, jag har till och med migrän
*utmattad, flyttade ett par timmar i lördes
*blåmärken
*skoskav
*bakis
*trött
*hungrig
*fundersam på alla bråken.....
*smärta i mitt högra öra, why????


blööhöööö vad vilt det har gått till denna helgen, varken fredes eller lördes var en lätt match. vi börja kröka redan kl. 15.30 i fredes hemma hos ida, sen tåget upp till hbg där tobbe var med och sedan mötte vi upp folk till höger & vänster. kl. 18 började vi tura och jag & ida var dygnraka redan ;P haha nä men nästa. rätt som det är, ingen aning om vad kl. kan vara så åker vi till hem till stan, fråga mej inte varför. så vi går ut och på krogen och där är knappt en själ ute förutom dem som käkade vilket resulterar i att vi nog var där ganska tidigt. skit samma, trevlet hade vi stundvis, efter det blev dte bråk som vanligt. vet i fan alla jag träffade ute, men så är det. lördan; döööööööööd, men flyttning i baknacken så vill man bara somna om! men i alla fall så börjar jag & jeppe hjälpa anton och filip att flytta runt 12.30 kanske och fyyy helsike imellan åt vill man pälsa av nån jävel, virrade runder för att hämta upp alla nya grejer. så i alla fall gick det bra, man var trött som jag vet inte. käkade på rhodos och sen hem och vilade oss en stund hemma hos jeppe och begav oss tillbaka till anton & filip och krökade och spelade wii hihi ;P och sen utgång i staden igen, packat med folk och glad i håven! och jääääävlar i havet vad kallt det var inattas.......

nä nu ska jag skriva min danska CV för jag ska hummmhummm nog börja jobba i dk :D lägenhetsringning imorrn sen åka och glo på lyan inom sinom tid! naaaaajs :D

fuck vad ont i huvudet jag har och hungrig också för den delen, jag har inte ätit någonting idag...

hejdå.

kallt...

154296-44

man fryser här hemma i kylan ;(

jag längtar

ooooooh, jag är riktigt stolt! var och handlade en massa grejer till mitt hem igår ;D det blev även julsaker, även om folk tyckte att jag va löjlig eller rent av tramsig. men ska man bo där innan jul får man ju fanimej julpynta också. fast det blev ju inte överdrivet mycket, 3 julstjärnor, lite julgranskulor, nån servett hållare och lite annat som en julbock ;P det blev ju även sånt "bra och ha" som stift, rivjärn och gästhanddukar, som var riktigt billigt, fick 70 % rabatt på allting :D men nu fattas bara lägenhet och jobb, men vi ska snart kolla på lägenhet tror jag på föreningsgatan. och jobb, har sökt ett nytt nu så det löser sig, annars får jag väl pendla till dk varje dag ;P åååååh man riktigt längtar, till och med soffor har vi, behöva bara en tv bänk, köks möbler och kanske nått skåp. sen mattor, tavlor och annat skräp fixar man efter hand. om kanske en-två månader om allt går som planerat så bor jag & ida själv i en 3:a hihi. fast man kommer nog ha hemlängtan ändå...

nä nu ska man duscha eller bada för jag köpte en sån fin rosa badbombs lergrej på lush igår när jag va på center syd :D wiho. och efter det hemgång till ida där vi ska kröka och vidare till hbg, som sedan blir dk och sen tillbaka till sverige för att gå ut och rumla i hbg ! helkväll :D

tjing.

vääääntan

har riktigt tråkigt just nu, väntar på att klockan ska bli 00.00

vad gjorde du klockan 8 imorse: SOV!
vad gjorde du för 15 minuter sen: snackade i telefon? tror jag
det sista du sa högt: garvade åt ett skämt
det sista du sa till någon: puss hej
vad åt du senast idag: gottis ;D
vad har du druckit idag: mjölk, festis, vatten
vad köpte du senast: gottis tror jag
vad är där för färg på din ytterdörr: brun
sover du tungt om nätterna: japp
hur många kuddar sover du med: 5 stycken ;P och inte fan delar jag med mig
drömmer du mardrömmar: nästan varje natt
favoritlåt just nu: alltid whitney houston - i will always love you
vad gör dig glad: gott krök ;P
vad ska du göra härnäst: kolla film kanske, sen sova
höger eller vänsterhänt: höger, men äter med vänster och varför vet jag inte...
kläder just nu: jogging bralls & en tjock tröja
morgon eller nattmänniska: NATT! fuck morronen....
snarkar du: om jag gör hehe
äckligaste insekten: larver med päls på , speciellt limegröna


funderingar

jag hade tänkt vara positiv och "trevlig" i mitt skrivande idag, men det sket sig. anledningen: jag är trött på småbarn, 12-15 åringar som skriver hit & dit att dem äääääälskar sina kompisar överallt annat, att dem alltid ska hålla ihopa. eller det värsta jag vet, dem lägger ut en skitsnygg bild (i sina ögon) och skriver nån fattig dikt text "ingen förstår mig, snart orkar jag inte mer, jag vill bara dö" eller  "fan vad jag hatar dej, synd att det inte var ditt huvud jag krossade med foten". JÄVLA EMO, såna som ni ska jag klä ut mej till på halloween. jag blir så in i helvetes trött på ert jävla gnällade, ni vet inte hur bra ni har det, eller i alla fall hur mycket ni kan på verka ert liv. man ska och jag försöker vara trevlig med att ge komplimanger och så, men 10021984073289737523 gånger om dan ser man folk som skriver; hej gumman/älskling/snuttan/snygging/hjärtat/snäckan och fan mer man kan skriva,  till nån dem träffat en gång i sitt liv, eller avslutar med att skriva "puss älskar dig gumman" EHUMMM? för att i nästa stund viska till sin nya bästis, fan vilken bitch hon är. menar man inte nått med sin "trevliga fras" kan man fanimej lika gärna hålla käften! jag hade hellre föredragit det ska ni veta.  visserligen på det sättet man älskar en vän är inte samma sätt som pojk/flickväns kärlek, men om man älskar nån känner man nog det i hjärtat. man ska verkligen inte avsluta en meningen på ex. msn med jag älskar dig,  bara för att "alla andra gör det". det är faktiskt rikitigt patetiskt, för jag skulle aldrig säga jag älskar dig till nån utan att mena det. även om fallet är så att pojkvännen säger det till er första gången och man är osäker eller inte älskar han än. aldrig!
så tar er i brasan småskitar! inte fan är ni mogna för att använda så starka ord!


yeheeee imorron blir det krök för då fyller ida år, vi två "arbetslösa" som ska kröka till det imorrn. måste även skicka in en CV till mackedonken.... kanske mitt nya jobb mån tro? bättre än ingenting i alla fall, för nu ska jag få tummarna ut röven och flytta hemifrån!

ha det

Eva Cassidy

Amazing grace, how sweet the sound
That saved a wretch like me
I once was lost but now I'm found
Was blind but now I see.


Twas grace that taught my heart to fear
And grace my fears relieved
How precious did that grace appear
The hour I first believed.


Through many dangers, toils and snares
I have already come
Tis grace hath brought me safe thus far
And grace will lead me home.


When we've been there ten thousand years
Bright shining as the sun
We've no less days to sing God's praise
Than when we first begun.


Amazing grace, how sweet the sound
That saved a wretch like me
I once was lost but now I'm found
Was blind but now I see.


Amazing grace, oh amazing grace
That saved a wretch like me.


Oh, amazing grace, amazing grace...

jag är duktig

puhhhh. som jag städar! eller rättare sagt jag & jesper, fast han åkte till körskolan precis. men hela stora badrummet är i tip topp! strålande  rent & snyggt. det tog nästan två timmar att städa badrummet, fastän vi var två. har även dammsugat datarummet och hallen här uppe, kanske städar lite där nere i alla fall dammsugar trappan & mammas & bengts rum. så nu ska jag ner & äta, kanske göra créps med ost på för det är så jäkla gott :) sen i eftermidda ska jag ner på center syd en runda, har inte handlar idels present ännu.

nä adjökens på er!


måndag

efter en dag på soffelocket som man egentligen kan säga att det har varit, så är jag fortfarande trött. oftast blir det så när inte gör ett smack under en hel dag. jag vakande runt kvart över 10 och var hel död i huvudet, precis om jag festat skallen i bitar igår, men så var fallet inte, tyvärr. så jag hängde lite med ida hemma hos henne & sen har jag kollat på vildjur, den tecknade filmen eller rättare sagt animerade. hon hade bakat brända & torra kanelbullar som såg trots allt såg jätte goda ut,och helt okay smakade dem. och vi gjorde inte många knyck idag, snackade skit i köket och kolla på gamla festbilder på hennes data. så nu sitter jag nysshemkommen och funderar på att gå ut en runda till håsing för han är ensam i stallet sen dannis åkte i förrgår.... sen är det duschen och efter det kommer jeppe, så då har jag bestämmt att vi ska kolla på tecknat! :D me love tecknat. för övrigt har detta varit en dag i mängden, så mycket mer än så här har jag inte att tillägga.


tura på fredag för idelini fyllar 19 på torsdag och inte 20 som simme trodde ;Of an vad glad hon var över att höra att han trodde hon var 20 hahaha, stackars jävel ;P

hejdå.

i mina ögon betyder du ingenting, längre.

smärta



154296-43

 
idag är mitt hjärta tungt
och
jag hatar det


för jag borde verkligen inte känna såhär. så sviken & förbannad man kan bli...

lördag förmidda

wiho, idag var man uppe med tuppen och jobbar. hoppade ner i loppebingen redan kl.21 igår kväll och sov redan kvart 21.15, men skönt var det i alla fall. tycker dagarna går undan jäkligt snabbt. i onsdes var jag hemma hos syrran för hon fyllade 21 så då blev det skräp maud :) och lite film. sen torsdan badade jag, jeppe, ida & fredde på karlslund, och det var redigt skönt och ren blev man  mihi. ett par timmar kvar på jobb nu sen hem och fixa vid mej och bege mig till svalöv och KRÖKA, men trixa med hästarna eller numera kommer det bara bli hästen för vi lämnar tillbaka dannis idag ;( synd, men hans leder är rent åt helsike.... men nu ska jag fixa med mitt käk och dra ner lite tjär i lungorna.

tjoho.
syns i gryningen.

något bra

kan the clansman med Iron Maiden vara den bästa låten man kan lyssna på just nu? yeeeees. har nog lyssnat på en i en timme i sträck, med tanke på att den är 9 minuter lång och jag satt på den ett par gånger redan ;P

nu ska jag ut till pållarna & göra fint hos dem.


tjing.

jag & mamma

154296-42

hehehehhe jag & mamma hemma hos hennes bror!




min lycka är en annans olycka

himla massa inköp har jag gjort under den senaste tiden, bara för nån vecka sen var jag i malmö & handlade, då fick jag ihop ett par silver pumps, nån stickad sak & några skärp (som för övrigt är för stora) och massa trosor, och igår var jag på center syd med ida och handlade ett par GULA byxor, en klänning som kan vara en tänkbar kandidat till nyår (?) alleredan haha och nån klänningshistoria,  vafan minnet det var igår jag handlade, men det var i alla fall något till och idag var jag iväg en vända och köpte flece mjukisbyxor som är dödligt sköna och även en stickad tröja. har även fått hem kläderna jag beställde ifrån H&M och den serise rosa pumpsen jag också beställde.
och alla smycken jag har inhandlat wiho. tänkte bara nämna att man blir mycket lyckliga av att handla =) palla vara såhär detaljerad ;P

MEN en sak jag blir riktigt jävla tosig på är storlekar, barn storlekar i alla ära och barnpriser med. men rent generellt så bör ju inte en tröja i str. 150 passa mig eller ett par brallor på barnavdelningen i str. 158. MEN det gör dem och jag är 19 iofs pytteliten och sådant. men ändå hur jävla tjocka är ungar? för jag kan inte direkt påstå att jag ligger inne med nån tvättbräda till mage... ;P MEN ska man vara 10 när man går över till vuxen storlekar? jag hänger inte riktigt med... så poängen med detta är att? ungar, och jag menar många ungar är feta, vissa rikigt feta. en gång fick jag veta att en 7 eller 8 åringa vägde lika mycket som jag gör (!!!!) 
mina barn som jag ska ha i framtiden kommer varken få ha tv eller telefon eller data på sitt rum. nixpix dem ska vara ute & leka o.s.v och göra av med energi. sitta på röven kan man göra när man är gammal. man borde faktiskt som förälder ta tag i det om ett barn väger 10 kg över normal vikten och nu snackar jag inte om 12-14 åringar som tränar och har omvandlat fett till muskler ( men det hoppas jag att man fattar) för ni borde skämmas om man låter ett barn få godis, kakor och dy.l bli som ett drivmeldel. sen såklart är människor byggda på olika sätt och har olika kroppformer och byggnader.

MEN trots detta drar jag alltid mej för prata om överviktiga med nån som har "lite övervikt", undra om dem själv bryr sig om problemen runt om i världen!?

heja munkarna i burma!!!!!


sot & väntan

hejsan svejsan.

här sitter man och väntar på sotaren... som inte behagar att dyka upp, han skulle ha varit här kl.12.30 (tycker jag i alla fall) fast vi har "tid med honom" mellan 12.30-15.30, en jävla skillnad och komma runt 13 snåret än runt 15 snåret. någon måtta får det vara tycker man. anledningen att jag irriterar mig är att jag ska till center syd så snabbt som möjligt och shoppa lide granne.

nä nu ska jag ner och göra vid mej lite så får vi se om sotaren dyker upp.

blööö vad är det jag tänker på???? hahahaha.

tjingeling

RSS 2.0