speed

känn dej dissad din kukblogg ;P haha nämen, har fullt upp nu förtiden.

bland annat var man på resa till växjö över midsommar som jag inte tjatat om. riktigt härligt =) dock inte lika härligt när man upptäcker att där kryllar av tvestjärtar i tälten och massa små svarta myror.... hummm.
finaste jag var med om är när Nina säger "ååh det är 10 mil till växjö" när vi kört 10 km... man slutar aldrig förvånas.
gjorde av med en del pengar tyvärr. men kontot är fyllt igen =) bara en månad lite drygt till löning! och en annan har fått förlängt fram till september, inte helt fel det!

fredag idag, hem och tvätta håsing och göra han fin för han ska tävla imorgon. sen blir det nog inte mycket mer för jag ska jobba imorgon. rör mej faktiskt inte i ryggen!

och idag fick jag en ny mobil av mitt skrälle. han är så snäll, lööövis :D  (min gamla skruttna råkade ut för ett missöde, råkade tappa den i vasken när jag tvättade händerna på jobb, så han har dött nu haha)

nä, snart kommer mamma!

todelo.

midsommar

vad fan tänkte jag med? trodde jag att det skulle vara kul att jobba på midsommar? vet inte vad jag intalade mig själv att jag verkligen "tänkte" jobba. men hade jag inte hittat vikarier så hade jag banne mej fått jobba,självklart.
och i helvete vad jobbigt det var att hitta någon (eller i detta fallet några) som kunde jobba för mig.
frågade nog fan varenda kotte på jobb, utom dem som inte var där, men mer eller mindre alla hade fixat & grejat med byten o.s.v. i vilket fall som helst bli jag lite överlycklig när bettans pojkväns mamma kan jobba för mig på lördag & mamma tar mitt pass på söndag. haha dem är ändå gamla och har nog firat åtskilliga midsommrar i sina dar. kronan på verket är att jag är ledig på måndag ;D i alla fall enligt mitt schema, hoppas inte där blir någon förändring, (för då ska jag tänka på mig själv hur bra jag har det)
fattar inte varför detta blev ett så stort problem för mig idag, blev nästan lite ledsen när jag inte hittade nån vikarie.
nu får ni faktiskt anteckna detta för fan vad jag maler om mitt STORA problem...

åt fakta nu. resan till växjö blir av mycket mer ska jag inte säga om det =) har med mej lite proviant, så består av en flaska absolut vodka, en ga-jol lakrits shot, kanske champange och såklart öl!
nu är det upp till vädret att hålla sig på mattan!

måste ju bara säga att fan vad bra jag trivs på mitt jobb, börjar 7.30 (kanske lite blandade känslor kl.6) men det går, 8.00 ska man bege sig ut till vårdtagarna, har mellan 2-4 stycken, är inne igen mellan 10-11 möjligen halv 12 om det inte går enligt planerna. har man lunch & latar sig, "hjälper till"
d.v.s jag läser i tidningar, nickar instämmande kollar scheman, går ut och röker. sen har man bara ett par vårdtagare man ska värma mat till eller kanske städa till. ganska soft ändå, men även trevligt med tanterna och gubbarna, hade jag inte riktigt väntat mig.

dax för en daglig insats, jag ska skära sallad!

på återseende =) trevlig midsommar (bara för att åter tjata) ;P

nightmare

154296-36


jag blir rädd när jag ser denna kvinnan ;P

värdelös natt, hade en riktigt knäpp dröm inatt, så man vaknar upp mitt på morronkvisten och kan inte somna om. okay det var vid 10 tiden man jag va fan ändå trött.
idag ska jag inte göra ett skit och det är hur skönt som helst, vila mej inför den jobbiga helgen, för min helg kommer bli fan så mycker jobbigare än er ;P är inte ledig förrän på måndag. dock har jag ledigt till nästa helg :D

hejs svejs!

ps. varför laddar jag ner Rollingstones? 

grillar i lillolas


nina  tycker  vi  om =)

154296-35

det kommer inte bli som förut

satt och spejade runt på lite bloggar och dem flesta skriver (som gått ut trean) om hur stor saknade kommer vara efter skolan (diverse grejer som har med skolan att göra).
och jag håller med, inte kanske sakna att ha fattiga lektioner med Eva-Karin eller nån annan död lektion där man kollar på klockan var 10:onde minut. utan gemenskapen man hade med sin klass, med folk på skolan, det är band man knyter med folk som man kanske har kvar för livet, eller så blir det en sån person som inte ens hälsar på stan, för det är ju så in i helvetes svårt att hälsa! jag kommer ju inte plugga vidare (inte i nuläget i alla fall) så jag tror aldrig jag lär uppleva denna "känslan" man har haft under sin skoltid och då kan man faktiskt inkludera grundskolan också.
så jag tycker faktiskt att ni ska uppskatta er skoltid, och detta är något jag aldrig kommer säga igen......
men visst det har fördelar med att jobba, mycket mycket mer pengar än en tia om dan som man får i skolan haha, man blir vuxen (?) och ja, vad mer? man har fan hela livet framför sig och komma på fler bra fördelar med att jobba! för jag kommer inte på fler mer än dem två hehe. 
 
just nu om dagarna är det ändå jag gör är att jobba, i alla fall än så länge denna veckan. förra veckan hant jag med playan lite och doktor besök, fast å andra sidan har jag bara jobbat 2 dagar denna veckan så kanske inte ska gnälla! och det possitivaste med denna veckan måste ju vara att jag jobbar FREDAG-LÖRDAG-SÖNDAG, så mitt midsommar firande is sober! men jag är ju så mycket för traditoner så jag skiter nästan i det, för firar man det i stan så är det = en vanlig fest, ungefär. synd att jag missar växjö.... för där hade nog varit skit skoj till midsommar.
men, å andra sidan tjänar jag cirkus 3000:- denna helgen så varför inte ;D

nä nu har jag fan bara tjatat om jobb & skola !  jag har värre problem än så......
men det tar vi en annan dag, eller inte alls.

Dj Roine - Ragnar tar studenten, wohoho ska vi kröka eller? =)

sjukdomar

blööööö. vi har ingen arena längre.... försökte logga in nu, men nä ;(  jaha, ännu ett tecken på att man aldrig mer kommer gå i skolan. men jag trivs bra på mitt jobb =) riktigt härligt folk i min grupp och det är tur. dock är jag mega sjuk nu, hostar, förkyld & feber... inte riktigt rätt vecka att bli sjuk på, för detta är min första. men jag tog mej till jobb imorse och visade mej (enligt mamma skall man det, iaf nu såhär i början) så det blev hemgång direkt hem till pimpim igen och jag sov till kl. 13.30, rent makalöst. för jag tycker kl.11 är sent!

vädret vet inte vad det sysslar med, måndes strålande sol och vi var på kurs hela dagen ;S fast sen åkte jag & nina ner till stranden på eftermiddan och stanna där hela kvällen. bland annat kollade vi på fotboll och badade.
sen gick det utför, jag blev äckligt förkyld samtidigt som det blev kallare.

i tisdes var jag oxå på lite kurs och sen blev det playan några timmar och ner till stan och åt ching chong mat ;D umgicks med folk, sen fick det var nock för det var första dan på jobb i onsdes. vad jag tror så går det ganska skapligt.
idag har varit en dryg dag, fastän jag bara varit vaken i några timmar. men jag lär få sitta hemma för att kunna tillfriskna och sen missar jag johan fest ikväll. men jaha, tråkigt.

ska ta mig i kragen och gå ner och vila & titta på min vodka flaska och på min ga-jol flaska, som finns rummet och drömmar om fest. nä fan vad patetiskt det låter!

imorrn är det lång tid =) 11 månader hihi

tjoho


SP04a, tjalalalala =) tack för allt

tjoho


framtiden är här nu!!!!!!!

nå, lite detaljet om studenten kanske =)

champange frukost hemma hos amanda i glumslöv. riktigt fint, med bullar & jordgubbar + såklart champangen. blev där i en timmes tid sen tillbaka till skolan där vi skulle fotas. guuudaras vad det var varmt. in i klassrummet där det blev frukost igen (för övrigt min 3:e frukost denna morgon), några i klassen höll ett riktigt bra tal om vår lärare mathias, lite roliga missöden och missförstånd! lite skrivning i mössorna, sen betygen, men dem tar vi en annan dag.
kl.12 skulle man infinna sig i kyrkan, så vi åker bussar ner dit och även dem va heta som helvete. kyrkan gick väl ok, kanske inte dagens höjdpunkt, men det är det tradition så är det tradition. dock får man inte glömma att Lina i min klass fick ett stupendium för sitt hårda arbete i skolan och fick en check på 25.000:- (jag hade inte bangat)
därefter var det lunch i student tältet, vilket jävla ös där var inne, helt jäkla sjukt. middan va helt okay & det var kröket med.  jag & johan & hans bror stack till tycho där vi shottade och söp för att kunna bli studentfulla =)
och visst lyckades vi bra hehe.

sen blev det ett jävla rännande hit & dit, träffade den & den, sen skulle vi gå ut ifrån trappan :D stunden man väntat på hela dan i princip, eller egentligen hela sitt liv. så uppsamling vid kyrkan och promenix till rådhuset igen.
OCH jävlar i det vad vi skrek och jävlar i det vad varmt det var. och så underbart som man hade tänkt sig.
efter denna bravad hittade man familjen och fick massa blommor ocn nallar sen var det bara att bege sig till flaket, och även där var det ett jävla tryck. hahaha jag gjorde ändå det mest klockren man kan göra på ett flak, men det tänker jag inte avslöja! hehe, blir min lilla hemlis. vår runda blev ganska så lång, men det gjorde inte ett skit, vi blir avsläppta vid granet där jag ska bli hämtad av linus & ola och deras flak, men dem kommer inte förrän efter ett tag. så där stod jag & nina bra.. det löser sig och dem kommer, sen kör vi en runda och släpper av folk och därefter till lundåkra hamnen där vi hade vår lokal! blir full rulle, med sånger & tal och pimpims mamma maria höll ett jätte fint tal för mig =) hihi. får en massa presenter & pengar min resa till ROM :D nu får det vara slut på skrivande kan kort och gott säga att vi åkte hem till lantz ett tag och sen till tältet, dock fick lantz åka hem som var full som en kastrull.
var i tältet några timmar, sen åkte vi hem och det gjorde fkt inte mej ett dugg.

nu ska jag äta kex & ost, men först titta till pållarna. och sedan ut i solen !

have a nice day.






underbara student

jag & pimpim, efter att jag gått ut!

154296-33

ääääh asså det var en för jävla fin dag igår ;D sååååå jävla häääärligt. nu förstår man varför folk vill ta studenten en gång till. allt var på topp hela tiden, trots värmen. detaljer en annan dag!

veckan som gått !





154296-32 fin bild när jag leker


har inte haft en lugn stund för att kunna sansa mig och sumera hur studentveckan varit, så nu sitter man här kvällen innan THE BIG DAY! drar igenom lite kort hur veckan sett ut.

Måndes: försover mig till bränbollen, men hinner dock dit i tid. hinner nog få i mej en öl innan spelet är igång och vi får möta bygg....... vilket ändå inte gick så dåligt, förlorade bara med cirkus 10 poäng.
kunde varit värre (Sp04b vs estet haha) lite vattenkrig hant man oxå med, men ballong jävlarna gick inte sönder när man kastade dem. blev en sväng in om och handlade med mamma sen hem och duscha och inte till stan igen.
på en rad olika förfester och sen bar det av till rhett. och ja jävlar vad det gick vilt till. det är nog vad man kallar karatefylla. jag vet inte hur länge jag stannar eller hur mycket jag dricket mer rätt som det är ska jag & linus till rajjes lokal för att hålla duvan sällskap (?) vem vet. i alla fall, så beger vi oss efter många om och men hem till linus och jag sover där.

Tisdes: vaknar hur många gånger som helst under morgonen för puckot har satt alarm och pallar inte stänga av det (dem skulle till d-k) i vilket fall som helst så kör jag en avikare hem till pappa för att hämta upp lite studentpresenter och snacka lite. sedan kör pappa mej hem på motorcyklen ;) tjoho. sånt gillar vi! duschar lite & äter sen bär det av på fest igen =)
men denna gången skulle vi på hannas student och roa oss lite. hade väldigt trevligt och helena blev allt annat än nykter :P hahaha. jag & ida gav hanna nån sorts drink mixnings grejs.
klockan tickade och vi var tvungna att styra bilen mot adam för han hade lite födelsedags fest hemma (fyllde år igår). så där festar jag ett tag innan nina ringer och vi skulle ner till staden för att gå på tages men det blev inget av det utan vi sitter på tycho och har det skoj istället. sen var det inte lönt att gå in på tages när klockan var halv 1. vidare på lite efterfest hemma hos adam, sen åker jag & ida hem med taxi. vilket är ganska skönt att nanna i sin egen säng.

Onsdes: vid 4 på morronen ringde pimpim och kom hem och sov här. inget jag kommer ihåg så bra... lite märkligt, minns att han ringde mej fick värsta chocken när jag ser han på morronen bredvid mig. jag röjer upp mina kläder och packar ner kvällens picknick och så pyser vi in till staden. kollar lite på kyle xy och myser. vid 19 tiden möter jag upp nina på tågstationen och vi drar hem till sebbe för att sen dra till pontus och vidare till lill olas. fort som fasiken grillar vi för jag är hungrig men jag äter bara 2 korvar ;S som vanligt har man med sig öl och krökar lite och jag lovar det behövdes inte många för att det skulle snurra i pärat. dyker upp lite trevligt folk senare, men kvällen blir inte så lång som dem andra kvällarna blivit.

Torsdag: telefon samtal är jag så glad för speciellt när jag ligger och sover, och nu var det nina som väckte mig. men vi hade redan kommit överens om att ringa på morronen. en snabbis in om skolan och lämnar böcker. sen ner till tycho och käkar =) riktigt smarrigt, försökte verkligen äta så mycket som möjligt! planerade lite med flaket och sånt, jag fixade en bergspränagre eftersom där inte var fixat musik. tur jag finns ;P och jävlar i det var lökig man blev ute, för det var varmt så in i helvete. blir duschen direkt när jag kom hem till pimpim, dock hämtade mamma mej där ganska snart, för jag skulle hem och och äta sen hjälpa henne, bodil & lena med lokalen. gjorde den fin med ballonger och sånt pappers dekorationer. annar blev där inte så mycket gjort idag, men det är nog bäst. ska nog äta och klena in mig i brun utan sol och sen sova! hoppas jag är ritkigt utvilade tills imorrn.

FREDAG: STUDENT!!!!!!!!  FAN VAD HÄRLIGT!

nu har jag suttit och skrivit på detta inlägget i en timme eller nått sånt, har gjort en massa annat under tiden... börjar bli tröttsamt och kom på min korta sumering av veckan inte var så kort. höhö.

adíos

dagg i gräset

en del människor tycker privat livet är till för en själv, eller möjligen en andra part, andra bryr sig inte ett skit dem skulle snarare kunna sätta upp egna löpsedlar på aftonbladet (haha inte alls Linda Rosing) medan andra är lite sisådär. om jag ska placerar mig själv i nått av dem facken får det nog bli det sistnämnda. men delvis inte, för det är knappt "någon" som vet så mycket om mej och det ser jag bara fördelar med. och det är inget jag tänker börja med heller. för då slipper du att få sånt i baknacken att man gjort något, som man berättat i FÖRTOENDE till någon annan, som halva Sverige pratar om efter en tid (jag ger det max en vecka)

saken jag funderar över är det här med bloggar, ett jävla fenomen. jag kan tycka att det är lite trevligt att sitta och läsa folks bloggar, menar vill man inte att folk ska läsa ens blogg så är det ju så finurligt att man kan fixa det. "blocka" så att bara vissa kan läsa den o.s.v. är inte så insatt i det för jag bryr mig inte så mycket. är lite busy women för att lägga ner min tid på det. men ändå kan jag lägga ner till å fundera på detta......
saken är ju den att jag inte läser "fjortsarnas bloggar" där man hatar allt och alla och lägger in några bilder med blod på (jag är kankse inte bättre, men det skiter jag oxå i) utan jag läser lite som jag själv tycker seriösare bloggar. jag försöker väl leka vuxen vad fan vet jag.

nu kom jag in på villovägar.

men att folk maler om att man "snokat" hit och dit. och kul för dem som tror att jag menar något speciellt nu ;)
vet ni vad ni kan få göra som underlättar ert stora problem? isolera dej som helvete, gör dej av med nymodigheter såsom telefon, internet, kanske till och med säga upp sin adress så slipper du brev. och flytta till jävla antarktis, så slipper du nog att folk snokar i din blogg. bra va?! 
för det måste ju vara dagens i-lands problem, nu när folk på Sri Lanka jobbar för mindre än en dollar om dan.

helvete vad jag är gnällig. jag tror faktiskt jag är lika hemsk själv ;P

men ändå tror jag att med tiden så får folk allt fler skruvar lösa, det vi tycker är helt sajko, som på dem gamla tiderna när man offrade människor  till gudar m.m. och om dem hade fått uppleva vår tids problem så hade det tagit hus i helvete (och nu snackar jag inte om STORA problem som miljöförstörelse el. krig) utan små händelselösa pisseproblem.

äääh, nog nu va. läggdags om ett tag känner jag!

jag har aldrig

känns som man haft sej lite långhelg. för festandet påbörjades redan i torsdes =)

kanske därför det känns så + att vi inte har eller gör ett skit i skolan. ändå jag gjorde i fredes var att köpa biljetter till olika evangemang. på kvällen bar det av på lite förfest hemma hos pontus och körde en repris ifrån lärarmiddan "jag har aldrig" men denna gången var det frågor som; jag har aldrig ätit snor/kråkor haha. när jag va liten gjorde jag säkert det, men det gjorde alla så kääääääften hehe. räcker man kollar på alla barnen som leker i sandlådan som slickar sig om munnen och är allt annat än fräsch i huet ;P

det blev lite cykling och sång tävling utanför en tant som nog var allt annat än glad.
destinationen var tages nere i stan igen, men det blev dock inte så. varför vet jag inte, men yrade runt och drog en runda om tycho. sen tog jag mig en promenad och snackade i telefon och bråkade och hade mig, mindre bra.
sitter och väntar på pimpim & kitel som skulle handla lite krubb hos pölsemannen och sen gå hem, under den "lilla tiden" så somnar jag.. hahaha. mitt utomhus. det är mer än vad jag pallar med.
i vilket fall som helst ringer mamma 300 gånger under morgonen för att upplysa mej om dem mest onödiga sakerna som finns. typ som att det regnade i morse....

åker hem, mockar till pållarna och duschar, sen hämtar andrea mig så kör vi till dagstorp för att kolla på älsklingen som tävlade i terräng och han va lysande. 45 straff i dressyren och felfri i hoppningen ;)
man ska ha så lågt som möjligt i dressyren. så 45 är mycket bra. så då står vi vid vatten hindret som han klarar galant, (dock kikar han lite) och resten av banan klarar han lika galant och han bli tvåa :D min houston är så fin =)

kommer hem relativit sent. pimpim hade gnabbats om jag skulle in till stan och då gör man väl det, dock kollar dem på fotboll och det var nästan kul ;O för där sprang in en massa supportrar på plan, och visserligen skapa det såklart kaos och matchen avbröts. skit samma jag skriver inte mer om det, för detta är sånt som alla redan vet ;P
då börjar folket tjafsa om att man ska dra till d-k och slåss lite (jo hel lyckat er nollor) men så blir inte fallet, utan några drar till hbg och några till stan och jag & pimpim åker till sireköpinge ;P haha. bara "orten" säger väl sitt. hade jävla problem att hitta dit + att där var kallt och jävligt... vistelsen blir kanske bara på 2 timmar, så vi är hemma runt 3 tiden och en tur om statoil hinns oxå med, där vi köpte hamburgare. rasse hade snott ett flak coca cola så vi fick några av han, och gud vad gott det var med en cola kl. 6 imorse när jag vaknade ;D sen RINGDE MAMMA IGEN och upplyste mej om att jag va tvungen å åka hem för dem va på tävling och hästarna skulle ha mat..... fan vad kul..

så nu sitter man här och har gjort det i några timmar och under tiden har jag nog laddat ner över 200 låtar ;P inte haft så mycket å göra. och snart ska jag ut och skritta på mulisen =)

tänk, om en vecka är allt över. hoppas denna veckan blir den bäst i mitt liv.

tjoho

gårkvällen


jag & lantz, heta som få..

154296-31

IGÅR; det var fan inte nådigt. hade jävligt trevligt på baggens. kan man ju vara lite tråkig och skriva att det var gott käk och sånt, haha men det var det fkt så tur var det i alla fall. kvällen gick undan så begav man sig till tages, men först yrade vi runt på akroplis och tycho. dansade så svettade lackade, så jag smakar salt ;P
en massa incidenter hände som jag inte ens orkar ta upp nu, är riktigt sleten för det. men jag gick till skolan idag i alla fall, även om jag gick och la mej kl. 6 imorse.

nu ska jag ut och göra houston fin för han ska tävla terräng imorrn =)

ooooh, ikväll vill jag egentligen bara nanna, men näääääääää!

RSS 2.0