katter

vår katt kudden (eller sudden som nån jävel döpte han till) är en otacksam jävel. han ligger inne med ögoninflamation och säkert nått virus, för det brukar katter få om dem har ögoninflamation. det jag skulle komma till är att jag skulle torka väck det äckliga kletet i ögonen med papper. men han var inte med på noterna och började fräsa och morra (kanske ska tillägga att kattskrället är en riktigt vilding), sen sätter aset klorna i mitt knäveck. ååååååååååååååh vad ont det gjorde, det blödde inte, men fanskapet fick in klorna så pass mycket inborrade i mitt skinn. så nu sitter väl den jävlen och tycker synd om sig själv nån stans i huset, glöttiga katt.

en gång har han faktiskt hängt sig i mina ben. men det var en ren olyckshändelse, för jag skulle ge katterna käk i tvättstugan och så ska kudde hoppa upp bakom mig, upp på diskbänken. men samtidigt flyttar jag mig, och han hoppar rätt på mig, och försöker hålla kvar sig i mitt skinn............ man kunde ju inte bli arg, men i helvete vad ont det gjorde, jag hade rivmärken som var 30 cm långa, och som blödde. usch....

nä dax för lite lunch nu kanske och sen ska jag till staden & hälsa på syrran och sola!
jag är jävligt nöjd med att jag lyckas komma upp i ganska skaplig tid, även om jag är ledig. idag gick jag upp strax efter halv 10. efter det städade jag badrummet på ovanvåningen, bra där!

fredag imorrn. tack för det, då kommer jeppo hem och det är alltid lika trevligt! får se vad vi ska göra i helgen, kanske bio om han är sugen på det. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0