fuck off!

idag är jag trött på allting. något har fått mig ur balans, kanske för att jeppe lämnade mig och åkte upp till skövde. om ärligheten ska fram är jag inte riktigt hel utan han, visserligen det tog sin tid innan jag fattade det. men jag är så glad att jag har han, jag kan inte tänka mig vad jag hade gjort om jag inte hade han. när jag tänker och funderar på framtiden, då finns han med. det är framsteg tycker jag, det är nog vad man kallar att bli vuxen, i alla fall en lite del.

jag är så trött på, schlager igår på tv, på min "fejkade" förkylning, mitt ben jag slog igårkväll, mitt lakan som är för litet för min säng, regn, min lugg som jag klippte för kort, mina för långa mjukisbrallor, att klockan är mycket, att jag ska upp kl. 6 imorrn, utslagen/exemen på mina armar och rygg, bara en jävla massa småsaker retar jag mig på idag! varför?!!!! världen är så förbannat orättvis. varför ska den vara det? fok gnäller till höger och vänster, skriver bloggar så det räcker och bli över, men inte fan händer något? vad utgör skillnaden för att man bloggar lite om att folk är falska, dumma i huvudet, otrogna, paetiska eller hur jävla synd det är om vissa människor (ironiskt eller inte). tror ni att folk bryr sig om en fjuttig blogg, där svenskan rent gramatiskt suger kuk?  "ingen kan göra allt, men alla kan göra något" vem är så skadad att man kom på sånt mög? tror ni allvarligt att det är så i verkligheten? radiohjälpen dit och rädda barnen dit? var är resultaten? jag tycker det är glest med resultat om vart pengarna går som man skänker. ALLT RETAR JAG MIG PÅ IDAG! JÄVLA BÖG DAG.

jag skall försöka sluta läsa om tråkiga saker i folks bloggar, just nu är jag som en i mängden och spyr galla som en annan idiot, över andra idioter men jag är ur balans, och jag hatar att inte ha kontroll.

nä nu får jag inrätta mig i systemet och bli en människa! jag vill vrida nacken av nån.

egentligen har jag fan inte mage att klaga, jag vet inte hur bra jag har det. jag borde skämmas nu, men jag gör det inte, för jag lever bekvämt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0