det blir aldrig som man tänkt sig

även minsta småsak, så blir det minsann aldrig som man tänkt sig. så jävla typiskt. i fredes skulle vi ute i helsingborg, det slutade med att det bara var jag och nina som skulle/kunde/ville ut. inte så vidare roligt. visserligen vi slapp "slösa" pengar på det, vi slapp gå ut i ovädret. men man retar sig ändå. istället så var jag hemma hos syrran & mats och kollade på film och åt chips. ganska tidig sängång och uppe med tuppen vid 9. full rulle hela förmiddan, en sväng ner om mormor & morfar (som bor på första våningen haha), åt lunch, träffade min lillsyster en stund, innan jag skulle iväg till lund.
kom till tågstationen och blev rosenrasande, för bögtåget var inställt!!!!!!!! helt utan vidare, tack för den jävla skånetrafiken (som sällan fungerar som det ska) jaha, kommer på att jag glömt mobilen, snabbt på 3:an tillbaka och ringer make up store och får avboka kursen. visst det går bra, får vänta över EN MÅNAD på en ledig tid, och då miste jag ytterligare ett presentkort på 100;-, för man måste ha gått kursen innan den 28/2. där hade man kunnat få sig en ögonskugga eller eyeliner. nå, skånetrafiken? tänker ni betala den? jävla kukhuen. inte nog med att ni höjt priserna med 4 kr, ni ställer också in tåg såsom ni behagar.

efter många om och men, så lugnade jag ner mig. under kvällens gång lagade vi en jätte god vegitarisk middag, med dippsåser, smält ost, qourn (?) kött, sallad och massa grönsaker. sååå jävla gott! hant även med att kolla på stuart little 1 och 2 (vilken plåga haha) efter det, lite yatzy spelande, där jag utklassade folket! därefter åkte en av de nyare beck filmerna på och sen blev det bingen. imorse vaknade jag ganska tidigt igen, av att ejilah, som också sov över, kollade på pirates of caribbean 2. så då var man tvungen att slänga sig framför tvn ;D
under förmiddan så åkte jag hem, har fått lite allt möjligt gjort idag. slingat mammas hår, lagt ut lite kläder på tradera, ryktat wakas päls, varit en vända i stallet, och kollat på pelle svanslös julkalender (jag vet att jag är töntigt) och som jag ska fortsätta kolla på så snart jag är klar här. jag har även kommit igång och tvätta kläder, min vanliga söndags sysselsättning. hjälpte mamma med maten idag, det blev hemmalagad pizza, så smarrigt!
annars inte gjort så himla mycket, allså en helt vanlig söndag.

nu börjar jag blir nannig.


jag & lillknatten ejilah

154296-70

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0