angående pengarna

igår kväll så ringde en speciell person. denna personen är inte mindre än dem brödernas ( som rättegången ska skicka i fängelse) pappa. för det första hur faaaaaaaaan i helvete har han fått tag i mitt nummer. jag finns inte med någon stans på varken eniro eller hitta.se. allt jag äger står på mamma, och vi heter inte ens samma i efternamn. frågorna blev många i mitt lilla huvud på några sek. iallfall ville han betala in pengar på mitt konto (för skadeståndet) men för det första så har domen inte "hunnit laga i kraft" (eller vad fan det nu heter) och dessutom måste det ju finnas kvitto på att han betalat i) och sen att han ville träffas för att "göra upp i helsingborg" hallå (?) sen när borde vi kommer överens? men slug som jag är gick jag inte med på någonting, utan hänvisade till att det kan vi prata om när domen börjar gillas. och vidare med det så ska jag hänvisa till min advokat! ps. hur ballt låter inte det, nästan som i en film....
men hela tiden kommer återkommande frågan, var fan kunde han hitta mitt nummer. för inte fan har min advokat gett ut det till han. inte utan att ha frågat mig!
haha tänkt nu om han läser detta, kan han hitta mitt nummer, kan han kanske hitta min blogg (?) fast om jag säger så, så tror jag inte han är killen/mannen som letar upp min blogg. utan snarare en som hellre letar upp flaskan, om jag säger så. haha. men det är inget förtal!

fan jag längtar tills den 25:e för då får jag lön. jag har nästan lyckas göra av med alla mina pengar. men å andra sidan så bodde jag själv i mer än en vecka och där gick åt mycket pengar till sketen mat. och sen så har jag ju faktiskt handlat en del kläder som vanligt, men denna gången köpte jag 2 par byxor.

nu ska jag ut och rida, och sen iväg till jobb vi 16.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0