en trevlig kväll

nänä det skulle inte bli fest igår va. fyfan vad det blev fest, jag blev packad som en get. efter att jag slutade jobba vid 22 så var jag sten död och ville mest hem och kolla på film & äta godis. men när jag gick ut med sillen i närområdet så var det dunka dunka på varje balkong. då blev jag sugen på att dra på fest. så istället drog vi bort till kristian som hade inflyttningsfest, tog någon öl. eftersom klockan redan var så mycket så var det i princip dax att sticka ner till staden omgående, och det fick vi göra. det var en glad skara på faktiskt en hel del folk, 12-13 kanske.
vi nådde baggens, jag körde direkt på en öl i kvarten så jag kunde komma igång. och som jag kom igång sen. makalöst! vi stötte på fia & marlene (helene?) dem sällskapade med oss under vistelsen på baggens. det uppfanns en ny lek, sten, sax påse. och den som förlorade skulle bli snärtad av ett finger till en början med, så småningom  ökade det till en handflata. kristian och anton tog det på blodigt allvar, idag såg dem ut som dem blivit piskade på under armarna. en kul grej på fyllan, men kanske inte dagen efter haha. jaja tiden gick och det blev stäningsdax, faktiskt så drog vi bort till tages och röjde. efterhand tog min dubbelsyn över, då gick det lite utför kan man säga.

men kul hade vi, jag minglade runt med lite olika människor jag träffade, fick utbrott i baren för det tog en jävla tid att handla på kortet. det blev en del dans också, jag fick till min förvåning se att min halvbror var dj (vi har kanske inte så mycket kontakt, annars hade jag nog haft bättre koll) så jag stod med och tjata på han att sätta på guns n roses- sweet child o mine haha. jag tror han blev trött på mig efter ett tag.
när det var hemgång så blev det givetvis pölsemannen, jag stod och bråkade med min potatis mos för den var äcklig. jag kissade i en port där tidnings budet skulle gå in, jag tror han fick se min kritvita röv haha. men dte gjorde kanske inte honom något. jag och jeppe gick hem i regnet som inte var speciellt skonsamt mot oss. men först bråkade jag med en blatte för han skulle fram och ta i mig, inga snälla ord som kom fram då. men rätt åt han!

idag så har vi varit överallt och ingenstans. först och främst var det bolaget, för det är fest ikväll igen. vi åkte in och mackedonkan och åt frulle (där för övrigt halva landskrona befann sig) sedan tillbaka in still stan igen, för att hämta pontan som skulle ut i häljarp. jeppe skjutsade ut kristian & anton till järavallen och vi fortsatte till center syd, för och köpa en present till deras lillasyrra som fyller år imorgon. vi tog även en fika inne på centan med jeppes mor.
och jag har glömt att berätta att jeppe klarade sitt baskerprov i lumpen (typ slutexamen på deras grund utbildning, ingen lätt uppgift om jag säger så).
och nu ska jag se till och göra vid mig, för vi ska hem till jeppe och käka middag och vidare på förfest, najs!
 
tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0