drömmar om ormar och politiker

ja det är ett märkligt ting.
inatt drömde jag att en fet jävla orm bet mig i armen. det var en giftig jävel, (nått liknande på bilden längre ner) jag fick fatt i ormens hals och dängde den i marken och försökte ta död på den. mitt i allt så börjar ett gängkrig bryta ut på gatorna. så dem rycker ormen ur mina händer och slåss med den mot varandra. efter att dem är "klara" så slänger dem in ormen i ett buskage och den ringlar sig snabbt iväg efter mig. jag springer som en galning till kasernplan (som ligger i stan) och där hinner den i fatt mig och biter mig en gång till. då dör jag! när jag vaknade i morse trodde jag att jag var ett spöke, för jag var helt säker på att jag var död. usch jag har alltid en förmåga att komma ihåg mina drömmar, ibland är det rysligt.
 är det något som jag faktiskt är rädd för så är det ormar, spindlar och andra "typiska saker som tjejer blir rädda för" bryr jag mig inte ett skvatt om, men ormar.... uuuuh.


154296-91




















bara för någon dag sen drömde jag att  jag var dödligt kär i en landskrona politiker. det är så pinsamt , så jag tänker inte avslöja hans namn. haha i min dröm var han grymt snygg och helt underbar, men tyvärr så är han inte det i verkligheten. vi skulle gifta oss och skaffa barn m.m. och jag var sååå lycklig. men gitvetvis vaknar man och inser att det bara var en dröm. men lika snabbt kommer jag ihåg att jag har min älsklings jeppe.

det är skönt att jag har han! fan vad jag älskar han.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0