jag försöker att övervinna ett beroende

då har jag packat kläder till min minisemester uppe i stockholm med familjen. fredag-måndag skall vi hänga uppe i huvudstaden. förhoppningsvis hittar vi något sätt att roa oss på. annars så ska vi kolla på när jeppe gör sin högvakt på kungaslottet, flott inte sant?

idag har jag retat mig nått så fruktansvärt på massa små saker. först och främst den förbannade internets bankgrejen. hängde sig,  ville inte fungera och sen kom där en varning att om jag tryckte fel kod för många gånger spärrades kortet. retsamt! det var mycket bättre med engångskoder när man skulle flytta pengarna mellan andra konton. jag har faktiskt inte bett om att få hem en sån jäkel, men dem på nordea tar sina egna friheter.

sen har det blåst som ett jävla ollon ute. det går inte en jävla dag utan att det ska blåsa, vad hände med det vindstilla? det var ett riktigt helvete att cykla till bussen, jag som aldrig är ute i god tid fick trampa på som en annan galning. och så är det min "ständinga" huvudvärk som kommit och gått idag. jag försöker nämligen göra kvitt min nässprays beroende, och det är lättare sagt änu gjort. åh! jag är för jävla dum som gått och blivit beroende av sånt skit.

nu ska jag fanimej sova. det räckte tydligen inte med 10 timmar inatt ;P

sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0