en något tröttsam dag

åhh, jag är förbannt trött nu. jag vet faktiskt inte riktigt varför jag är så trött. jag vaknade "redan" kl. 9 imorse på det (för mig) sämsta möjliga sätt; nämligen av telefon jävlen. men denna gången så var det ett sms...  men tja det räckte kanske inte med sådär 9 timmars sömn, för jag lade mig kring midnatt igår. efter jobb mellan 16-22 idag, så är jag relativt nykommen hem till syrran. såhär efter en skål med kalaspuffar och ett repris avsnitt av NATY CIS tycker jag det är dax att krypa ner i loppelådan. för imorrn bitti är det dax igen för jobb.
ja, annars idag så har jag ridigt en runda, betat på ängen med kusarna. suttit och spanat på mina auktioner på tradera, som för övrigt går lysande.
 det kommer sitta fint med lite ledighet, jag jobbar fram tills torsdag, sen är jag ledig ända fram tills tisdag i nästa vecka. hur jag kommer spendera den tiden återkommer jag med (för det är en hemlis).

nä, nu ska jag ha fatt i en bok och sen drömma mig bort i sömnen.

ps. jag älskar det fina vädret som äntligen har kommit, snart kan man slänga sig i en solstol på balkongen/terassen i shorts och linne, och sola. härligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0