jobb & sömn

under dem senaste dagarna tycker jag det har hänt så mycket grejer, men jag lägger aldrig dem på minnet. antagligen är det väl inte så viktiga för då hade jag nog kommit ihåg det.

iallafall så har jag fått förlängt till september på jobb. nu kanske det passar sig att ta sig i kragen och flytta nån gång. jag går och gruvar på om jag ska det eller ej, för jag vill ju så gärna utomlands. fast jag är nog för mesig för att ta steget fullt ut. nyligen hittade jag ett jobb i Toscana i Italien, precis vid strandkanten på ett café,  mellan april-september var jobbsäsongen. tänk vad skönt, riktigt härligt,  men dum som man är så struntade jag i det. bra, eller dåligt det vet jag inte!

igår var det helt galet. mamma hämtade mig på jobb så sent som 15.30, efter det åkte vi till hemköp och handlade en helsikes massa mat. drygt en timme senare var vi nog hemma, och en halvtimme efter det sov jag som en stock. runt 20 tiden ringde jeppe och störde, så sur och ving blev jag. men höll ångan uppe och pratade i nästan en timme med han, haha han och hans glöttia lumparkompisar. trött som jag var somnade jag om igen, kl 22 skickade jeppe sms som jag snabbt svarade på. inte förräna 06.00 vaknade jag igen. men somnade om, och försov mig i över en halvtimme. hur lyckas man? jag sov ca.13-14 timmar,  vafan är det? tåler jag inte lite dagsjobb? haha, galet var det iallafall.

nä nu ska jag hjälpa till där nere, mamma har bjudit hem sina jobbarkompisar.

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: jag skriver viktiga saker, läs inte bara

2008-04-10 @ 15:52:20
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Josse

haha viktiga? ditt omogna helvete. kläder från H&M är inte viktigt!

2008-04-12 @ 12:02:55
URL: http://houston.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0