grillning på järavallen

idag så har vi lekt på järavallen, med korvgrillning, kottkastning och diverse lekar. även rambo insprirerande kniven anton hade med kom väl till pass. och jag måste tillägga att jag är grym på kottkastning mellan två träd, för jag rodde hem "hela tävlingen" haha. antons dragning till eld fick utlopp, han försökte bygga en jätte eld. men tyvärr blev det en fjuttig med en höjd på 2 dm, men grilla korv gick ändå. tur var väl det.
i detta fantastiska väder tycker jag att man kan utnyttja vädret med att vara ute. min idé imorse gick tydligen inte hem, att åka till ven. men å andra sidan vafan ska vi göra där? det får bli ett senare event till sommaren (som verkar vara på väg nu) jag tog en del bilder som säkert hamnar i min bilddagbok så fort jag kommer hem imorrn.

nu i eftermiddag/kväll så ska vi basta hemma hos jeppe, antalet bastare är ännu okänt. men det lutar åt en trivsamm kväll. lite alkohol så blir man bra i gasen och kring kvällskvisten bär det av mot staden! jag känner att en dusch hade inte varit fel för jag stinker rök, fast det känns som en on handling för om några timmar är det ju dax för bastningen.

vi får se. hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0