riktigt feta lår

igår när jag kom från kvantum och var på väg till jobb möttes jag av en för mig ganska grotesk syn. två töser i yngre tonåren kom cyklandes. varav den ena hade kjol/shorts kommer inte ihåg vilket, inga leggins eller annat under (och nu pratar jag muskort) och hennes likbleka smällfeta lår stack fram. det är inget fel i att ha några kg extra på kroppen, men snälla skona mig från sådana syner. och då såklart som grädde på moset så likna henns lår ett vitt lakan. både i storlek och färg....
jag undrar nu om hon inte själv ser att det inte är snyggt nånstans.... eller kan inte hennes kompis komma med några av sanningens ord? för ingen i världen (inte ens hennes egna föräldrar kan tycka att det är på något sätt snyggt) nä för helvete, jag brukar inte byr mig om vad folk har på sig, det är helt upp till var och en, men igår. det tog priset, det var så förjävligt att jag till och med vände mig om. öh det är vad det tål!

nu ringde det på dörren, jag misstänker att det är dem jävla jehovas vittnen som plingar på. så då skiter jag i att öppna. får se om dem hängt en ful jävla broshyr på dörren.... jag gjorde nämligen misstaget att öppna en gång, och tog emot en broshyr av en tillsynes  trevlig gubbe. det såg nämligen ut som nån jävla "rädda skogen broshyr" han gav mig. den åkte direkt in i pannan och blev bränne... så nu ränner här en massa skumt folk som vill sprida sin idiotiska religion!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0