massakerna i Tusby

här sitter man och läser tidningen och vad chockas man av?

jo en skol massaker i finland, närmare bestämt en liten bit från huvudstaden helsingfors (tusby/tuusula)!!!! helt jävla ofattbart, trodde bara det var knäppa amerikaner som sparang in och sköt folk till höger och vänster, men icke.
en störd jävel på 18 år får lite väl extrema åsikter åt båda hållen, och som kronan på verket så går han in och skjuter ihjäl sin rektor, och 7 skolungdomar, 5 killar och 2 tjejer.
därefter sköt han sig själv i huvudet och avled senare under går kvällen. tråkigt lixom....
men vilket jävla instablit sär. som vanligt är det en tysytlåten person, som förändrats på senare år samt att han var en ensamvarg, som ingen ville vara med, och ja detta kunde man ju inte tro om honom, men skenet bedrog. antagligen kläckte han ur sig åsikter som; hitler gjorde nått bra för samhället under sin "regerings tid", och ansåg sig vara en hitler anhängare. och vem hade inte tagit illa vid sig då?
tydligen va datumet  planerat för det var någon slags årsdag sen ryska revolutionen ägde rum.

för att hedra sina offer på det mest barbariska sättet så dan innan lade han ut en filmer på you tube (varför inte) med namnet Jokela High School Massacre, där ynglingen uttrycker sit hat mot samhället. med i videon är även skolabyggnaden, och sedan 18 åringen som riktar en pistol in i kameran. ännu var inte bevisen klara på att det är samma person som ligger bakom filmen, men come on det fattar vem som helst...
han lägger även ut två filmer till där han bland annat poserar med sitt lilla vapen, som han kallar catherine.
motivet då ja; "Ni kanske undrar  varför jag gjorde detta och vad jag vill... Jag har fått nog. Jag vill inte vara en del av detta ruttna samhället. Som vissa andra kloka personer sagt tidigare är människorasen inte värd att kämpa för eller rädda, bara värda att döda"
tillhör ju inget direkt vanligt tankesätt.

helt jävla sjukt som sagt.... jag menar finland som ligger granne med oss? och där 8 personer miste livet för att det tydligen var lättare att ta livet av sig efter en sån här händelse. vilket jävla kräkmedel, men samtidigt hur många instabila jävlar kommer inte beundra honom nu?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0