long time..

jävla rövjärn. jag är sjuk nu igen..... har fått tillbaka min mykoplasma (?) hosta för att man är så in i helvetes dum att man röker och lever osunt. så jag antar att för min kropps bästa så får jag väl lyda, hoppas jag gör det i framtiden också, har inte rökat på ja tre dagar kan det vara idag.
redan i torsdes när vi var på baggens så kännde jag av fökylningen som var på ingång, men för övrigt var en det kanon kväll. filip & jeppe hade spelning, som var kalas bra :D hihi. dem var riktigt duktigt får man säga. sen kanske kanske det blev lite mycket alkohol, med tanke på att jag låg och tyckte synd om mig halva dan dagen efter. men det förtjänar man kanske haha.
och i fredes så stod det utgång på schemat med nina som man inte träffat på evigheter, men först förfest i svalöv med svalövs folk, och tjejmiddag & med en massa krök. jag drack en helvetes massa öl tyckte jag. och gtivetvis rätt som det är så ska man sticka, och som vanligt blev det ett riktigt fiasko i helsingborg (det händer för ofta) det var alldeles för lång kö på tivoli, så vi går till nån nedgången och sleten studentbar som heter GP eller PG (?) minnet sviker mej på den punkten. men vi får nog, så nina karl kommer och hämtar oss, fast först käkade vi på pölsenmannen. ps. första snön kom i fredes kl. 20 hihi. i alla fall en trevlig kväll, efter bravaden i hbg så åkte jag hem till jeppe och antagligen somnade jag direkt för har inget direkt minne av nått annat hehe. jag mådde som en lärka dan efter, förutom min förkylning och ont i halsen så var jag pigg. under eftermiddan så skulle där komma en tjej och provrida håsepälsen så jag åkte hem redan vid halv 12. örlade omkring hemma och gjorde håsing fin, sen åkte vi till dagstorp cirkus halv 3 och tjejen som provred han var jätte duktigt och håsing visade sig från sin bästa sida.

nu kom jag av mig för jag kollar på star wars =)

i alla fall i lördes var det parmiddag hahaha nä men nästan, jag åkte hem till jeppe på kvällen, så var filip och hans fjälla där så lagade flilip mat får man nog säga för jeppes insats var inget att hurra över ;P hähä.
igår var det mårten gås dagen, så jeppe & jag åkte hem till hans mor i lödde på eftermiddan och åt kylling det går kanske inte ihop med mårten gås, men ändå. hade en trevlig eftermiddag och mådde skit, för jag hostade hela tiden..... blöööööö. blev kvar hos jeppe igår och ska va det ikväll också för jag orkar inte röra på mig. har inte ens gått upp för att äta nått, fast jag är å andra sidan inte hungrig (jävligt märkligt för det är jag så fort jag vaknar) men är man sjuk så är man.

nu ska jag fortsätta kolla på star wars, har redan sett två filmer idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0