film & musik

Quentin Tarantinos nya film "death proof" kan vara den galnaste filmen jag sett. först och främst är det en Quentin Tarantion film och dem är inte inte direkt kända för att vara normala. men där är i princip ingen handling (eller jo klart att det är, men mitt i allt slutar den efter en incident) ska dock inte avslöja mer, men galen och jävligt rolig är den.
han regisserade ett bra avsnitt  till CSI för nått år sen, vet till och med att det heter "Grave Danger" och är får man väl säga inspirerat av Kill Bill vol 2 (jag tänker på levande gravgrävningen).

igår så blev det att jag & jeppe till center syd och jag handlade nån stickad tröjklänning, smink, parfym, smycken woho ;D, en t-shirt och  faktikskt Iron Maidens live DVD rock in rio och till jeppe handlade jag Dire Straits live DVD som jag icke vet vad den heter. och jag gick på dem vanligaste försäljar knepen två gånger i rad, sån erbjudanden som dem har med att köper du en sak till får du det, men får ändå betala. fast skit i det, det får bli julklappar för det var ju ändå en bra film man fick med på den ena niten.

nä stallet nu. tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0