andiamo

jag har en ovana. att bita mig i läppen/läpparna hela tiden, som när jag inte har nått att göra, eller när jag är stressad o.s.v det är riktigt jävla onödigt för jag biter ganska ofta "hål" och sen svider det som fan när man äter ex. ketchup eller något salt.
när jag var ute med sillen innan idag så kom jag att tänka på att jag inte har några ovanor, förutom att jag svär som fan, men vem gör inte det? och att jag får för mig knäppa saker som att prata för mig själv i tid och otid (som när jag är ute och rider, fast då pratar jag med håsing, men folk brukar inte fatta det , för dem glor som nåra gamla fårskallar eller på bussen när jag ska byta låt på mp3n)

jag skall inte göra ett endaste dugg idag/ikväll, det är jobb hela helgen eller egentligen alla helgerna fram till jul, så adjöss mitt privatliv!!! nu ska jag bli tråkig och uggla en längre tid, kanske man kan byta väck nån dag så jag får komma ut i vimmel livet för en kväll. imorrn ska jag i alla fall gå på bio med jeppe så det är ju något trevligt.
trött är man också för det har blivit sena kvällar bland annat så var jag på baggens igår med ida & fredrik och kollade på när jeppe & filip spelade. givetvis spelade herrskapen bra, dem blir bara bättre & bättre hihi.

ååååh så måste man äta middag idag, jag giter inte. hade hellre ätit mackor med ost, skinka & tomat på. men jag såg att där låg fläskfilé i kylen, så det är väl middan ikväll. va trött jag blir, helvete va gnällig jag är idag.

imorrn ska även håsepälsen tävla med bettan i d-torp, i dressyr faktiskt! jag jobbar så jag missar det, men hoppas att han håller sig på mattan och får fina poäng!

nu nä jävlar ska jag slänga mig på soffan eller sängen och läsa mina krigsböcker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0