mormors fest

varför ska helgen alltid gå så fort? idag är det söndag, vilket betyder att jeppe åker upp till sitt skövde. MEN på fredag kommer han hem och stannar i fyra efterlängtade veckor! sånt gillar jag!
tiden går visserligen också fort numera, jag har börjat jobba på dagen och då går tiden undan som sören. på kvällen blir det film och liknande. vår dator har ju helt och hållet pajjat, typiskt! så framför den burken blir ingen tid spilld.

jaja nu får det vara nog snackat om grejer jag inte förstår mig på. i fredes vad jag ute och käkade med fia, johanna och en som heter på jessica. redan när jag gjorde vid mig som bäst hemma så började jag få ont i huvudet. så jag tog några klunkar vatten och tänkte inte mer på det. men det ångrade jag bittert, för vilken skallebank jag började få efter att vi beställt käket. efter maten så började jag bli illamående till på köpet. så förbannat typiskt när det var en trevlig kväll!
jeppe och gänget kom ner nån gång, och så styrde vi in oss på det nya inferno. jag brydde mig inte så mycket, och kan inte säga så mycket om hur "det var". det får jag ta en annan gång. 10 minuter innan stängning tog vi taxi hem och jag tryckte i mig en liten tablett. jag glömde nämna att jag inte drack ett smack ( mer än två cider och en halv öl under heeela kvällen)

igår, lördag väntades det kalas för mormor som fyllde 70 år i vintras. hon ville ha ett sommar kalas eller fest kanske man rättare sagt ska säga. hur trevligt som helst. hennes barn och barnbarn ( vi då)  hade gjort en scrapbook till henne och skrivit hur vi upplevde mormor, skrev in minnen och sånt mysigt. mamma och resten av hennes barn hade gjort en sång om henne, som dem sjöng sådär bra, haha. jeppe fick agera trubadur med sin gitarr, vilket han klarade bättre ;P
efter maten blev det kubb, vårt lag vann efter många om och men, sedan skiftade det till bränboll. och herre jösses vad grym jag, diana och jeppe var. vi körde egna regler att tog vi 3 lyror åkte den sista ut, blev man bränd åkte man ut och sådant. så på så vis fick vi igång spelet haha. och vem om inte jag tog många lyror? haha. till sist var det bara vi tre kvar och vi sprang omkring som galningar och sköt i väg bollen som galningar. så idag är det inte konstigt att jag känner av träningsvärken haha. kvällen tog slut snabbt och vi beslutade oss för att sticka till hamnkrogen där det var lajvband på gång. så sagt och gjort så kom vi dit, hade ganska trevligt och sen blev det bussen hem.

fia i fredes på akropolis: du kim kan jag få matsedeln?
kim (bartendern och hennes på g kille) : vaa?
fia: haha nä jag menade menyn.

för helvete matsedeln.

nu ska jag & jeppe få i oss lite mat och sen är det duschen som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0