en långhelgs sumering

då var mina 4 dagars ledighet slut. och så förbannat skönt det har varit! torsdes-fredes var  vi ju som bekant ute och vandrade på skåne leden vid veberöd, som ligger utanför lund nånstans. helt perfekt väder, tänk så fint skåne är egentligen. vi sov i vindskydd en natt, och slapp turligt nog undan alla myggen. kanske berodde det på att vi hade såna myggljus som vi hänge/lade överallt. på själva vandringen lackade svetten och vattenflaskona användes flitigt. fast vi gick dock inte "mer" än 8 km, men det är 8 km mer än vad jag är van vid. på något sätt är det riktit mysigt.

här står jag i hagen med en galen kossa ;P


i fredes kväll åkte vi ut till dösjebro och partajade lite, men jag var rätt trött och ville hem och nanna. vår vanliga otur gjorde att vi missade tåget hem (det var ju helgdag, så dem slutar tp gå kl. 22 på kvällen) och försök att få tag i taxi gick rent i stöpet.... filip vad dock snäll som hämtade oss.

lördag förmiddag så åkte jag och jeppe till center syd och gjorde av med en del av vår skatteåterbäring på kläder, smycken, skor och annat skräp. och jag som inte skulle handla mer kläder denna månaden... men vi hade ändå trevligt! eftersom jessica fyllde år igår så hade hon liten tillställning hemma hos sig, så vi köpte en present till henne också. en riktigt god pasta sallad bjöd hon på och groggar som min hjärna inte redde ut. ett tag satt jag med tre olika glas, ett vinglas, ett grogglas och en bacardi, haha det är fint! efter några timmar blev det utgång i staden, jag minglade med mammas jobbarkollegor (som dock är yngre än henne;P) allt var trevligt tills det stängde, det är allt jag har att säga om det!

idag så var vi lite trötta och låg och kollade klart på 300 och en parodifilm på 300, det kan vara det sämsta glöttiga skit jag har sett.... sen måste man ju uttnyttja det fina vädret, så vi åkte hem till mig och badade och solade på altanen med mamma & bettan.

just nu ska jag lyssna lite på janis joplin, sedan hänga upp tvätten och lägga tillbaks bengts saker i bilen. när allt det är klart ska jag kolla klart på Dansa med vargar och kanske duscha.

adjööööss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0