äckel virus

vår förbaskade data där hemma har nog dött. bettan råkade få nått virus genom världens sämsta program någonsin: MSN!!!!! sen vet jag inte vad som hände med vår dator. just nu är den på lagning hemma hos rebeccas store bror. jag känner mig handikappad utan en dator. jag använder den alltid till allting, även till minsta lilla. om man vill se vem det var som ringde, då är det  eniro direkt, betala räkningar eller så, direkt in på min internetbank. eller om man helt enkelt ska googla något som man vill ha reda på. vilket missbruk!

om tre timmar börjar jag jobba. sen när jag ledig hela midsommar helgen för vi ska ju iväg. och på måndag börjar jag jobba på morgonen igen. blööööö. jag kommer vara väldigt trött om morrnarna den närmsta tiden. jag har varit inne och jobbat max 5 gånger på dagen de senaste månaderna. jag är så van vid mina kvällar. fast jag & fia kommer ha roligt i vår grupp ;)

och på tal om virus så har jag börjat få ont i halsen (igen).  jävla ciggaretter! jag borde inte röka, för jag har redan problem med mina luftrör, och inte blir det bättre av rökning. vilken dumskalle jag är.

nu ska jag nog duscha hade jag tänkt. svejsning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0