nytt skit!

igår så gjorde jag av med fyra tusen MINST! hehe, men jag får se det från den ljusa sidan, jag behöver inte leta efter en skinnjacka längre, eller köpa nytt smink eller några som helst skönhetsprodukter såsom rakhyvlar m.m. dessutom har jag köpt lite nya inrednings prylar, två tavlor och en fotoram där det står skrivet LOVE och sådant gulligt på, tanken är ju då att jag ska skriva ut foton på mig och jeppe och klistra in. jag fick även fatt i lite "flytta hemifrån prylar".
oh min skinnjacka är nått av det fräckaste jag skådat. den liknar en MC jacka, och är i riktigt härligt skinn. tyvärr är den för lång i armarna, men det får en skomakare eller mamma rätta till.

eftersom jag var uppe halv.6 igår (det har inte hänt på de närmaste 2-3 månaderna) så var jag mega trött när vi kom hem igår kring 20 tiden. det är ingen omöjlig tanke när man sprang benen av sig i 10 timmar. jag  klippte av lapparna, och stuvande in grejerna på sina rätta plaster, allt för att det skulle gå så snabbt som möjligt. sen en liten snabbdusch innan jag gick en runda med sillen runt åkern. 
när jag kom tillbaka hoppade jag rätt ner i sängen och kollade på landet för länge sen, nått av bästa jag visste när jag var liten (och antagligen gör jag det fortfarande eftersom jag köpte filmen till mig själv hihi). 
jeppe försökte få mig att vänta att se den tills han kom hem, så vi kunde se den tillsammans, men det kunde han glömma! haaaaa. jag älskar lillefot!

åh det är alltid lika skit tråkigt när han ska leka krig i lumpen, jag saknar han jämt och ständigt så fort jag inte är i närheten av han...  och denna helgen ska han se kiss i stockholm och kommer inte hem förräns på lördag morgon kanske fredag natt. men va fräckt att gå och se kiss. fast vi skall göra något mysigt istället på lördag, typ bio? haha orginellt ;P
när jeppe kollar på kiss ska jag istället roa mig med att spela bränboll och grilla med mitt jobb. sedan blir det utgång i stan med fia och resten som vill med?

nu ska jag ut och sola.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0