allmänt

jag har fått klagomål om att jag är så dramtiskt i mina inlägg, ibland i alla fall. men jag vet inte, men blir av med lite ilska när man skriver massa svamel! så på så vis är mina inlägg lite cp ibland.
jaha här sitter man och är sjuk..... inte jobbat på två dagar, men ska back to buisness imorrn, sen jobbar jag hela jävla helgen IGEN. tredje gången jag jobbar helg. i all fall någon av dagarna. men man ska vara glad för att man har jobb så jag borde knipa igen.

jahapp jag har hunnit med lite annat än vara sjuk i veckan, har jobbat som vanligt. varit med jeppe lite och sen har det varit en tur om staden, träffade simme efter jobb så inkaserades några öl!  annars så har jag bara kollat på tv och legat och sovit, veckan har gått snabbt som vanligt.

funderar på att färga håret. men jag vet inte riktigt vilken färg, har snokat reda på ett sling kitt under vasken i badrummet, man kanske skulle använda det?
blööööö jag behöver köpa nya höstkläder för jag fryser, spciellt sånt stickat skit som gör att man svettas som en åsna så fort man cyklar mer än 10 meter.

nä nog nu va, giter inte skriva mer, hade tänkt skriva att jag ska gå & duscha men det har jag redan gjort. så kanske ska slå på en rulle till istället.

tack & adjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0