H&M

när jag satt och bolma på en ciggeluring innan så kom jag underfund med att jag va helklädd i H&M idag. har svarta joggingbrallor, t-shirt, trosor, bhn ja hela kittet är ifrån H&M. lite kul, men det är kanske bara jag som tycker det ;P (uppenbarligen)

jaha vad fan har jag fått gjort i helgen? jag har STÄDAT mitt rum. jag kan säga utan att ljuga att det var innan studenten som jag städade mitt rum och nu snackar jag ju ordenligt. att röja undan sina kläder eller kasta undan alla böcker, tidningar och gamla strumpor under sängen räknas inte som städning.
mor min tycker jag lever i en riktigt svinstia och visserligen hade hon nog rätt för jag vet inte hur många gånger jag nös när jag fiskade fram gamla saker under sängen.

annars så har jag även jobbat och tagit det jävligt lugnt. freda kväll och lördag morgon skojar man inte bort, jobbade till 22.30 och sen upp kl. 6 för att sticka till jobbet. även om det inte låter så farligt så kommer man inte i säng före 1 när man jobbar kväll. och sånt trivs inte jag med...

efter jobb idag minglade jag & mamma på lite olika ställen, jag handlade ett sånt sängkit (påslakan & örongott, men jag tycker det låter riktigt jävla töntigt så jag skriver säng kit) med Johnny Depp. bettan tycker jag är töntigt och besatt (kanske för att jag handlade en plansch till med johnny ponny på) så ikväll sover jag faktiskt med johnny depp. för dem som inte vet så är han mitt dream fuck! =)
lite dippa & chips och några filmer blev inhandlade till kväll, synd bara att man får nöja sig med att mysa med ett täcke ;P men det blir det kanske ändring på tihi.
nä får hoppas mina kläder som jag beställt i helgen snabbar sig på för jag vill gärna ha dem nu!

jag lovade mig själv att aldrig bli som dig, hoppas jag lyckades hålla mitt löfte! för ibland beter jag mig svinigt åt...

adjökens på er!

ps. jag tycker fruktansvärt mycket om dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0